126

Революционер

преди 10 години

Непрекъснато ДПС и "Атака" са едни ***, било то на ГЕРБ, БСП, СДС или друга партия-тяхната цел е да смучат от хазната и да крепят правителството срещу пари и постове.

125

Бай Ганя

преди 10 години

Всички са маскари,ама той плаща най-много за туй съм с Боката.

124

зъл

преди 10 години

С политически трупове на криминално проявени никой не се занимава.Тяхното място е в затвора, а не във властта!

123

t0read0r

преди 10 години

До ОСТАВКА !!!!!!!!!!!!няма *** тук. ние, хората не сме доволни нито от АТАКА, нито от ГЕРБ. защото всички те са заети само с едно - собствените си икономически интереси и непрестанното балансиране с цел оцеляване (живи, извън затвора, принудени да емигрират, това са болежките на миналите през управлението)

122

Въпрос?

преди 10 години

А "апостола" къде е?

121

Анонимен

преди 10 години

Ривьети ли за ББ и ЦвЦв?

120

Анонимен

преди 10 години

До Революционера БСП и ДПС не жаднеят за власт? 30 дни протести, а те продължават да си чешат ********. Първата им работа беше да дадат още пари на ромите, втората - да им узаконят колибите, третата - да премахнат данъците за същите колиби, където не могат да ги узаконят, четвъртата - веднага скочиха на пушенето, че видиш ли и там има електорат и то голям, петата - Пеевски, е кажи ми до къде ще стигнем?

119

зъл

преди 10 години

Тиквата искал да преговаря :)Но никой не иска Тикви :)))

118

t0read0r

преди 10 години

До Луциферкакто и елементарния факт, че борисов не е нито управленец, нито интелектуалец, никакъв. защо у нас се смята, че всеки, който може да си плюе на сурата и застане пред нас и ломоти глупости трябва да има място в управлението на страната? борисов е инсталиран от олигархични кръгове, самият той няма качества за нищо освен едно - неимоверен популизъм, което се дължи или на гигантската му простащина или на сериозно ментално заболяване. борисов не е държавник, той трябва да бъде забравен.

117

GERB OVER

преди 10 години

След сформирането на правителството на Орешарски между Бойко Борисов и Ахмед Доган е имало конфиденциална среща.Притиснат от ситуацията да е абсолютен господин Никой, пиров победител без власт, със заплаха всеки момент да стане потенциален арестант, Борисов предлага сделка на Доган.Измерението и е в параметрите: 1милиард лева плюс 9 министерства. Борисов щедро отпуска още едно министерство на Доган, тъй като в новия кабинет на практика ДПС контролира 8 от министерствата.След подадената оферта, Доган се среща със Сергей Станишев и му казва какво предложение за съвместно управление

116

edin rom koito kazva

преди 10 години

naistina moje nejo da se napravi ako othvirlate omrazata i gordosta je ima uspeh i teka je nakazvate dps dps e partiya koyato vinagi si vzima parceto ot vlasta nezavisimi koi je upravlava sds bsp ndsv ili nakoi drug dobre bsp i gerp da se obedini za da nakazvate dps dps vi pravi kotka i mijka i nakraya toi peceli ==

115

Анонимен

преди 10 години

До Гошо...Тъпотопризнавам те братле, наистина си адски ***

114

Луцифер

преди 10 години

Високомерието,наглоста и алчноста докараха ГЕРБ до изолация. Сега ли се сетиха ,че има и други.

113

със самия себе си!

преди 10 години

Другарят Борисов (агент Буда) е готов да преговаря само със самия себе си!

112

Революционер

преди 10 години

ГЕРБ жаднее за власт и следващата коалиция ще бъде: ГЕРБ+ДПС+"Атака", ако "Атака" влезе в следващия парламент.

111

Пич

преди 10 години

ХАЙДЕ СПИНОЗНИ , НАЕМАЙТЕ СЕ , ИМА ФРОНТ ЗА ПЛЮЕНЕ.

110

эллл бэнди

преди 10 години

В един момент заблуди дори БСП че си мъж и подготвиха Пеевски ,а то какво се оказва,даже няма нужда и да те купуват.

109

Анонимен

преди 10 години

Какъв комунист е съргей.Да се радвате,че е удобна мека китка.Ако беше твръд кумунис,нямаше да се остави боко и дуган да му извиват ръцете с пеевски и да напусне.Вече се *** и каквото и да направи е смешно.Политическите играчи пак го надиграха.Опонентите могат само да му пляскат,че съсипва бсп.

108

d

преди 10 години

Четете сайта АФЕРА!!!!!!!

107

t0read0r

преди 10 години

До пенсионера какъв трябва да си, за да разбереш, че герб представляват 16% от имащите право на глас? най-вероятно изборите нямаха кворум и никой от влезлите в парламента не е легитимен. кажи ми, какво определение даваш за себе си?