428

Apostola

преди 10 години

На всички им е неудобна партия Атака!Сега още повече не им е удобна, след като Волен оглави комисията по антикорупция!От началото на 42НС той работи и затова платени провокатори сеят хаос всеки ден!Подгони Mr. President за офшорките, подгони продажните медии, подгони платените протестиращи, на които им се плаща, за да сеят размирици и да продават държавата и най-големият плащач Бойко!!!Само Сидеров обръща внимание на истинските ни проблеми от години насам и искат да го намразят всички, защото иначе ще ги изобличи !

427

журналист

преди 10 години

Абе колеги отправям ви предложение. Нито една дума за Сидеров и той след 5 дена е никой, така ли не разбрахте но го показвайте не пишете за него и проблем няма да има. Моля ви. Или ако можете отправете този призив към всички колеги. Пълно затъмнение около Сидеров така ще си спестим и срама пред Европа.

426

denim58

преди 10 години

До Adiito0Уважаеми,Сидеров трябва да огласи и себе си за офшорните сметки, или си забравил! Беше накарал няколко депутата да подпишат запис на заповед в полза на офшорки за 150 000 евро! Не е хубаво човек да говори избирателно,защото фактите са на лице!

425

Анонимен

преди 10 години

...I PARVO TVOQTA LUDA GLAVA SHTE PADNE, NAGAL PE.AL BEZUMEN!!! SKRII SE NA OSTROV MAVRICII , DOKATO MOJESH

424

Анонимен

преди 10 години

abe tie protestirtashtite sa plateni hora v bg vsichko se ochakva

423

Анонимен

преди 10 години

Две партии подмениха вота на българите. Каквото и да говорим Гербаджиите спечелиха изборите. И го казвам като човек, гласувал за Кунева, която не влезе. Но резултатът е подменен, като се опитаха да ни внушат, че те са победители. И всичко това с помощта на Волен, който е в парламента от 2005 и нищо не свърши. Нищичко. А сега в името на властта подкрепи ДПС. Жалка картинка е този човек. Безпринципен. Нагъл. Той е способен на всичко за власт и го доказа. Някой да го озапти. Това не е политика.

422

lewskar

преди 10 години

НИКОЙ НЕ СЕ ПРАВИ НА *** БЕЗПЛАТНО,или може би само Болен Лидеров,но по-коро кукуловода пак му дърпа конците.ЗА Жалост този недоразвит в полово отношение ,хипофизно джудже ,побелял евнух ще направи някоя беля.ще нарани НЕ ДАЙ БОЖЕ някой човечец,ще извърши "граждански протес" и тогава дупе да е яко на цялото НС .ХОРАТА ЩЕ ВИ ИЗНЕСЪТ ЗА ШИЙТЕПо-добре приемете исканията за нов Избирателен закон и нови избори ,защото някой от вас няма да може да си изхарчи парите

421

шопъ

преди 10 години

Забрави да спомене и скиорите, алпинистите,археолозите....добре че не спомена и рибарите и ловците ей тогава щеше да види кон боб яде ли

420

Adiito0

преди 10 години

На всички им е крива партия Атака, още повече сега, когато Сидеров оглавява комисията по антикорупция. От няколко дена е на тази позиция и вече се виждат неговите действия: заговори за офшорките на Плевнелиев, започна да се бори срещу продажните медии. Но въпреки, че платени провокатори всеки ден сеят хаос, никой не обръща достатъчно внимание, медиите манипулират за това, но само Сидеров обръща внимание натам.

419

Анонимен

преди 10 години

Народа сие много красив,грозни са оправляващите даже са отвратителни,грозен народ няма от тази по голяма обида неможе да има България.Просто няма как да него смачкаме Сидеров за тези думи,той неможе да обижда цяла БГ.КОИТО КАЗВА ЧЕ НАРОДА Е ГРОЗЕН ДАСИ Е.Е ***...А

418

Анонимен

преди 10 години

До владетеляТи си платен, не народа който е против МАФИЯТА! Дано някой ден доживея да видя края на такива като теб, които си продават родината за шепа стоинки! Какво бъдеще ще имат и твойте деца ***!

417

Анонимен

преди 10 години

Егати и оправлението,Пеевски шев на ДАНС Сидеров шев на комисията по разследванията в парламента.Пак и такова небеше се случвало в тази България.Всеки ден нови загубени истории бсп и дпс са полудели.В такъв капан никога не бяха се хващали.Нито Доган НИТО сТАНИШЕВ ПРЕДЕ ПРЕД сИДЕРОВ.Нагледахмесе на сеири и товае,и продължават.

416

владетеля

преди 10 години

МИСЛЯ,ЧЕ ТЕЗИ ПРОТЕСТИ СЕ ОБЕЗЛИЧИХА И СА МНОГО ГРОЗНИ И НЕАДЕКВАТНИ.ПРОСТО НАРОДА Е ИЗЛЯЗЪЛ ПО СВОЯ ВОЛЯ ДА ПЛЮЕ И ХРАЧИ НАВСЯКЪДЕ ,ЗАЩОТО СИ НЯМА РАБОТА И ДОМАШНИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ.КОЛКО МНОГО СА ГРОЗНИ ТЕЗИ ОТ ПРОТЕСТИТЕ,ПРОСТО НЕ ИМ ПРИЛИЧА ДА СА ТАКИВА И ТЕ НЕ ЗНАЯТ КАКВО ДА ПРАВЯТ,ЗАТОВА ГИ ВЪРШАТ ОТВРАТИТЕЛНО ТЕЗИ ЦИРКОВЕ,НА КОЕТО ЕДВАМ СЕ НЕНАГЛЕДАХМЕ.ПРОСТО СЕ ОТВРАТИХ ОТ ТЕЗИ ПРОТЕСТИРАЩИ.ТЕ СА ПЛАТЕНИ ПРОТЕСТИРАЩИ,ЗАТОВА СЕ ОТДАВАТ СА ТАЗИ ПРОФЕСИЯ "ПРОТЕСТИРАЩ",А ДАЛИ ОТ ТОВА ИМА СМИСЪЛ.

415

Наказателен кодекс

преди 10 години

Глава четиринадесета.ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ПРОТИВ МИРА И ЧОВЕЧЕСТВОТОРаздел I.Престъпления против мираЧл. 407. Който върши по какъвто и да е начин пропаганда за война, се наказва с лишаване от свобода до осем години.

414

Анонимен

преди 10 години

До АнонименТоя така сакам да му засуча един шамар...

413

denim58

преди 10 години

До ШоповЕто ти линк-lex.bg/forum/viewtopic.php?t=49827

412

ехееееее

преди 10 години

Ще ядеш рез..ия к.. ти,но сега си пич...още малко,до селдващата сериозна озцепка на заверата ви да се дигне цяла България и ще вида като къв ще се изявяваш....умопомрачено дребнодушево човеченце,нереализирано и за нищо не годно в живота си...жалко наистина за слабата ни полиция в момента,би трябвало да си арестуван и настанен в психиатрична клиника,точно където ти е мястото...

411

Анонимен

преди 10 години

До denim58Щом му липсва секс да ходи при Доган и Местан

410

denim58

преди 10 години

На Сидеров му липсва секс !Секс,секс само секс му е лечението! Явно вече и чрез лекарства не може да го вдига! Горкият, не му е лесно, а и Деница скоро не се е вясвала....Това е в кръгът на шегата,разбира се! Не му се връзвайте толкова,той се храни от медии и от внимание! Игнорирането го убива!

409

Анонимен

преди 10 години

Извини се на българския народ бе ненормалник! Извини се! Иначе ние няма да ти простим на следващите избори!