22

Мунчо

преди 10 години

Тоест, предлагат ГЕРБ да се самоубие ритуално влизайки в коалиция с БСП...Боко може да е тиква, ама чак толкова *** не е. Освен това не виждам и една разумна причина БСП да бъдат оставени на власт сега или когато и да е било в бъдещето...

21

tdmils

преди 10 години

БЪЛГАРИ, НЕ СЛУШАЙТЕ ТЕЗИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ПСЕВДОАНАЛИЗАТОРИ С КОИТО БСП-ДПС НАГЛО МАНИПУЛИРАТ НАРОДА, ВМЕСТО ДА ПРИЗОВАТ ТОВА НС ДА ПРИЕМЕ ПРОМЕНИТЕ НА ИЗБИРАТЕЛНИЯ КОДЕКС В РАМКИТЕ НА ТРИ СЕДМИЦИ, А НЕ ДА ПРАВЯТ ЦЯЛ-НОВ ИЗБИРАТЕЛЕН КОДЕКС!! СТИГА С ТЕЗИ МИРНИ, КРАСИВИ ПРОТЕСТИ И ДА ПРЕМИНЕМ КЪМ ДЕЙСТВИЯ, РЕШИТЕЛНИ И РАДИКАЛНИ!!! ГРАБВАЙТЕ ТЕЛАТА!!!

20

Закъсняла Разходка

преди 10 години

-Протестиращите правят пърформънс /преструват се, че протестират/. Управляващите и те правят пърформънс, пък че уж управляват нещо... А всъщност, почти Нищо не зависи Нито от едните, Нито от другите!Истинските хора, от които зависият Нещата, са хората с Парите! Те определят, Дали ще Работиш за него и колко Пари ще ти дава! Ясно е, че дори и да падне Ореха сега, на 98 % от хората в България с нищо няма да им се промени живота.Днес Протестът е просто Вик срещу Самотата. Една закъсняла разходка..

19

Анонимен

преди 10 години

Избори сега и веднага! Казах!

18

Анонимен

преди 10 години

ДО16 ДЪРТАНЯН ЯВНО СИ ПО ГОЛЯМ ОТ 20-30 ГОДИНИ НО С ДЕМОНСТРИРАНОТО СИ ПРАЗНОГЛАВИЕ ПОТВЪРЖДАВАШ ПОГОВОРКАТА ЗА ПАТИЛОТО И СТАРИЛОТО

17

Професор Експертов

преди 10 години

Аз като истински експерт много по-умен от проф. Михаил Константинов, съм напълно съгласен, че не трябва Орешарски изобщо да дава оставка. Трябва тези платени протести да бъдат забранени, а организаторите им в затвора доживот. Това е най-доброто нещо да се направи в този момент.

16

11223333

преди 10 години

Диктатора Борисов по скоро ще гние в затвора отколкото да се върне на власт,по принцип трябва смъртна присъда за доносник Буда,а тоя хахо да си остави мислите за себе си.

15

ubuntu

преди 10 години

Глупост е за тези който сега са на власт няма да могат да си избият парите който хвърлиха да вземат власта

14

me

преди 10 години

като гледам накъде вървят нещата- тези с добро няма да си отидат. Все едно 97-*** година се повтаря. Жан Виденов поне имаше достойнство. Тези - Станишев и Орешарски - ама целите да са в *на - не им пука... Кошмар някакъв..

13

val 789

преди 10 години

След като искат военните от Запада да си стабилизират фланга да налеят в България 40-50 милиарда евро както дълги години го практикуваха в Турция и Гърция или отново ще си дадем задниците безплатно,както го сторихме с натовските бази!!!!!!!

12

РУДИ

преди 10 години

След 24 години анализи и опити от едни и същи тикви да диктуват дневния ни ред видяхте докъде я докарахме ИНТЕРЕСНО ЗАЩО ЖУРНАЛИСТИ ОТ УЖ СВОБОДНИ МЕДИИ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ГИ КАНЯТ В СТУДИЯТА

11

Анонимен

преди 10 години

От такива анализатори стигнахме до тук - най-бедната държава в Европа!

10

кк

преди 10 години

Предсрочни избори, ли? Ами тези от 12.05.2013 какви бяха?

9

Анонимен

преди 10 години

Клип, показващ подривната дейност на управляващите, целяща да унищожи протеста. Очевидно, се играе много мръсно и в комбина с всякаква престъпна ***. За съжаление обикновените хора нямат очи за това. Лелките в квартала продължават да се питат "за какво са тези протести, и без това всички са еднакви и т.н." Явно народа си заслужава съдбата да го мачка всякаква долна ***.youtube/watch?v=HBUFYqFaGDo

8

nnn

преди 10 години

Ако искаме генерална промяна,то трябва да се свика Велико Народно събрание,а просто да идем сега на избори ...нищо няма да направим,най-много атака да не влезе в парламента.А пък и на герб не им прави чест да финансират протестите и да ги опорочават!

7

Анонимен

преди 10 години

По какво се различават двата протеста, против и за правителството. Първите протестират, защото искат прозрачно и честно управление, вторите защото са доволни, че са вдигнати майчинските, а тока е намалял с 5%. Аз съм за първите. Иначе завинаги ще си останем дребни душици, дребни. Яне Сандански e казал, Робът се бори за свобода, свободният за съвършенство. Отидете на протестите. Като се върнете направете шопска, сипете малка гроздова или сливова под асмалъка и Наздраве приятели.

6

истината

преди 10 години

Това са подмолните игри на политическа мутренска партия ГЕРБ,с говорител Константинов,тъй като Орешарски е идеалният ПРЕМИЕР и видимо ЗАСЕНЧВА предишния,видите ли може избори да няма сега,ама нека да махаме Орешарски щото така казва ПЛАТЕНАТА КЛИКА ОТ УЛИЦАТА !!!ДА ама НЕ казва този път НАРОДА БЪЛГАРСКИ,НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ В политиката на РБ !!!!!!

5

Dan

преди 10 години

Оставка на това правителство и служебен кабинет до нови избори,или съставяне на друго правителство, което да не продължава да назначава областни управители които са свързани с организираната престъпност,БСП и ДПС изобщо не се съобразяват с миналото на хората си и ги назначават въпреки протестите въпреки миналото им на служители във ВИС,да и Бойко Борисов е бил в СИК , но излиза на избори с името си а тези ги крият до изборите и след това ги назначават на ключови места-ТОВА Е ОГРОМНАТА РАЗЛИКА!!!

4

0nzi

преди 10 години

Еее писна ми от тоя! Няма такава прости***ка просто. Обиколи всичките партии. Пълна ***. Пък кога и стана разбирач по геополитика! "По думите му в Близкия изток предстои зверска война" Предстои на баба ти...!

3

6reeeeek

преди 10 години

тия им напълниха гушите и запяха друга песен