144

Анонимен

преди 10 години

Злия мишок Сидер е по-добре да го направят шеф по етажната чистота в психодиспансера в Севлиево, отколкото шеф на комисия в парламента.

143

повече доверие

преди 10 години

Другарят Плевелиев: Аз имам повече доверие в моите офшорки в Кипър! Отколкото в Сидеров и в Пеевски, взети заедно!

142

Има ли....

преди 10 години

...лапнишарани, които искрено да вярват, че Станишеф и Болен-Волен нямат пари в офшорки? Защото ако наистина вярват в това, за тях няма спасение (не е измислено присаждане на мозък)! Според мен всички в България знаят, че политиците у нас забогатяват съмнително бързо, и ВСИЧКИ, АМА НАИСТИНА ВСИЧКИ от досега управлявалите ни скатават парици по такива сметки! И това е част от недоволството на хората, заедно с другите простотии на които се нагледахме! Пеевски е просто капката, преляла чашата!

141

Анонимен

преди 10 години

При съмненията, че е избран с фълшиви бюлетини и последните разкрития за ошфорките този човек е по нелигитимен от правителството и трябва веднага да си подаде оставката а не да се опитва да провокира протести за да дойде отново на власт ГЕРБ. Да не забравяме кой го направи президент и защо - защото слушка и изпълнява каквото му нареди Вожда.

140

росчо/боко

преди 10 години

да палиш гражданска война ли искаш росчо, що ва те през зимата бая матрял се самоизпотрепа от глад и студ ,и при бившият другар комунист който се е разхождал с сопа през 90те, ти е добре, една партия идни пари , безкрайна омраза към собственият си народ, макар че не съм сигурен от това дали произлизаш от българско родословие..искате да счепкате българи с турци, сини срещу червени ,вмро срещу атакаи вкръвта ни да се радвате на ***, СПОКОЙНО ВОЛЕН ЩЕ ТЕ ОПРАВИ, ЗА ПРЪВ ПЪТ ТОЙ МИ ХАРЕСВА,БРАВО.

139

rumen221

преди 10 години

Роско-офшорката, Е РАСИСТ-БЪЛГАРОМРАЗЕЦ!Текст от "НАЦИОНАЛНА СТРАТЕГИЯ" НА ПРЕЗИДЕНСТВОТО"Документа използва името РОМИ, като обобщаващо за ГРАЖДАНИ В УЯЗВИМО СОЦИАЛНО ПОЛОЖЕНИЕ"- Ужким става дума за ВСИЧКИ ДЕСОЦИАЛИЗИРАНИ , а плащат само на... ***! ИСТИНАТАСоциалния минимум е 566 лв. - ВСЕКИ С ПО-МАЛЪК ДОХОД Е СОЦИАЛНО СЛАБ! МАМЯТ НИ, ЗАМЕНЯТ ТОВА ПОНЯТИЕ с ПРАГ НА ГЛАДА, който е 240лв!- ГОВОРЕЙКИ САМО ЗА *** ПРЕЗИДЕНТСТВОТО ВОДИ ПОЛИТИКА НА... СЕГРЕГАЦИЯ НА ОБЩЕСТВОТО - УМИШЛЕНО РАЗДЕЛЯНЕ ПО ЕТНИЧЕСКИ ПРИЗНАК...ТАКА, ЧЕ Роско-офшорката, Е РАСИСТ

138

До 153

преди 10 години

Прав си ! Еднакво обидно е Борисов-премиер, Росен Офшорката-президент и Делян- шеф на ДАНС. Красивите протестиращи трябва да знаят това. Тази вечер, когато интелигентните изпълзят и налазят пл."Независимост", нека искат оставката на Офшорката. Те да спрат за момент с наркотиците, да спрат да опикават зелените площи и да искат оставката на този мушморок, който е преметнал държавата с много пари. Ако друг не си плати 100 лв. данък НАП ще му продаде къщата за 5 лева, а този Льольо минава метър.

