279

конспиртолог

преди 10 години

Добре. Като махнем това правителство, какво правим?Ще сменим изборния кодекс и за кои личности ще гласуваме?Не е ли по-добре да се намерят хората и да се създадат партиите, за които ще се гласува.

278

Анонимен

преди 10 години

Бракя гейбери, МНОГО СМЕ! Милиони и милиарди! Супер хора сме, наследници на боговете! Сити сме и ще разгромим гладните! Сит на гладен не вярва! Герп!

277

чалнати

преди 10 години

Американски психиатри твърдят, че омразата е едно психиатрично заболяване. Значи протестиращите са чалнати!

276

Анонимен

преди 10 години

NEBOITESE ZA UTRESHNIA DEN VSICHKO VEK E NACHERTANO KAK TREBVA DA STANE ,PARVO VKIPAR BANKITE POSLE GARCIA DA NAPUSNE ES ,DAPADNE BORDA NASH OT ES DA IZLEZAT OSHTE TRI DARJAVI I TOGAZ NEMA ES I NEMA LEV I KEV -IMA NAROD GLUPAV BEZ PARI I POLITICI SAS FABRIKI I ELEKTROCENTRALI , A NARODA KUCETA GO YALI!!!

275

Добра тактика

преди 10 години

Хитра тактика на АТАКА........Изчакаха протеста да умалее и хората да оредеят и утре да смажат малцината останали протестиращи!!! Не може да се отрече че стратегията на АТАКА за изморяване на протеста и след това да го неутрализират и опита на Герб за сваляне на правителството тотално се провали

274

Анонимен

преди 10 години

Мисля, че организирането на контра протест е чудесна идея. Няма по-сигурен начин да се самовзриви сегашното правителство. Това ще добави към постоянното ядро от 30хил души на сегашните протести още стотина хиляди латентни недоволни и гарантирано ще разори комунистите, защото аз и другите можем да си позволим всеки ден да сме по улиците на свои разноски и в огромна численост. Приветствам слабоумието на комунистите и ги поздравявам със загубата.

273

WhenYou

преди 10 години

Да бяха 200 - на контрапротеста на Сидеров! Защо никой не го подкрепи? Нали уж всички пискате. 2 000 ви се иска ама не - над 10 000 - има видеа има снимки има всичко черно на бяло. И да се *** от яд - утре пак ще има над 10 000 и така всеки ден докато на волен не му свършат парите за пици!

272

Наблюдател

преди 10 години

Ситите охранени дъщерички и синчета на подкупените от герб полицаи,прокурори и мафиоти ще си раздерат гърлата срещу тези които ще им спрат кранчето. Трябва да си от Марс да не забележиш кой се разкарва нагоре надолу и крещи срещу правителство което е само на месец.

271

s

преди 10 години

Банкерката Даниела Николова Бобева-Филипова, която пое поста на вицепремиер в правителството Орешарски се оказа кадър на Васил Божков - Черепа. Този факт от биографията на Бобева е пропуснат в официалното и CV.Тя е била член на Съвета на директорите на Мостстрой АД от 20.10.2003 до 05.03.2004 г., показват архивите на Държавен Вестник, където е отбелязано назначението и освобождаването на Бобева. Мостстрой АД е притежавано от Васил Божков. Бизнесменът изкупува акциите на дружеството в началото на 2004 г.В регистрите се открива и индиректна връзка на Бобева с Черепа през фондацията "Левс

270

До Волен Феса

преди 10 години

Воленчо, сладкото мамино еничарче с фесче, я кажи сега ДПС-то и БСП-то 30 милиона ли ти дадоха или само 10 милиона лева, не ги е срам скрънджи такива? Воленчо, Фесче предателско, на коя улична лампа би искал да те обесим - на тези по Цариградско или на бул. "България"? Маминия той психопадчо, ама как хубаво излъга народа - ама как сега народа ще му го надене!

269

Анонимен

преди 10 години

Не бяха 2000 а 200 протестиращите...изплашени са от многомилионния митинг шествие на волен със специална ескадрила на луфтвафе...очакваме и дегизиран медицински персонал- да не развалим представлението

268

АТАКА ПОБЕДА

преди 10 години

МИ КЪДЕ ОТИДОХА ЛИ АМИ БУДИСТА И ПАШАТА НАМАЛИХА ФИНАНСИТЕ И *** ОРЕДЯХА ХА ХА ХА

267

Аууууууууу

преди 10 години

От 2 милиона София вече излизат около 2 000 кво става тука ааааааа мили протестиращиииииии?

266

WhenYou

преди 10 години

И пак СубСидеров:В началото на 90-те години той е яростен антикомунист и борец за демокрация. Днес предлага социална справедливост...Представя се за полусляп, за да не служи войник. Според военната комисия има трайно увредено зрение над 10 диоптъра и на двете очи. Няколко години по-късно обаче става професионален фотограф. Фактът, че самият той не е служил войник не му пречи шумно да обвинява Филип Димитров, Соломон Паси,и други за това, че не са изпълнили основното си задължение към Родината.

265

БатМан

преди 10 години

Сергей и Местан поканили Мая на баня.По едно време Мая се усамотила с Местан и започнала да му прави *** в името на партийните интереси.Сергей гледал,гледал и казал:Местане,дай да се смени малко бе!А Местан му отговорил:Ми сменете се де!

264

Ха ха ха

преди 10 години

Тази вечер вече около 2 000 протестиращи ........Къде ви отидоха 15 000 а къде се покриха?

263

Анонимен

преди 10 години

KOITO I DOIDE NA WLAST SHTE PALNE JDOBOWE I SHTE BEGA!!!

262

Партиен член

преди 10 години

Тук в последновреме се навъдиха едни ПЛАТЕНИ ДРАСКАЧИ,на които МНОООООООГО са им мили комунистите ,турците и кукуто Сидеров! Плюят наляво и надясно по всички и всичко,а еднаквите им бръщолевения показват,че са много далеч от истината и от свестните хора!Братя и сестри-просто игнорирайте просташките им мисли и долнопробни псувни,а вие от ДНЕС.БГ вместо да изтривате мненията на НОРМАЛНИТЕ ХОРА изтривайте псувните и нере-алните мисли-вече няма да ги четем и ще ги отминаваме с презрение!!!

261

АТАКА ПОБЕДА

преди 10 години

УТРЕ В 9 ЧАСА СБОРНО МЯСТО ПРЕД ПИЛОНИТЕ НА НДК ТРЪГВАМЕ НА ХИЛЯДЕН КОНТРАПРОТЕСТ ДА СМАЖЕМ ПЛАТЕНИТЕ *** *** ОТ БУДИСТА КАРАТИСТА И ПАШАТА ! ОТ УТРЕ ЗАПОЧВА НОВА ЕРА ЗА БЪЛГАРИЯ

260

WhenYou

преди 10 години

Още факти за СубСидеров:Говори против олигарсите и мафията. Малко преди изборите за евродепутати, в подкрепа на партия "Атака" се включва активно и бизнесменът-"архонт" Слави Бинев. той заема избираемото според социолозите второ място, непосредствено след доведения син на Сидеров. Твърди пред партийни активисти, че на "Атака" са нужни заможни хора, а не пенсионери...