106

До 122

преди 10 години

Кандидати няма, защото никой читав човек не би се кандидатирал. Знаеш ли какво ще последва след такава кандидатура - интересно обаждане от *** и знаеш ли ако не послушаш гласа от обаждането къде ще те намерят и в какъв вид....Не говорим, че ще има подкрепа, ооо, ще има гражданска подкрепа такъв кандидат, но ще има реална заплаха за живота...Според мен *** вече има пръстче в около 50% от БВП...

105

25 дни стигат

преди 10 години

До 123 БудаКак доказа БСП, че може да прави честни избори? С арестувания Янко Станев, който веднага след като го пуснаха пак беше при *** ли?Или с гласовете на ***?- район Одесос - Портних 21 гласа/ Бозов 210- Владиславово 8 / 134- Аспарухово 9 / 254- Каменар - 11 / 171

104

Буревестников

преди 10 години

ДО 95 - АНИ - ........ Казваш Варна да се "отърси" от мутрафоните , а?!?! Ха ха ха ха.... още по смешно звучи.... отколкото лафа ти за БКП и "детето й" - ГЕРБ :) ;) :) И това няма как да стане! *** продължава и ще продължава още ( докато им позволяват по високите етажи,разбира се!) да "коли и беси" във вашия град! Знаеш ли какво е разликата между Портних и Йорданов? Просто единия е още доста млад и зелен и не се е обучил в далаверата! Сега му предстои "обучение" ;).... Други разлики - НЯМА ! :)!

103

сф

преди 10 години

После софиянци като Ви кажат ,че сте ПРОВИНЦИЯ да не се обидите? Щото докато имаше 40 хил. на орлов мост, вас ви домързя да си вдигнете мързеливите *** на първия тур и никой не ви хареса от 9 кандидати. Наесен пак ще хленчите, че тоя не ви харесвал.

102

Анонимен

преди 10 години

САМО ГЕРБ!!!!!!! Мачкайте червените *** !!!!! Свободата е за хората а не за ***!!!!

101

Boaz

преди 10 години

Голям майтап сме варненци.Докарахме се до там,това наркоманче да управлява града ни и то в условията на държавно управление на БСП.Абсурда за този иначе хубав град продължава и въпреки, че със сигурност някои кукловоди в града сега да се радват, нещата няма да останат такива.Скоро на Потник ще му се види тесен света, който си купи с *** гласове...

100

pffff

преди 10 години

Ще го видим ,колко е кадърен и милеещ за Варна и гражданите

99

Анонимен

преди 10 години

Това момче съсипа един хотел, сега ще досъсипе и един град... Скоро ще стане и депутат, защото и Държавата има още малко за доразсипване.

98

ВАРНА

преди 10 години

От всички кандидати никой не ставаше, пак избирахме "най-малкото" зло. А иначе, Варна никога няма да бъде червена. От друга страна, дайте време на Портних, човекът е мотивиран, а и аз вярвам, че ще свърши все нещо... А независимият Бозов, наред с БСП и ДПС - ХАХАХАХ, никога! Варна няма да е червена. Дайте шанс на Портних.

97

22 дни стигат

преди 10 години

До 116То малко трудно в червен сайт да коментираш, но ще опитам.Виж как са гласували *** по секции.- район Одесос - Портних 21 гласа/ Бозов 210- Владиславово 8 / 134- Аспарухово 9 / 254- Каменар - 11 / 171За какви *** и купен вот приказваш? Само ти ли не разбра, че Янко Станев купуваше гласове за Бозов? То се видя и във вота де. На първия вот Бозов водеше, след ареста на Янко Станев остана малко назад. Що така?

96

qur4u

преди 10 години

До всички нормани тук: От партийните централи на БСП и Атака е спуснато разпореждане платените драскачи да копират никовете на нормалните хора и после да пишат идиотщини от "тяхно " име. Прави се с цел хората да бъдат объркани кой на какво мнение е. За да избегнете това си направете "ник" в който да НЯМА ДУБЛИРАЩИ СЕ БУКВИ НА КИРИЛИЦА И ЛАТИНИЦА.