137

X

преди 10 години

БСП връща каката на Йотова в НЗОКТодорова с подарък за ЧРД утре, не спират наглите назначения

136

31370

преди 10 години

Квичете комунисти, олигарси и обикновени ***! Квичете и пещете, улицата идва и ви измита!И да, Плевнелиев е начело, капиш?!

135

Един от народа

преди 10 години

Офшорко, най-добре е за мълчиш, защото всяка казана от теб дума веднага се обръща срещу теб. Трайкай си и не се навирай между шамарите. Цяла България знае, че си просто едно пуделче от кучкарника на бате Боко Мутряка от Банкя!Такива като теб, дето живеят в затворените комплекси, далеч от народа и проблемите му е най-добре изобщо, ама изобщо да не се обаждат! Писна ни от шушумиги като теб! Ай, сиктир!

134

Не така Роско !

преди 10 години

Росчо, изключено е от тук нататък да говориш за морал и да се появяваш пред публика. Ти си обикновена шушумига и си оцапан от горе до долу. Сега е ред на Цацаров и на депутатите да свалят имунитета ти и да те махнат от "Дондуков" 2. Ти и без офшорките не беше за там. А сега още по не ставаш. Или си подай сам оставката веднага или ще бъдеш изгонен от там. Роско, твоето място е до оня разпасан кебапчия (Будьо-Тиквата), да му държиш пояса, а той да те *** с пръст по челото. Хайде, мъна Росчо !

133

президент?

преди 10 години

Другарят Плевелиев президент? Все едно Сидеров шеф на етиката в НС! И все едно Пеевски шеф на ДАНС!

132

ТАТО

преди 10 години

ТОЗИ *** ДА НЕ МИ ГОВОРИ ЗА МОРАЛ И ЕТИКА ЩОТО КОГАТО НИЕ СМЕ СИ ПЛАЩАЛИ ДАНЪЦИТЕ ДО СТОТИНКА ТОЙ СИ Е КРИЕЛ ПАРИЧКИТЕ В ОФШОРКИ.МРЪСЕН ГЕРБЕРАСТ.

131

Мислещ

преди 10 години

До 100 годиниКой си ти бе, я си бягай в индия ***!

130

rumen221

преди 10 години

До Бай *** от ХанойМорал и Етика...?!В ТВ придаване, журналист попита бесепар и гербер: Какво е Етика?Когато бесепаря започна да отговаря, гербера го прекъсна с безсмислена логорея.Кажете на Роско-офшорката, ТОВА Е ЛИПСА НА ЕТИКА (и първите 7 годинки)А, когато ГЕРБ си гласуваха закон за изборите и нова, методика, а след като не можаха да управляват С ПАРИ И ПРОПАГАНДА ОРГАНИЗИРАХА ПРОТЕСТИ и не признават резултатитеКажете на Роско-офшорката, - ЕТО ТОВА Е НЕМОРАЛНО! - А президент, който крие от собствената си държава дори смешния данък от 10%..

129

Мислещ

преди 10 години

"Документа" срещу президента беше скалъпен от треперещите червени доматообразни които разбраха че народа не е ***!

128

100 години

преди 10 години

Бойко каза да стискате зъби.След 100 години ще се оправите::)))От 1944 година до сега в Бе-гето само се лигавите!

127

mastika

преди 10 години

УМЕН И ПРЕКРАСЕН И КРАСИВ И СИ ПЛАЩА ТОКА, СМЕТКИТЕ И ДАНЪЦИТЕ И НИКОГА НЕ Е ЧУВАЛ ЗА ОФШОРКИ, КИПЪР И НЯМА ВИЛА НА САМИЯ ЧЕРНОМОРСКИ БРЯГ И Е МОРАЛЕН СТОЖЕР НА СТРАНАТА! i.imgur/XgFmK.jpg

126

Мислещ

преди 10 години

До как вървят офшоркитеЯ кажи колко точно ти плащат?

125

как вървят офшорките

преди 10 години

Роска, как вървят офшорките в Кипър?