59

Х

преди 10 години

Не защитавам таксиметровите шофьори, но всички се нахвърляте върху тях. Не знам да ли имате представа, колко хора в България карат пили и сигурно за това са виновни "бакшишите" а?

58

brymbrym

преди 10 години

До оптимистДостатъчно е да им поискат средно образование и всяка година да държат теоретичен изпит за правилата за движение по пътищата. Веднага ще окапят половината, по принцип са от *** махали и са неграмотни.

57

шпека

преди 10 години

еи Левскар ше дода и ше ви нарежа дараците за скрап чуваш ли *** ве каиш? ша ва *** сичкитенбакшиши на стоянката докат ми родите в ръцети. ша ва щава пред патрулката *** гадни!

56

с.до левскар

преди 10 години

Ами да ти кажа от коментарите ти определено си личи,че си бакшиш!Няма такава простотия на планетата!Бакшишите са отвратителна ***!Няма какво да се добави!

55

Анонимен

преди 10 години

Доколкото разбрах, въпросният индивид ваобще не е бил стока и като човек!!! Шофирал е пиян редовно, но си е плащал и за това не са го хванали. Сега всички тези хора трябва да тежат и на съвеста на изметта която е взимала от него рушвети (полицаи, проверяващи и т.н.).

54

borka

преди 10 години

рапотя в Пирогов и това е скандално, ЧОВЕКА НЕ БИЛ ПИЯН...на кръвната проба даде 0.0 ПРОМИЛА...незнам от къде идва тази информация ,че е пил ...бяхме 20 свидетели като даде кръсна проба..

53

оптимист

преди 10 години

Трябва контрол на броя на такситата-прекалено много са. Обученито на водачите на таксита да трае 6-9 месеца и 10 дни годишно опреснителни курсове и степени.Шофьорски стаж преди започване мин 10 г..Прегледите на колите им на 6 месеца,като всеки ремонт се вкарва в ел.досие на колата,ако има нещо неотразено или подменено от самия водач задължително се сменя отново преди прегледа.А не части от моргите ,и смяна пред блока.Гумите с дата на производство не повече от 1 год от датата на прегледа.

52

Анонимен

преди 10 години

До rumentЕби си майката бе,*** друсан?

51

лавскар

преди 10 години

До rument ела да видиш как ще те посрещнеме с колегите и маика ти няма да те познае голям патриот стана тц тц ...нали всички се бориме за хляба бе какво си тръгнал да плюеш по таксижиите пубер мръсен ....ела да ти нацепя тиквата ...***

50

Itso

преди 10 години

Предлагам бойкот на тези алкохолици

49

шпека

преди 10 години

продукт на родния манталитет. народа повече от това не може, само *** бълва. еи такамще се изпотрепем до крак някои ден. типично по български. требе си здрави мерки, домбазите да не си бъркат в носа и да спат в патрулките а да наред но справедливо

48

ГAРГAМЕЛ

преди 10 години

В зaтворa ще го нaцепят тоя ***.Кaкво толковa ще стaне ,че му пръснaли зaдникa.

47

681

преди 10 години

Трябва да се вземат превантивни мерки , а не наказания постфактум! Каква е ползата от доживотен затвор за бакшиша след като след себе си остави трупове и ранени? Трябва да се мисли как да не се случват подобни произшествия.

46

лавскар

преди 10 години

еми и аз съм бакшиш какво да се направи станалото станало да го съдят....защо трябва да страдаме всички бакшиши ..понякога се пие и се кара тва е истината .....

45

Анонимен

преди 10 години

Е тоя *** да го обесят на първото дърво и да му окичат една табела "какво толкова е станало" *** му с *** !

44

някой

преди 10 години

Днес протестът трябва да е пред Съдебната палата - 30 000 души да искат затвор заубиеца. Иначе ще му напишат акт и ще му вземат книжката за месец.

43

художника

преди 10 години

До Анонимен 26Така е пич! Ангелите отлитат на небето, а тоя *** ще стои долу на земята да трови живота на всички ни. Май прословутия АД е тук, около нас !

42

Анонимен

преди 10 години

Значи като нарастнаха битовите кражби, сложихме решетки на прозорците; като пияни *** взеха да газят хора по спирките, ще ги заградим с бетонни стени; като правят ралита по улиците, ще им осигурим специални писти... а полиция? Тя не можела да е навсякъде. Добре, а защо сме свидетели, че когато има полиция на кръстовището, гледа нарушителите безучастно? Защо като някой за един ден превиши скоростта 10 пъти, глобата ще е все една и съща, а не нараства с всяко следващо нарушение?

41

Българин

преди 10 години

Искаме връщане на смъртното наказание!Майната му на ЕС!

40

художника

преди 10 години

Страхливец, метнал се на колата да наказва невинните щото жена му го зарязала. Ако беше мъж, да се беше метнал от балкона ка`т си толко ербап! То и затова жена ти се е пропила, що`т си много читав- *** МРЪСЕН !!! Зариване до кръста и пребиване с камъни, бавно и мъчително, камък по камък да ти пръска черепа, да осъзнаваш че умираш и да не си в състояние да промениш нищо! -Както направи с хората.