95

Анонимен

преди 10 години

ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ СЕ ДОКАЗВА ,ЧЕ С ТОЗИ ИЗБОРЕН КОДЕКС ,ИЗБОРИТЕ В БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ СА ОПОРОЧЕНИ И ВИНАГИ щЕ СЕ ВЪЗПРОИЗВЕЖДА СТАТУКВОТО ,ВИДЯ СЕ КОЛКОТО И ДА СКАЧАТ ПО ПЛОЩАДА В СОФИЯ 3-4 ХИЛЯДИ ХИПАРЧЕТА ЗА НЕЗАБАВНА ОСТАВКА НА ПРАВИТЕЛСТВО И ВЕДНАГА ДА СЕ ПРОВЕДАТ ИЗБОРИ ,ЩЕ СЕ ВЪЗПРОИЗВЕДЕ ПО ТОЗИ ИЗБИРАТЕЛЕН КОДЕКС СЪЩИЯ ПАРЛАМЕНТ И ОТНОВО В НЕГО ЩЕ ВЛЯЗАТ БСП,ГЕРБ,ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДПС И ЕВЕНТУАЛНО АТАКА И К,ВО ПРАВИМ ТОГАВА ,ТРЯБВА ВРЕМЕ ЗА НОВ ИЗБОРЕН КОДЕКС И СЛЕД 1 -2 ГОД.СВИКВАНЕ НА ВНС

94

Буревестников

преди 10 години

ДО 95 - АНИ - Ани Ани.... много си зле,моето момиче! Да знаеш де! ;) Предполагам си още мъничка... и *** ти не може да побере и осмисли цялата огромна далавера :) ;) :) Затова няма да ти се сърдим! ;) Варна да се "отърси" от БКП?!?! Аааа ха ха ха ха.... а "десничарите" от ГЕРБ според теб какви са ,бе , Ани? Ха ха ха! Само погледни "Кралят-слънце" Борисов какъв е бил преди 1989 година и няколко негови доста показателни снимки... и май ще ти се изясни КОИ НАЙ ТОЧНО СА СЪЗДАТЕЛИТЕ НА ГЕРБ!;)

93

Варненец

преди 10 години

Варна трябва да се управлява от кореняци, израснали тук! Нито единия струва, нито другия! Смешници!

92

Анонимен

преди 10 години

104/Кандидатите за кмет били отчайващи. Това са глупости. Ами да им изпратят от Кърджали, ако от такъв голям град не могат да си намерят един. Смехории. Само с протести и крякане по улиците нищо не става. Видяха се варненци на какво са способни. Само приказките им останаха и че предишния им кмет е бил виновен за всичко.

91

BG.BG

преди 10 години

Комунистите много са я оцапали, щом при 28% активност не могат да спечелят. Това означава само едно - собствените им привърженици не са ги подкрепили. Те са разчитали единствено на ***, турските и гласовете на няколко изкукуригали бабички.

90

Къш

преди 10 години

Нямаше избор или изборът беше между нашия и своя в случая. Варна не е червена и никога не е била. Ако сложат читав десен кандидат (неТИМски) ще го изберат веднага. Ефектът на тази липса на избор е нарочно търсен...

89

zvero3

преди 10 години

Немога да разбера хора които не са от Варна и започват да дават наставления и коментари за Варна и варненци. Алоооу а спрете се а!

88

qur4u

преди 10 години

Ой, "Spiro" и тебе ли те копираха гейчетата пъпчиви....

87

Анонимен

преди 10 години

след като видя гербавата пасмина ,че с честен вот не може да спечели изборите -резултата от предната седмица ,взе ,че включи верните си гласоподаватели от Максуда ,точно от тамошните секции гербавия мръсен Потник промени резултатите ,,аз съм от Варна и мога да ви кажа ,че сппоред резултатите в секциите където гласуваха българи Бозов печели навсякъде,предната седмица *** не гласуваха и Потник се *** ,сега с *** вот Потник печелис което доказа ,че герб е *** партия