24

viktor.stoichev

преди 10 години

До JerryОставка искатТогава да не би да искаха нещо по различно

23

Jerry

преди 10 години

Днес, понеже е е петък, за разнообразие към филията с мас ще има и печена тиква както и по 10 кинта отгоре.

22

Анонимен

преди 10 години

Ех, блазе ви, имате свободно време за забавления:) Ама в София по-ларж я карате-все пак цяла държава ви хрантути

21

ANONIMEN

преди 10 години

ТИЯ В НС СЕ ПРАВЯТ ЧЕ НИЩО НЕ СТАВА ОТВЪН.С ДОБРО НЯМА КАК ДА СТАНЕ ЗА СЪЖЕЛЕНИЕ.

20

viktor.stoichev

преди 10 години

Кой е платил за танковете питам?

19

Анонимен

преди 10 години

Мдаааа,Бойко се е изръсил и за играчка-танк.

18

Алекс

преди 10 години

Много готино е това с милитаризираната зона :).Браво на протестиращите. Не се отказвайте и не се поддавайте на популистки мерки. За първи път се постреснаха управляващите и това е много хубаво. Ще ми се скапаните медии да отразяваха по коректно нещата, а не за всяка новина да търся потвърждения от 2-3 места. Ама то по българско дезинформацията е основния лост на управление :).Успех и не не оставяйте на дребните завистливи човечета да ви отклоняват.

17

Jerry

преди 10 години

Спомням си. Ти, обаче явно не виждаш разликата между сега и тогава. Тогава 75-80% от населението на ЦЯЛАТА държава искаше правителството да подаде оставка. А сега едва 0.1% от населението на София и 0.004% от населението на Пловдив крякате по улиците и дори не можете да кажете какво точно искате и защо.

16

Анонимен

преди 10 години

Тия вече станаха банални, скучни и всички тия безсмислени седянки пред парламента се изтъркаха

15

Резултати от тук:

преди 10 години

Вчера и днес във форуми под статии за протестите беше зададен въпрос:"Аз протестирам за да се върне Бойко Борисов на власт!Не ме интересува кой е министър-председател, щом не е Бойко!Вярно = +Невярно = -""Гласували" са над 100 души. Според резултатите над 60% от тях чистосърдечно си признават, че протестират за връщането на Бойко Борисов на власт и ще протестират срещу всеки министър-председател, ако той не е Бойко!Всеки да го тълкува както си иска... но е ясно кой са "протестиращи"

14

Анонимен

преди 10 години

Случайно ли е това, че танка е на САЩ или е дело на соросчетата.

13

Монархист

преди 10 години

Почва да става трагикомично с лек привкус на кретения.

12

strephen

преди 10 години

До Jerry НА КОЛКО ГОДИНИ БЕШЕ ПРЕЗ 91-ВА? БЕШЕ ЛИ ТОГАВА ПРЕД НС? А БЕШЕ ЛИ ТАМ ПРЕЗ 97-А, КОГАТО КЛАРА МАРИНОВА И КОМПАНИЯ СИ ПЕЕХА ПЕСНИЧКИ, СЕДНАЛИ НА ЧЕРВЕНИЯТ КИЛИМ В НС, ДОКАТО НАВЪН СЕ НАДИГАШЕ ЦУНАМИ ОТ ГНЯВ? А СПОМНЯП ЛИ СИ, КОГАТО МЕСЕЧНИТЕ ЗАПЛАТИ СЕ РАВНЯВАХА НА 3-4 ДОЛАРА, ЗАЩОТО 1 ДОЛАР БЕШЕ СТИГНАЛ 3000 ЛВ? И СПОМНЯШ ЛИ СИ МОНЕТИТЕ С НОМИНАЛ 5, 10, 20 И 50 ЛВ? И СПОМНЯШ ЛИ СИ КОЙ БЕШЕ ПРЕМИЕР ТОГАВА, ОТ КОЯ ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА?

11

Анонимен

преди 10 години

Добре че не се сетиха да докарат динозаври или пък трабанта на С.Паси - това също е история... На цял свят стана ясно, че този безсмислен протест е самоцелен за ГЕРБ, които отказват да приемат истината, че вече не са управляваща партия!

10

Jerry

преди 10 години

*** ще "протестират" още 1-2 седмици и после заминават на море. Ще разпускат от напрежението и ще си харчат паричките, които им платиха за викането.

9

Шоп

преди 10 години

до 12 - стига вече с това " интелигентни и много ама много по-умни от теб... " смях смях и пак смях, ако са такива защо скачат като лупмени "кой не скача е червен хей хей хей" хахахах , и ако само толкова са умните значи за вас всичко друго е лоша материя, да ама не има много по достойни хора от протестиращите. Българските овчарки на Бойко реват а кервана на Орешарски си върви.

8

до 8

преди 10 години

Къде си бе платена червена гнусна к*рво гнида? Я отивай в кофата където ти е мястото и не се занимавай с протестиращите, далеч по-образовани, интелигентни и много ама много по-умни от теб...

7

varg

преди 10 години

Това са евтини американски и зираелски танкове произведени в Китай.

6

tigar

преди 10 години

с къв произход са тиа играчки и имат ли касови бележки за тях?

5

varg

преди 10 години

Прекалихте вече.Утре изкарвам тримата братя Скенджави срещу вашите танкове.