107

ети

преди 10 години

До Анонимени като ходиш всеки ден какво?Май въобще не ти идва на ум за хилядите безработни в провинцията?А щом всеки ден клечиш на площадите, явно си се оял като дебела *** и сега се веселиш?И друго какво искаш от правителство на двадесет дни!Мутрата ББ и подлогата ЦЦ защо ги търпя цели три години и половина скъпи демократе?

106

Анонимен

преди 10 години

Бракя гейберунгели, ние съществуваме луксозно само защото служим на хамериканците и на боговете евреи! Комунистите ни мътят водата като възстановяват народа, когото ние погубваме с безработица, глад, мизерия и вносни вирусни епидемии! Викат ни, че сме предатели, а вие да сте видели тук някой почтен човек да е сит, облечен, с пари и т.н.? Аз такъв не познавам!

105

Анонимен

преди 10 години

Почувствайте Народната ЛЮБОВ !!!!!

104

Анонимен

преди 10 години

Това е "НАЙ-АВТОРИТЕТНОТО" НАРОДНО СЪБРАНИЕ!

103

Анонимен

преди 10 години

pomnia Borisov izkara taksimetrovite shofiori srestu troinata korupciadnes gledam e izkaral svine, kiutuci i naroT ot deset kaimetaborbata e da blokirat Prokurora. izobsto ne gi inrteresuva kakvo stava v parlamenta. v momenta v koito Volen klekne- ste ozna4ava 4e sa mu namerili kompromatkata

102

Анонимен

преди 10 години

Заложил съм немалка сума че правителството ще падне след първи юли....Дръжте се мои комунистически герои още само 4 дни....Трябват ми пари за почивка....

101

SS

преди 10 години

Аз не мога да разбера- толкова ли е сложно да се огради целия център, за да се сложи край на безредиците? Ама, че МВР си имаме!...Ако трябва, да се обяви военно положение, поне това е лесно предвид настъпилата промяна в обстановката. Ако управляващите не използват този момент - значи наистина са головодници и заслужават да се махат!

100

един

преди 10 години

Писна ми от всичко това! Някой дава ли си сметка, че и най- лошият ред е по- добър от организиран хаос! Парламентарна република сме и скоро имаше избори! Защо никой не гласува, а сега всички се бунтуват! И тези "млади, успели работещи българи" , като са по улиците почти денонощно, какво работят! Уважавам всеки градивен протест, но само, ако е в състояние да посочи алтернатива, а не само"Ние сме против"..Другото е като "Освоибождението на Ирак", "Освобождението на Либия, Афганистан" и т.н

99

Анонимен

преди 10 години

Ама не стойте тука да пишете само,ами излизайте пред народното събрание и пред министерсия съвет да протестирате,аз всеки ден ходя на протестите,не бъдете мишки!

98

Анонимен

преди 10 години

До МонархистПодкрепям Ви .. много силен и правилен коментар. Ясно е какви са и колко са тези "хиляди" в очите на медиите и другите манипулатори, поради това е изключено да понесат някаква отговорност съзнателно. Това масово явление "протестиращ без собствено мнение" може добре да бъде открито описано в специализираната литература, но не това е важното, жалко е че ръководителите на това смятат народа ни за "***" - една толкова модерна напоследък дума.

97

стига глупости

преди 10 години

До Никога повече ГЕРБ!!не е вярно, категорично!

96

каризма

преди 10 години

Толкова се компрометира МВР, че вече не смеят да ги пуснат да си гледат работата, а си слагат жилетки "Антипротест ".

95

Бай Хой от Ханой

преди 10 години

Пичове, тея като паднат какво ще правим? Ще дадем милиони за избори и пак същите ще са в Парламента. Ако не се промени изборната система и не се въведе по-контролируем начин за гласуване ще храним тези мършички още 25 години. Протестите са хубаво нещо, но когато водят към по-добро. Иначе всяка партия може да изкара 10-20k на улицата. Хората са лесни за манипулация, а и Интернет помага много.

94

Анонимен

преди 10 години

Бракя гейберчаци, всички тв и соц агенции са наши! Протестираме МИЛИОНИ, А ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ И ХАМЕРИКА ИСКАТ БОКО ТИКВАТА ДА СЕ ВЪРНЕ ЯХНАЛ БУЦЕФАЛ И ГЕНОЦИДЪТ ДА ПРОДЪЛЖИ ДО ПЪЛНО ИЗТРЕБЛЕНИЕ И ЗАСЕЛВАНЕТО НА ТЕРИТОРИЯТА С НЯКОЯ ВИСША РАСА!

93

Монархист

преди 10 години

до 91,естествено, че ще питам - кви сте вие десетина хиляди да отговаряте от името на шест милиона?! някои дал ли ви е разрешение да отговаряте вместо нас?"народа" - вие не сте народа, вие сте една пернаментно недоволна маса от хора, която дори и в Швейцария пак ще си намерят за какво да протестират и да недоволстват...

92

АТАКА-КУ*ВИ

преди 10 години

АТАКА.щом ги няма в парламента днес значи готвят поредната си простотия.Само гледайте утре или вдругиден каква простотия пак е измислил смешния им лидер СИДЕРOFF........

91

киро

преди 10 години

Опитват се да манипулират обществото, правейки намек, че кабинета ще подадеда оставка. Това е с цел да се успокоят протестите и се печели време. Изказването на Станишев е непрофесионално и неморално.

90

!

преди 10 години

Това е вандалски платен протест, който не го е разбрал явно е яко ***!

89

БРАННИК

преди 10 години

А добро утро

88

Реалист2013

преди 10 години

"България - единствената държава , в която всеки живее сам за себе си!"Атанас БуровРазделяме се на сини, червени, зелени, защото всеки иска да докопа кокала и да е добре, а другите да го духат! Еми така няма да стане и 1000 години да минат!Защо България пада под турско робство? Защото България е била разделена на 3 Българии, защото всеки е гледам сам за себе си! Ето как историята се повтаря, в друг образ, но същността е същата!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!