20

Шопарски

преди 10 години

Така става като няма закони в една държава!За бай *** само тояга!

19

Анонимен

преди 10 години

До Изряден шофьорЗнаем ги такива изрядни шофьори като тебе..... Въртиш ли по 600 км всеки ден ??? Такива съм ги виждал от София не знаят как да излязат и в насрещното влизат.. Такива шофьори са 100 пъти по опасни от другите ... Не визирам таксиметровия шофьор и други които карат престъпно. Просто има много *** които правят предпоставките за катастрофи като пречат на пътя дори да карат бавно

18

Бай Хой от Ханой

преди 10 години

Крумови закони трябват за Бай *** Чалгаристански ! Не сме за европейските глезотии ние. Този *** е за смъртно наказание, както и другия *** Ставийски, дето го пуснахме да си иде в Русия. И този ще му се размине с 5 години, от които ще лежи 2,5.

17

Изряден шофьор

преди 10 години

"бил изряден шофьор няма неплатени наказателни постановления актове и фишове"НЕ, ***! Изряден шофьор съм аз например: от 2007 до ден днешен нямам нито един акт, спиране от полицай и т.н. и т.н. Е, да, псуват ме по пешеходни пътеки и кръстовища, че съм бавна, ама....манталитет!!!! Такива като тоя са рецидивисти!

16

Анонимен

преди 10 години

Престъпник е този да ако е карал пиян.Но шофьор който кара непрекъснато е нормално да има доста актове и фишове. А тези които имат златен талон не знаят дори скоростите на колата. Жалко за жертвата да почива в мир... и дано другите се оправят по бързо.Но журналистите да не пишат такива смешни статии защото повечето добри шофьори имат доста актове..... Този не е от тях

15

баче кико

преди 10 години

ДОБРЕ БЕ НЕ МОГА ДА ВИ РАЗБЕРА АКО БЕШЕ НЕКОЙ *** С БМВ ТРОЙКА ОТ 1992 ПАК СЪЩОТО ЩЯХТЕ ДА ГОВОРИТЕ В СЛУЧАЯ ДАЛИ Е ТАКСИДЖИЯ ИЛИ *** НА МАМА И НА ТАТИ Е ВСЕ ТАЯ...

14

777

преди 10 години

Когато пиян шофираш и убиеш някой е умишлено престъпление, а не по непредпазливост! Много *** карат пияни в България ! Страдаме от голяма простотия.

13

Анонимен

преди 10 години

Освободете човека! Стависки беше по-пиян пък не го осъдиха! Или тоз', казвате, не е от наш'те и ще гние в пандиза.

12

do6

преди 10 години

A защо нищо не си написал за клиента,като даваш пример за водача

11

Гуньо

преди 10 години

До 6Ползвам доста таксита в чужбина и досега не съм срещал "академици" и "професори" среда тази гилдия, обикновено са имигранти, но това което прави впечатление е желязната дисциплина и чистота, наложени от фирмите собственици на колите.

10

Vanya

преди 10 години

"Към момента той е задържан за 72 часа, прокуратурата пък му повдигна обвинение за причиняване на смърт по непредпазливост и нанасяне на средни телесни повреди на повече от едно лице." Какво означава това " смърт по непредпазливост"? Докога подобни случаи ще се класират така? След като сядаш зад волана пил и убиев в следстие на това човек това трябва да се смята за предумишлено убийство! Всеки човек е наясно, че алкохола забавя реакциите и ако сяда зад волана си е чисто предумишлено!!!

9

123

преди 10 години

Koga ste im stane qsno na zakonotvorcite, 4e takiva recidivisti ne podlejat na administrativni nakazaniq a na efektivni prisudi? Vednuj hvanat da kara piqn trqbva da e dostau4no da my otnemat profesionalnoto svidetelstvo za upravlenie bez pravo na podnovqvane, takuv 4ovek e potencialen ubiec , toj sqda piqn zad volana napulno suznatelno i sledovatelno ne ubiva po nepredpazlivost. Kolko oste deca i vuzrasni hora trabva da zaginat po tozi absurden na4in???????????

8

Анонимен

преди 10 години

Таксиджиите са по-долна *** и от наркоманите, предпочитам във входа да ми живеят улични *** и ***, отколкото таксиджии

7

Анонимен

преди 10 години

ЕЙ, *** УШАВИ, СПИРКАТА НА ЦАРИГРАДСКО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТРЯБВА ДА Е ОБЕЗОПАСЕНА С КОЛЦИ. РАЗРЕШЕНАТА СКОРОСТ Е 80 КМ В Ч, А КОЛИТЕ СРЕДНО СЕ ДВИЖАТ СЪС 100 КМ В Ч. НЯКОЙ ТРЯБВА СЕГА ДА ОСВОБОДИ ТОПЛОТО СИ МЯСТО, НО ПОЧВА ДА СЕ СКАТАВА. ТРЯБВА ДА ИМА ПАДНАЛА ГЛАВА В КАТ И ПОЛИЦИЯТА. ТОВА, ЧЕ НЯКОЙ ПИЯНИЦА Е НАПРАВИЛ МИЗЕРИЯ, НЕ ОЗНАЧАВА, ЧЕ НЕ ТРЯБВА ДА ИМА ПРЕДПАЗНИ МЕРКИ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ХОРА.

6

Анонимен

преди 10 години

Караш ли пил 20 години без книжка и 10 бона глоба.Убиеш ли пиян 20 години до- доживот.*** работа ,всяко такова п*асе дето му се разминава толкова леко рано или късно прави белята по-голяма.Това в Израел му викат тероризъм междудругото.

5

Одисей 1

преди 10 години

4 просто отбелязах факта ,не знам дали някой е правил статистика на бакшишите кой от кой отбор е , иначе ако си софиянец ,в което дълбоко се съмнявам би трябвало да знаеш ,че ЦСКА е отбор на селянията дошла в София след войната , но естествено въпросния бакши би могъл и в син екип да е, но не е .

4

до 3

преди 10 години

Човече, ти какво очакваш?! Балкански таксиджия. Та това са най-долните хора на света (95% от тях са такива, със сигурност има и читави, разбира се). Тук просто няма култура за нещо повече. Веднага се сещам за таксиджиите в Европа- костюм, отношение, възпитание. Направо хора за пример.

3

Анонимен

преди 10 години

Поредният ***, решил да избива комплекси на пътя. Всеки, който кара с непозволена скорост е *** ***, а ако сяда пил - куршума му е малко.

2

Одисей 1

преди 10 години

Прибавете и надъхан чорбар , винаги ме е възмущавало облеклото и ужасната чалга в такситата , извинявайте как може да отидеш на работа небръснат с дрехи като за кварталното мачле и по клефаци , егати простотията и защо очаквате от такъв индивид да е културен на пътя , та той не е човек

1

аз

преди 10 години

"Към 201 2012 година мъжът е бил изряден шофьор няма неплатени наказателни постановления актове и фишове." - *** СТАЖА!!! ;))))