57

!

преди 11 години

#45 prav si GERB she se vurne na vlast , no zashto i ti taka mislish kato si sreshtu tqh ? a da dosetih se zashtoto GERB sa zle no tiq v momenta deto mi naznachavat na nad 50% ot postovete turci i ni kradat 20+ godini sa oshte po zle.MAHAITE SE CHERVENI BOKLUCI!

56

До Ситите

преди 11 години

Когa ви плaщa Борисов , преди 18.30 или след 22.00 чaсa ???!!!

55

комунягата

преди 11 години

До Анонименами как ще имаш като с твоите пароци бойко ще се плицука защото неговото правителство направи така че ти да седиш на площада а не на плажа.

54

Анонимен

преди 11 години

..комунистическа уйдурма... за да се хване пак ***, а тия да си оплетат кошницата с познатите методи на КГБ...

53

Анонимен

преди 11 години

Очаквайте 2 милиарда кредит ,бонуси при пенсиите ,бонуси при *** и соц.слабите.Такива и по великден и после айде на избори..Ама следващите 5 години докато ги върнем жална ни майка...Не мерси по-добре избори през септември

52

Смях

преди 11 години

До Одисей 1Синия *** пак изпълзя...Марш във USisrael бе *** синя !Ти не разбра ли, че Българите не искат СИНИТЕ КРАДЦИ !!!Ти не разбра ли, че мразим ЦИОНИСТИТЕ и МАСОНИТЕ !!!

51

zarenkov

преди 11 години

Стабилно мнозинство, защото знаят, че ще видят вече власт през крив макарон. Година ще им стигне ли да ни доунищожат. Предлагам да почакаме и да видим дали ще сме живи след година. Ако сме живи, ще искат още една и така докато няма кой да питат.

50

Смях

преди 11 години

До Анонимен 43Абе ГЕРБер смотан пиши на КИРИЛИЦА бе *** :))))))))Писна ми да ти чета шлъоковицата !!!! Ама нали си ГЕРБер и Българския не ти е роден език.

49

1

преди 11 години

Тия оправляват от 100 години не видех нишо градивно да си ходат.И само нешо да внетна преди да излезе атака никои почти не гласуваше за ДПС сички сте едно мутри скапани

48

Одисей 1

преди 11 години

51 ТОВА ВЕСТНИЧЕ чия собсттвеност беше

47

шанс за Орешарски

преди 11 години

Вестник "Репортер" Второ служебно правителство начело с Огнян Донев за премиер е готово да поеме властта след оставка на кабинета, съобщава в. "Репортер".С тази задача се е нагърбил президентът Росен Плевнелиев, поръчано му от неговите диригенти от групата "Типинг пойнт".За реализацията на плана "Донев" досега са били налети над 10 млн. лева в акция "Протести", пише изданието.Стратегията на групировката предвиждала три месеца контрол на властта от служебното правителство с процедурни хва

46

Анонимен

преди 11 години

Оставка, бе! Никакава година, да се окопаете във властта!

45

Ali Baba

преди 11 години

Народа се отврати още с водената от БСП и ДПС предизборна кампания с компромати с манипулации, с яраст и злост.Отвратих ме се още от първия ден на парламента който с арогантност, безкомпромисност и реваншизъм промени парламентарните правила.Първите стъпки на правителството и парламента безцеремонтна смяна на директорите на ОД на МВР,областните управители и оглавяването на силовите структури.Които осигуряват разграбването.А социалните само ако народа излезе. Затова ОСТАВКА ДО ДУПКА

44

Stilchev

преди 11 години

Искате да крадете цяла година!?!?!?!?! Няма как да стане - махайте се веднага!

43

Анонимен

преди 11 години

Синдикатите са на държавна издръжка така ,че да забравим за тях. Те са само проформа за съжаление. Трябва сам народа да се вдигне иначе си продължаваме с Артфест мирния протест докато свят НИ се завие.

42

От народа

преди 11 години

А нас да сте ни питали ? Ние гласувахме срещу ГЕРБ и не искаме те да управляват пак.Едни избори наесен ще върнат ГЕРБ и няколко малки забравени десни партии..А това означава, че ГЕРБ пак ще управлява и краде. Ние гласувалите не искаме ГЕРБ.А не гласувалите нямат право да мрънкат и протестират.

41

Анонимен

преди 11 години

До Смях. OH TI SI EDIN CHERVEN . NA PLOSHTADA SME DO KATO VI IZGONIM I BEZ TOVA NIAMAME PARI ZA MORE, NO NE E TOVA PRICHINATA.DOKATO NE VI VIDIM ZAVINAGI OUT.

40

denim58

преди 11 години

До АнонименВярное и те подкрепям, но без синдикатите и една обща стачка няма да се получи! А къде са те /синдикатите/и защо се спотайват?!

39

Анонимен

преди 11 години

Това от 2 седмици насам не са протести, а си е чист Арт Фест разходка. НЕ СЕ ПРАВИ ТАКА! защо си губим времето незнам. Историята не познава случай ,комунист да е сдал властта след мирен протест! Дайте да блокираме държавата от понеделник и до 3 дни максимум ще ги няма.

38

събуди СЕ !!!

преди 11 години

ДА НАПРАВИМ СПИСЪК С ОЛИГАРСИ ЗА СЪДЕНЕ 1. Софиянски Костов първанов р овч р петков ББ Цвцв2.КРЕДИТНИТЕ МИЛИАРДЕРИСъд и затвор