353

are_kulata

преди 11 години

Аидееееееееееееееееееееее!!!!!Египетски герои!!!Браво!!!!Президента Морси е свален от власт вследстие на истинските протести в Кайро, нямащи нищо общо с тукашните!!Голям шамар за ЦИОН!!!Хаххаха - але-але!Така става като дойдеш и качиш цената на хляба и безнзина и искаш само МВФ и Световна Банка!!Да живее Египет, да живее свободата!Волене, мачкай интернационала, идва помощ от целия свят !!

352

niki tesla

преди 11 години

До БУДАЛека и дано не се налага да емигрираме или продаваме кантрабандни цигари след някой месец!

351

аз

преди 11 години

"Всичко е режисирано от БСП....Доведоха царя за да не спечели Костов.Повишиха тока за да махнат Борисов - сега ще го намалят малко и ще се тупат, че нещо са направили "за хората" ..."

350

Анонимен

преди 11 години

До 672 Тоя път се ***, левандурче, чакам с нетърпение да видя как ще ми клонираш профила! Жалък ***, при това неграмотен. Утре дупе да ти е яко снимал съм всичките ти подвизи. И си готви парите по делата. Не ти пожелавам лека нощ, защото ще се пръснеш от яд, нали?

349

niki tesla

преди 11 години

Добър вечер! Най-вече на промитите герберски мозъци.Ще задам отново любимите си въпроси без да очаквам отговори,защото Боко и последователите Му не отговарят на неудобни въпроси.Нормално ли беше 2001-ва човек с охранителна ф-*** и инкасова дейност бе да служител в МВР да бъде назначен на поста гл.секретар,като човек с каквато и да е ф-*** ,камо ли охранителна ,не може да е редови полицай?Нормално ли е същия този без истинско образование да стигне до премиер ,а в същото време гаджето шеметен бизн

348

Shop

преди 11 години

До АнонименВерно ли? Айде и моя профил да клонираш, чувствам се пренебрегнат, няма да мога да заспя. Ха кажи некоя тъпотия и с моя ник?

347

Анонимен

преди 11 години

Това е няква форма на лудост да искаш непрекъснато нещо.Те шопите все искат ама какво са дали че да искат?На шоп угодия няма-все му млякото горещо ту пък друго нещо!Мързелите протестират за търтия Боко.

346

РАД

преди 11 години

До АнонименКакво предлагаш друже като "градивно"? Докато се прибираш с колата омърлушен и все по-беден вкъщи, тия " с вувузелите" искат да разкарат наглото и арогантно правителство,дето ти се изплюва всеки ден върху лицето и мизерната ти заплатка! Но ние за това сме на това дередже,щото си по-склонен да си кюташ по светофарите без да те забавят протестиращи и да си вземаш мизерната заплатка,вместо да си поискаш смело...поне уважение...

345

Анонимен

преди 11 години

ТЕЗ ПРОТЕСТИ СА МЕНТЕТАГЕРБЕРСКИ ПИШМЯН ЧЕНГЕТАЦЕЦКО БОСА МВР ДВИЖИ С КРАЙСЛЕР СЕРЕСЕТОЙ И МАЙКА СИ ПОДСЛУШВАПОСЛЕ ПАЧКИТЕ СИ ГУШВАС ТИЯ ПАЧКИ ЕВРОФОНДВДИГА СТАЧКИ НАШ ДЖЕИМС БОНДИСКА ПАК СЪС МЕВЕРЕ КАРЦЕРА ДА ОТЪРВЕ!!!!!!

344

Анонимен

преди 11 години

Мисля ,че е крайно време да се организират по-сериозни контрапротести,за да махнем тия шумни *** от пътя по,който се прибираме от РАБОТА.Аз не харесвам БСП,но не искам група безделници да ми върнат мутрата и пак всяка вечер все по-беден да го гледам с ножицата.Или да раждат нещо градивно или да си заврат вувузелите в дупетата,защото ми писна да ми надуват главата.Май няма да се оправя тази държава ...с този *** народ

343

345

преди 11 години

Бългаският народ иска КАСИРАНЕ на манипулираните избори !

342

реалист

преди 11 години

То наистина е малко за по 300 - 400 да работиш. Но ако нямаш работа? Имам позната, всеки ден (без неделя) ходи по два часа за месечна сума от ... 100 лв.

341

РАД

преди 11 години

До Marzeliva narodМи и по 15 часа ще бачка народът за без пари като си кюта за по 400-500 лв. и го е шубе да излезе да поиска обяснение от наглата арогантна ***,наречена "правителство"!Няма как да се оправят нещата като има такива,дето викат "абе,нямам време да протестирам,че трябва по 10 часа за 300 лв.да бачкам". Бих казал - бачкай тогава за 300 лв. и се кланяй на ПЕС,ФЕС и БЯС...............................................................................................................

340

Интернет лумпен

преди 11 години

Не се и съмнявам, че Видин са скочили да защитават комунистите - колкото е по-западнал и по-изостанал един град, толкова е по-червен /Видин, Монтана, Лом, Враца/ или потурчен /Силистра, Шумен, Разград, Омуртаг, Кърджали, Мадан, Лъки/. Другари комунисти и турци - колкото сте по-твърдоглави и подкрепяте комунизма и турцизма, токлова по-бедни и западнали ще бъдете. Успех в живота!

339

антипротес

преди 11 години

Слава Богу ако утре свърши. Просто не искам някой кресльо да изразява моето мнение, да използва моя глас!

338

Marzeliva narod

преди 11 години

Horata rabotat po 10 chasa na den i nemat vreme za po4ivka prez lqtoto ,a tea Huligani tragnali na protesti , marzeliva sgan , marsh na rabota

337

Haha

преди 11 години

Платените викачи да не си въобразяват че ще постигнат нещо!

336

Shop

преди 11 години

До БУДАСериозно питам, нали ако жената е отгоре, мъжът трябва да е по гръб?

335

Shop

преди 11 години

Не мога да разбера защо обиждате протестиращите?Пречели на правителството да работи !!!Та те ви спасиха от толкова грешки!Сами признахте, че Пеевски е грешка, ако не бяхме протестирали, знаете ли каква беля щеше да стане?Протестите ПОМАГАТ на това правителство!

334

Анонимен

преди 11 години

NEMOGA DA SI PREDSTAVIA KAK EDIN NORMALEN CHOVEK MOJE DA POKREPI TOVA PERVERZNO TVORENIE NARECHENO komunism.