42

Анонимен

преди 10 години

До АнонименДа точно така е , а иначе ядат парите на децата си и вместо да ги подкрепят им пречат.

41

стига с този цирк

преди 10 години

С организирания от управляващите контрапротест те самите си правят лоша услуга, но не го съзнават поради ограничения умствен капацитет. Горко на онова правителство, което има нужда от митинг- подкрепа и подписки, ЗА ДА УПРАВЛЯВА. А самите контрапротестиращи, ГОРКИТЕ, НЕ осъзнават колко са смешни и жалки, излезли с АБСОЛЮТНО ЕДНАКВИ и като шрифт и като конструкциа и размери плакати, вероятно отпечатани в някоя дебелянчова печатница, а когато журналиста взе да им задава въпроси, започнаха да срича

40

Анонимен

преди 10 години

е тоа ли *** на снимката ще ми определя бъдещето на децата ми?Мамка ви *** червени ***

39

Малфункшян

преди 10 години

До БАРЕКОВ Е К....В интернета има и достатъчно информация, кой стои зад протеста и разрухата, какво следва от това? Трябва ли да се осъществи народен съд по събраните доказателства? (Което всъщност би било добре, но това е друга тема).За закона за референдумите си прав, груба грешка на БСП, но да напомня, че демократичната тиква имаше възможност да се съобрази с резултата от .референдума, но от едно посолство...И внимавай с червеното... кръвта на всички (О УЖАС!!!!) е червена!!! :)

38

Анонимен

преди 10 години

До JJСъгласна съм. Жалко е обаче , че тези "младежи" продадоха бъдещето на децата се без да се интересуват , че децата и внуците им плащат пенсиите. Нека не постъпваме и ние по същия начин , все пак бъдещето принадлежи на младите , а те са нашите деца.

37

Снимката КЪРТИ!!!

преди 10 години

Вместо пред НДК, този "протест" може да се премести пред някой гробищен парк!!! Директно ще спаднат разходите за транспорт! И вместо да ги охранява полиция трябва да има дежурен гробар.

36

qur4u

преди 10 години

Психясали пенсионери.......................

35

БАРЕКОВ Е К....

преди 10 години

До МалфункшянКакъвто и да съм , не съм заблуден като теб.Само да ти припомня , че си има закон за да бъде ЗАКОНЕН един референдум.Сега сте на власт ако ви стиска го направете , да няма праг на гласували и решенията да се изпълняват , червена мишко.И още нещо говоря за събираните подписки за провеждане на референдума , а не за самия референдум.В нета има достатъчно инфо , че при проверката от ГРАО - 200 хиляди са измислени в списъците .

34

Малфункшян

преди 10 години

До JJТочно младите, красви, интелекти на 90-те започнаха разрухата... новите интелекти, пройзведени например в НБУ, ще довършат държавата. Бягай да заработваш на протеста, че таксите чувам са високи.

33

Дядо

преди 10 години

ТЕЗИ БИВШИ ЛАПАЧИ ИСКАТ ПАК ДА ЛАПАТ, САМО ЧЕ ПАРТИЯТА МАЙКА СИ ОТИВА ЗА ВИНАГИ.

32

Малфункшян

преди 10 години

До БАРЕКОВ Е К....Седерастин ли си, гирбирастин ли си, отворко ли си ни тъ знам... само за референдума да ти напомня, защото удобно си забравил, че масата от гласувалите бяха ЗА аец... останалите които не гласуваха е по-добре да не се обаждат... ...да, хората искат по-добър живот, това с това правителство не е ясно дали ще стане, но е доказано, че ол*гофреничната капиталистическа пасмина унищожава българската нация.

31

JJ

преди 10 години

Очевидно е, че доста "млади" хора са се събрали пред НДК, както се казва - бъдещето на България... Явно все още им е трудно да осъзнаят, че повечето от хората от другия, истински протест, работят за да плащат пенсиите на такива като тях, при това не на един а на двама.

30

ЧЕРВЕНИ МАНИПУЛАТОРИ

преди 10 години

Че подписките са им фалшиви е повече от ясно.Събират се 50 човека всеки ден - средна възраст 70+ и чакат да има включване на камерите на телевизиите.В този момент се събират 20 човека от тях и правят опашка уж за да се подписват .И това всеки път и всеки ден ... едни и същи се редят да се подпишат ... всеки от тях сигурно го има по 635 пъти , а останалите до 140 хиляди директно са ги прибавили от събраната подписка за Белене.Два месеца след печатницата в Костинброд - колко обвинени има - О .

29

bgsoldier

преди 10 години

Скрийте се бе, пенсионери и заблудени лелки! Шанс щели да дават, шансът им бепе даден, пропиляха го, късно е либе за китка, както казва народЪТ!

28

баба ви

преди 10 години

Тези са толкова изпаднали, че за 20 лв. всичко правят.

27

БАРЕКОВ Е К....

преди 10 години

Поредната манипулация на БСП е в сила.За два дни подписите били станали от 60 хиляди на 140 хиляди ... тея за *** ли ни вземат.Ако се направи една проверка на тези подписи , със сигурност ще им лъснат лъжите.Почти съм сигурен , че подписите им ще нараснат до почти 600 - 700 хиляди , колкото бяха подписите за референдум за Белене.Въпреки , че след направената проверка от ГРАО се разбра че и там е пълно с манипулации около 200 хиляди се оказаха имена на починали хора или повтарящи се

26

Анонимен

преди 10 години

Така като гледам повече от половината контрапротестиращи няма да дочакат есента. Гадните, манипулирани през целия си живот, безмозъчни пенсии - електората на БСП. За 30 лв се качват на автобусите за да подкрепят своя вожд СерГей с надеждата, че ще им вдигнат пенсиите, цял живот чакали някой да се погрижи за тях и сега с цялата си наглост казват, че младите след 89-та не правили нищо за България.

25

****

преди 10 години

Снимката кърти с реалистичността си. Поздравления!))))

24

ГЕРБ УРА

преди 10 години

Герберастите завиждат, защото тези пенсии са излезнали по убеждение, а за да се съберат герберастите трябва първо Боко да отпусне дневните 50 лева.

23

BlackMamba

преди 10 години

Между другото, кога ще идват тези с автобусите да ни стресират, за да си купя мента, глог и валериан от рано, защото предполагам ще стане дефицитна стока малко преди събитието и не ми се иска да купувам от черния пазар, аз не съм така обигран както старите *** и не мога да се оправям много с дефицитни стоки и черен пазар работещ с онази империалистична валута долар.