57

hm

преди 11 години

ББ ядял, следователно е лишил децата от храна!

56

Bravo

преди 11 години

Не стига че Тиквата направи милиарди от контрабанда и далавери отгоре на това и бонус получава!Нема такава държава.Ще се оправите след 100-200 години;))_________________________________________________________________

55

t0read0r

преди 11 години

До Анонимен 57викаш бойко да поведе въстанието срещу гадовете. това, което не разбираш е, че твоят бойко е от същата тази каста, просто по-нисък ешелон. бойко презира народа, понеже откровено го смята за лош матрял, както и много под нивото му (макар и да знае, че е ***). бойко е номенклатура, комунистическо чедо, целта му е да бъде на високо в пирамидата, не да се обича с такива като теб. презира те! както доган презира всички, както станишев.

54

999

преди 11 години

Не съм нито чалгар,нито крадец-както казва един пишещ по-долу.Напротив имам 38 години стаж натрупан с честен труд. И помня много неща сътворени от БСП. Така,че и без да съм фен на Борисов,казвам че всеки има право на отпуск или обезщетение за такъв.

53

Анонимен

преди 11 години

Безинтересна новина. Не са ползвали отпуски, изплатили са им ги и толкоз. Стандартна процедура. И дребни суми даже и за една малка фирма, а какво остава на фона на държавата. Хвърлят ни трохи в очите, а хляба с камиони го крадат.

52

999

преди 11 години

Пропагандата продължава! Ей, тези новите са много добри в това.За предишни харчове от бивши политически величия нито ред. Ама сега като са се хванали за Борисов още преди изборите и спиране няма. Пък и тези протести нещо ги притесниха ,та започнаха пак със старите си похвати.Мислят ни за *** БЕЗ ПАМЕТ. Пък и тук злобарски писания колкото искаш. Само злоба,злоба и пак злоба. С това прогрес няма.Браво 48!

51

t0read0r

преди 11 години

До stonegайде не обобщавай, ок?! ако ти би гепил, повечето от нас не биха. просто феновете на тиквата сте като него - крадци и чалгари.

50

stoneg

преди 11 години

99% от коментиращите биха постъпили като него така че няма какво да си говорим че българинът оххх колко лошо охх как може демагогията е във кръвта на българинът види ли салама забравя и майка и баща ТОЧКА.

49

Анонимен

преди 11 години

Крайно време е Бойко да поведе протестите срещу тези гадове!!!!!!!!!!!!!!

48

Анонимен

преди 11 години

Е, само толкова ли е взел? Добре са те, добрееееееееее, ами ние какво ще правим горките?

47

кекуле

преди 11 години

за всички е ясно, че не се става министър, за да се изкарват пари от заплата и премии... тези 17к са по-малко от грешката от закръгление, ако решим да изчисляваме отклоненото от хроничният крадец и виден комплексар, Боко Рапона. същото се отнася за министрите му, за Доганя, за Серьожата и пр.

46

хах

преди 11 години

До ico33не се замисляй много, не ти се удава... :)

45

stoneg

преди 11 години

До дъртанян Нали и ти мускетаре ако си на неговото място и ти ще си същият айде да не се лъжеме и тн.

44

ico33

преди 11 години

Замислих се колко от нас ,ако не ходят на работа и пари за отпуски от държавата ще вземат..?!

43

Е и?

преди 11 години

какво му ядете краката сега? щом не си е ползвал отпуската и е съкратен ще си ги вземе ми, вие ако сте няма ли да си ги вземете! всичко си е законно! ББ може да е всякакъв, но поне се опитваше да работи! доколко успешно историята ще покаже! айде стига сте плюли тука, отивайте да работите, че иначе никога няма да се оправим!

42

Някой , който мисли

преди 11 години

До автора на статията : Я си погледни законодателството преди да пишеш глупости !Декларация в сметна палата се подава за миналата календарна година- следователно ако ги е взел сега другата година се декларира. А на теб колко ти платиха за да пишеш без да разбираш ? Декларира ли си хонорара по надлежният ред ?

41

Анонимен

преди 11 години

Ако си пускаше отпуск за всеки футболен мач,който игра през тези 3.5 год.,за всеки белот с различни мутри,за тенис,за сутрешното зяпане на телевизия с няколко телефона под ръка надали щеше да му стигне полагаемият му се отпуск. Така всъщност и не се разбра какво и кога в същност е работил, извън рязането на лентички и сутрешните простотии преди заседания на Министерски Съвет.

40

2 милиарда лева

преди 11 години

има Банкянският бандит. За какво са му тези пари?

39

fiko

преди 11 години

da jivee naroda

38

ТЯ

преди 11 години

До Анонимен Разбирам това, че са се кандидатирали за тази работа. Не ме интересува от кой цвят са. Като не им харесва тази работа, по каквито и да било причини, да се откажат от нея и да се занимават с друго. Ако ние не отидем на работа 3 дни, ще бъдем - УВОЛНЕНИ!