61

antubis

преди 10 години

Добре поне че сте пуснали снимка, за да видим коя я фирмата и повече да не използваме - мама им ***. Дано хората в тежко състояние се оправят!

60

местен

преди 10 години

Не стойте на спирките на Цариградско! Отдръпвайте се назад към сергиите. Гледайте, дали ви се задава рейса и тогава тръгвайте. Тези спирки са опасни. Винаги ще се намери някой, който я ще е пил, я ще кара като бесен, я ще прави изпреврва колона на зиг-заг. Това са убийци, а спирките са абсолютно незащитени.

59

мак

преди 10 години

Съжалявам за жената и всички ранени, голяма трагедия. А мястото на пияните *** зад волана е в затвора. Само отнемането на книжка и ефективен затвор за такива.

58

бай Тишан

преди 10 години

до 64 и 65 - абсолютно Ви подкрепям!Освен това нека да се въведе униформа за шофьорите на таксите и веднага ще отпаднат 70-80%, които сега карат по джапанки и чехли, облечени в анцузи, къси гащета и тениски.....За миризмата и тютюна в някои от колите не говоря....

57

Анонимен

преди 10 години

Какво да очакваме от футболен фен?

56

Дедо Мраз

преди 10 години

Няма проблем,нашата съдебна система отново ще изпрати правилното послание на всички! Нямаш други провинения, пиеш, караш, убиваш хора - 2 години условно. Вече сме го гледали. Не е лошо да се посъбудим и по тази тема и лееееееекинко да натиснем служителите си в народното събрание да направят така че когато пиеш и убиеш присъдата да не е условна. Така мисля маааааалко ще се позамислят преди да "пият и да карат щото не са вчерашни".

55

до 38

преди 10 години

А не мислиш ли че няма никакъв контрол при наемане на шофьори от таксиметровите компании?Не е нормално да се наемат такива, които имат множество нарушения за превишена скорост, да не говорим пак за алкохол. Ако се направи проверка на 100 таксита едва ли ще има и 10% без нарушения за последната година. За качеството на услугата изобщо не мисля да коментирам.

54

rosenbosen

преди 10 години

За всеки, който кара пиян, трябва да се издава присъда като за убийство или опит за такова!!! Подобни трябва да са и мерките за всички нагли джигити, които се мислят за безсмъртни по пътищата!

53

До 59 ти

преди 10 години

На теб май мозъкът ти е гладък като билярдна топка ! Жалко за *** пиян , а , а за жертвите !? И ти си някой нединосен бакшиш!

52

Анонимен

преди 10 години

След реформите на ГЕРБ в Здравеопазването пак добре ,че въобще има линейки

51

Анонимен

преди 10 години

кво цъкате минуси на лавскаря, не зацепвате ли, че това е сарказъм и това, което иска да каже и е точно на другия полюс ? айде малко гънките размърдайте

50

Анонимен

преди 10 години

Болницата св.Анна(Окръжна болница) наистина се намира точно от другата страна и е на не повече от 2-5мин, НО, за да може да стигне до спирката тя трябва да обикаля поне 10-15мин, а в някои случаи и повече! Друг вариант е да мине през тунела на мола, но това никога не съм го виждал да се случва до сега и не знам дали е възможно от гледна точка на височината на тунела и тази на линейката!Да обобщя:Болницата е близко и в същото време толкова далеко...

49

SS

преди 10 години

До лавскарЯ обяснявай сега на този човек дето детето и женаму са на умирачка, че ти трябват повечко парички и за това караш като луд, да видиш как ще ти съчуства. Голяма част от такситата са тъкъв сбирток, че чак да му се сгади на човек. Се сте едни тарикати такива приказливи услужливи , всичко могат да намерят , навсякаде да те вкарат !!!!

48

peter nikolov

преди 10 години

да се прегледат досиетата на всички шсфьори от фирмата,ако има и други шофьори с присъди за алкохол да се отнеме лиценза на таксиметровата фирма.да се въведе 1,2% лимит от общия състав на шофьорите,с глоба алкохол.при надвишаване на лимита отнемане лиценза на фирмата превозвач-автобусна,таксиметрова и т.н.

47

:)

преди 10 години

До АнонименБолниците не разполагат с неограничен брой линейки. Пък и се сещаш от Св.Ана да стигне до спирката колко трябва да кара, за да обърне и влезе в платната към града. Вината не е в линейките, а в пияното *** зад волана.

46

Възмутен

преди 10 години

До левскар 49 Такива бакшиши трябва ва гният в затвора до живот , защото повечето сте покварени и гадни олигофренясали типове ! Жалко за загиналата жена и останалите пострадали , Бог да им е на помощ !

45

varg

преди 10 години

Изпотрепа народа а на него нищо му няма.

44

Анонимен

преди 10 години

mladi hora si otivat ....hora zamislete se... Ako ne napravime nie po dobra durjavata ni za jiveene nqma koi ....trqbva da sme edinni ,a ne vseki da misli za sebe si stiga s tazi zloba i zavist .... Moite suboleznivania kum roditelite .. :( Dano pochiva v mir ..

43

лавскар

преди 10 години

случва се и на наи пияните жалко за колегата ....съдба кат ти се спука гума лошо още повече като си пил 2 ракии нормално е ние бакшишите можеме да пиеме и да караме не сме вчерашни .....жалко

42

Анонимен

преди 10 години

46А как са се появили хора в Пирогов? Телепорт?