47

Анонимен

преди 10 години

Всичко различно ... всяка проява на творчество е признак на смелост.Разбира се партийните плъхове никога няма да разберат това, a за думичката смелост ... сигурно ще търсят в речника какво значи. За партийните плъхове е важно собственика им да ги похвали и ... да им сипе фураж да зoбят ... Не говоря за червените памперси пред НДК ... те са causa perduta.

46

Анонимен

преди 10 години

протеста си е един дълъг гей парад. Но скоро ще свърши.

45

Анонимен

преди 10 години

НАЧЕЛО НА ПРОТЕСТА ТРЯБВА ДА СТОЯТ ЛИЧНОСТИ НА КОИТО ХОРАТА ВЯРВАТ И СЕ ВЪЗХИЩАВАТ - КАТО ПЕВИЦАТА МИЛЕНА СЛАВОВА, КАМЕН ВОДЕНИЧАРОВ,ЕДВИН СУГАРЕВ.....САМО ТОГАВА ЩЕ УСПЕЕМ

44

УЖАС!!!!

преди 10 години

БЪЛГАРСКИТЕ "ПРОТЕСТИ" СА СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ ТОВА Е НАЙ ОТВРАТИТЕЛНОТО ЗРЕЛИЩЕ ТОВА НЕ Е ПРОТЕСТ А НЯКАКВИ ПРОСТОТИИ НА ПРОСТИ ХОРА ОТ КОИТО СЕ СРАМУВА ЧЕ ИМА В НАШАТА ДЪРЖАВА СТИГА ВЕЧЕ НАПРАВЕТЕ НЯКАКВА ЗАБРАНА - ВИДЯХТЕ ЛИ КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАТ "ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ" ПРОТЕСТИРАЩИ ПРОСТИТУЦИЯ И НИЩО ДРУГО - *** М!!!

43

на ред е...

преди 10 години

след като си показаха лумпенчетата, голите циции свадбените рокли следващото което ще направят хинтилигентните *** е да се оправят кат *** подобие на руските к.урви пардон боркини срещу комунизма и то това трябва да бъде или ,,невски,, или пред народното събрание за да ги видят всички колко велики простакони са. парата тече от някои джобове и за това се очакват отчаяни просташки актове на открита простащина, недай боже да почнат да палят и отрочетата си за да не живеят у комунизма ..

42

Анонимен

преди 10 години

а у софия па има много пдрси на протеста, и те се бутат отпред да са.

41

Анонимен

преди 10 години

Тя е координаторът на герб за района.

40

чичо пейо

преди 10 години

абе то явно си се вижда 30 човека интересчии,сред тях има и не малко сбъркани индивиди на които мястото им е на бул,руски,както казах пловдивчани не смебоклуци а умни и културни хораако питат мен мястото на столицата на българия е ПЛОВДИВ а не голямото село с всичката му селяния

39

Иван

преди 10 години

Ето тези 25- 30 човека излезли от целия Пловдив са апотеоз на 'интелигентните,мили,красиви,симпатични' протестиращи.....В другите сайтове пише че са били от блъснати от 3 пъти по многобройните полицаи.....А защо няма арести....? И аз сега отивам да събера комшиите от съседните апартаменти и ще блокираме някой кръстовище,след като има анархия и безнаказаност какво ни пречи.

38

Монархист

преди 10 години

Тия жеги определено не ви се отразяват добре, г-да протестиращи.

37

Анонимен

преди 10 години

Така е, напоследък правят масирана спам атака червените. Явно стават отчаяни вече...

36

123

преди 10 години

повечето коментари май са написани от един и същи човек

35

гаргамел

преди 10 години

Западната цивилизация в наши дни преминава през криза, която по същество е по-различнa от всичко, което преди това е билo познато. Други общества в миналото са променяли техните социални институции или техните религиозни вярвания, под влияние на външни сили или бавното развитие на вътрешният растеж. Но няма друго такова, като нашето, което някога да е съзнателно изправено пред перспективата за фундаментална промяна на убежденията и институциите, на които цялата тъкан на обществения живот се осн

34

до 41

преди 10 години

Шматко, ти като не подкрепяш Орешарски, чий го крепиш?

33

Мамантос

преди 10 години

Ами, *** ще ги води, я, няма да е някой профессор от БАН! Куртизани от проститути се водят.

32

Наблюдаващ

преди 10 години

Подкрепящите правителството са или изкуфяли старци или *** и бавноразвиващи се - и това се вижда от митингите в подкрепа на Орешарски.

31

Анонимен

преди 10 години

Тия от калигула пак се явиха....

30

Анонимен

преди 10 години

До eva_3197, NQMA DA ME U4UDI, AKO TOZI E PLATEN OT POZITANO SAMO I SAMO DA RAZVALI IMIGA NA PROTESTIRASHTITE.

29

Kaleko Aleko

преди 10 години

Г-дата социалисти са поизнервени нещо...Борци за нови борби, вместо да цъкате палчета по форумите, вземете подкрепете г-н Орешарски, че 75-годишните му фенове за смях станаха. Вярно, там я ви платят, я не, докато пред комповете все изкарвате по нещо от фонда на г-н Кутев, ама ударете им по едно рамо на хората, че ще изпоприпадат на тая жега.

28

Срам и позор!!!

преди 10 години

Вижте се!!!Как се самоопределихте:"Умни, Интелигентни, Красиви, Симпатични, Със заплата 7К+, С бебета, С кучета, Със зайци.. "Вижте се, бе!!***, Безделници, Неудачници, ***, Клоуни!!!Това сте! ФАКТ!!!