148

Анонимен

преди 11 години

Както 155 каза - "Десетки за подкрепа и десетки хиляди против правителството."Тъй като БСП и ко. са на власт не смятате ли, че следва да имат повече парички да си купят поддръжници за контра-протест? Нищо не е купено, това е реалността. Партийте са бита карта. Време е да съборим системата.

147

Анонимният

преди 11 години

Да назначиш Пеевски за шеф на ДАНС през 2013 г. е като да назначиш през 2001 г. Бойко Борисов за главен секретар на МВР. Някакви протести да имаше през 2001-а? През 2009 г. кой стана министър-председател? Борисов. Имаше ли протести? Не, нямаше. Даже имаше всенародни веселия, нали така? Тоест обществото реагира на едно безобразие, но не реагира на други. После ни обяснявайте, че протестите не били платени!

146

Petyr

преди 11 години

Леле колко са много и колко сплотени...

145

Анонимен

преди 11 години

Хихихихи! "Десетки" се събраха...........Мноу народ бре!! Всъщност съотношението между двата протеста съвсем точно отразява подкрепата за правителството..........:)

144

Калян

преди 11 години

До BG.BGТака е , тези десятки не са платени. А хиляди платени с парите на мафия. Рая сте продажна!

143

Анонимният

преди 11 години

До европеецПоредните глупости, които може да измислиш....то какъвто Вожда, такъв и ученика. Разбрахме всички, че всички млади, красиви, умни,перспективни, уникални, интелигентни и т.н българи са Тикви. Дали има някой наивник, който да повярва на такива безпочвени твърдения, освен една проста Тиква

142

европеец

преди 11 години

Поредна проява на беловласи активисти, проявяващи характерниз за сенилната им възраст егоизъм. "Ако щете *** от глад и не раждайте, вие младите, но моята партия и моята пенсия са по-важни от всичко!" Изключително жалки подобия на човеци, проядени от себичност и десетилетия пропаганда. Трябва да се отбележат и 2-3 селски момчета, избутани тактично на предните редици за радост на бабите.

141

Анонимният

преди 11 години

Хааааааа може да не излизат да подкрепят Кабинета, но излезнаха да бутнат Боко!

140

Анонимният

преди 11 години

До meri 158Душа, какво да ти кажа...можеше и да ти повярвам, че е така, само че Боко като дойде на власт уволни всички. Такава метла не е имало никога! Ако, не вярваш попитай някого, на когото имаш доверие!

139

Анонимният

преди 11 години

До Анонимен 155И какво искаш да кажеш. София е !,5 милиона. Вие сте събрали,примерно, 10 000 калинки от министерсва, агенции и т.н Това респективно означава ли, че тези,които не са излезли-от милионите-подкрепят правителството?

138

meri

преди 11 години

...............колко хиляди чиновници работят в София назначени от Герб? Треперят им сърчицата.............ОТ ГЕРБ СА НАЗНАЧЕНИ В ПОСЛЕДНИТЕ 3-4 ГОДИНИ, НАЛИ? А В ПРЕДИШНИТЕ 20 ЧИИ БЯХА, А? ДА ТИ КАЖА, АКО НЕ ЗНАЕШ - НА ЧЕРВЕНИТЕ КХМЕРИ, ДУША!!!!!!!

137

jorata

преди 11 години

само набори и *** виждам аз:)

136

Анонимен

преди 11 години

До г-н ТауТя и държавата беше негова 4 години,ама му я вземаха.....

135

анонимен

преди 11 години

това значи че няма никакво бъдеще за младите старците гледат собствения си живот а не за младите обречни сме с тази пенсионерска дръжава

134

Анонимен

преди 11 години

Какво спорите за глупости.ГЕРБ било решението,не БСП било решението,не национализация било решението,света е така устроен ,че вие си седите и си спорите,а Доган,Борисов,Сергей,Местан,Сидеров и там всички останали правят е*ати парите.Мислите ли,че ги боли много за който и да било,ако не са БСП-ДПС,ще са ГЕРБ,ще си се менкат и ще си правят пари,а вие още ще седите и ще обсъждате.Спасението за тези който не могат да правят далавери е терминал 1 и 2 на летище София,държано естествено от ***.

133

Анонимен

преди 11 години

Това прилича на сбирка на Клуба на пенсионера....

132

Анонимният

преди 11 години

До llЕ добре де, умнико....нека да не е това! Кое друго според теб ще се справи и при тази страшна прогноза от теб, какво мислиш, че ще се случи

131

Анонимният

преди 11 години

Всичко е много простичко...колко хиляди чиновници работят в София назначени от Герб? Треперят им сърчицата, че ще бъдат прокудени от удобните си местенца. Когато докарат на протеста и 2,3 члена от семейството си ., плюс платените автобуси от страната и ето ви 10 000 човека.

130

ll

преди 11 години

искам да се обърна към анти протестиращите: хора замислете се от къде идват парите ви за пенсии-от тези 40-50хил. а и повече, които са на площада всеки ден. 2 млн. българи вече са извън България-кой ще ви издържа в близко бъдеще. Ако днес ви увеличат пенсията с 5 лв. догодина ще я намалят с 10лв. Как ще увеличат работните места , като няма работеща икономика-с европейски пари, които ще потънат в нечии джоб...Отворете си очите хора!!! Това правителство е вредно за България!!!

129

skitnik32

преди 11 години

До Анонимният1 ne e maimunica a latinica2 nali si intelegenten ne moje6 li da 4ete6 na latinica?