138

Анонимен

преди 10 години

Тази говори глупости

137

Анонимен

преди 10 години

Кунева е национална предателка, защото затвори АЕЦ Козлодуй вместо да поиска от ЕС пари за АЕЦ Белене. За награда стана милионерка и получи комисарски пост в ЕС и директорски пост във френската банка Париба.

136

От истинска Европа

преди 10 години

И тази ли има мокри сънища като тези на Борисов? В Европа да не са луди да оценяват една даржава по действията на група от 5-600 шматки в Софиа и Пловдив които се ражождат и пият кафе вместо да работят.Да не мислите че някой в Европа обръща внимание на бокопомазаните калинки които *** всеки ден.

135

sante_dog

преди 10 години

Тази сигурно ще се пукне от кеф ако ни замразят членството. Така ще може да спре и другите реактори на АЕЦ Козлодуй за да го поднови.

134

psn

преди 10 години

Хич не съм фен на ЕС, още по-малко пък на г-жа Кунева-Пръмова. Но подобни загатвания от страните членки, да не говорим за реално осъществяване на подобен сценарий, изпращат много лоши сигнали към всякакви евентуални външни инвеститори. Без външни инвестиции не виждам как ще изплуваме от блатото. То не стига, че и без това трудно ги привличаме с нашите правителства тип "хвани единия, удари другия", ами и това ще е върхът просто (или дъното?!)...

133

Анонимен

преди 10 години

Tо пък е един европейски съюз та остави. В него са само ***, арапе, *** и турци или кръстоски между тях и тук таме се среща някой бял. Това е всичко друго, но не и европейски съюз.

132

Анонимен

преди 10 години

Тая полудя, жадна е за власт, та чак луда

131

Тошко

преди 10 години

Другарко Кунева Вас какво ви бърка това замразяване. Оти нас простите ни е през дедовия дали сме членове на ЕС или не. Ако толкова много сте притеснена за това членство -еми оти не се откажете от българско гражданство и идете да станете гражданка на друга държава . То тоая липса няма да се усети въобще. ААААА и не забравяйте кои български политик - прееба АЕЦ Козлодуй- ако не можете да се сетите ще Ви кажа.

130

Анонимен

преди 10 години

В ПРИСЪЕДИНИТЕЛНИЯТ ДОГОВОР НИКЪДЕ НЕ Е УПОМЕНАТА ВЪЗМОЖНОСТ СТРАНА ДА БЪДЕ ИЗКЛЮЧЕНА ОТ ЕС, ДА БЪДЕ ВРЕМЕННО ОТСТРАНЕНА ИЛИ ЗАМРАЗЕНА. ЕВРОДЕПУТАТ ОТ РАНГА НА КУНЕВА Е СРАМОТА ДА ПРИКАЗВА ТАКИВА ПРОСТОТИИ. ТАЯ ЛЕЛКА Е ИЗПЕРКАЛА. ИМАХ ДОБРО МНЕНИЕ ЗА НЕЯ, НО ВЕЧЕ ТОТАЛНО ПАДНА. ОПИТВА СЕ ДА ДИСКРЕДИТИРА СТРАНАТА, КОЕТО Я ПРАВИ ПРОТИВНА НА ХОРАТА. НЕ УСПЯ ДА СТАНЕ ЛИДЕР НА ПАРТИЯ, ТРЯБВА ДА ГО ОСЪЗНАЕ. ХУБОСТ НА СИЛА НЕ СТАВА.

129

Иван Портних - руски олигарх в ГЕРБ. До 2011 г. - гражданини на Руската Федерация. Една от "живите" връзки между руската мафия, *** и ГЕРБ. Първа "дружка" с другото "свидно чадо" на ЦК на БКП в ГЕРБ - Лиляна Павлова - Малката Фидоска...

128

г-н Тау

преди 10 години

няма не искам,моето момиче...няма недей:)))

127

Бай Хой от Ханой

преди 10 години

Колкото и да мучите срещу ЕС, той е полезен за България. Всичко хубаво след 2007 се случи благодарение на ЕС и въпреки Боко, СърГей, Воленчо и Доган.Часта от магистралаТА на Боко кой я плати ? Боко или ЕС ? Кой НАРЕДИ да се правят пътища, магистали и метро? Боко ? Или Станишев? Или ЕС? ? ?Кой поне малко контролира БГ мафиотите от БСП, ГЕРБ, ДПС и т.н.? Кой?

126

Българче

преди 10 години

А коя е тя, че да "плаши"? Или нещо много станаха плашилата??? Аман бе.... Да не е тя последната инстанция, Сам Свети Господ????Баламурници!

125

до 148

преди 10 години

Пис офф, кънт! *** народ ей, хахаха

124

г-н Тау

преди 10 години

До AlekoKonstantinovАлеко СИВ и СССР отдавна ги няма...реваншисти сте и такива ще си останете докато ме *** всички от старата генерация

123

Анонимен

преди 10 години

До до 140Защо си мислиш, че съм привърженик на Станишев, БСП или пък СССР изобщо?Имам висше образование. Пътувал съм. Не ме мързи, имам собствен бизнес. Работя всеки ден и печеля сигурно повече от тебе, докато си пия кафето. Не може да ми стъпиш на малкия пръст.

122

аа

преди 10 години

Нашето управление било олигархичен модел,а на Германия и Франция какъв е да ми каже някой.

121

г-н Тау

преди 10 години

КРАКАТА*..факкк оффф

120

AlekoKonstantinov

преди 10 години

До АнонименЗначи нямало смисъл от ЕС? Като не използваш кола, метро, като живееш в провинцията другите около теб в колиба да влязат? Знаеш ли колко милиарда евро влизат от българи работещи в ЕС в нашия бюджет, колко студенти заминават да се обучават, колко проекти са направени и работни места от ЕС.СССР и СИВ било по-добре? Да, едно време и бензина беше стотинки. Това ако кажеш на поляк или чех че СИВ е било по-добре, ще избягат със смях от теб. Това че ние не се справихме, другите го сторих

119

tomahawk

преди 10 години

Ние сме Европейци !На който не му харесва, екзотични дестинации колкото щете !