146

O

преди 11 години

Abe kak mojete da iskate da ostavim tova pravitelstvo da raboti ?!? Bolni mozci!!! Toca pravitelstvo e napraveno ot kradci i mafioti !!! Ama na selo taka ste scikbali be mislite a znaete samo bsp!!!

145

Пич

преди 11 години

Не отиват да си почиват някъде ами си губят времето с протести

144

Стефан д-р Чолаков

преди 11 години

Леле, колко платени мекерета са се изсипали във форума ! 163 и 166 - засрамете се !! Не предавайте българия, колкото и да ви плащат от позитано ! Не бил от БСП той, бил "фен" на ВМРО. Ужас ! Спрете се бе !!

143

Анонимен

преди 11 години

КЪМ ПРОТЕСТИРАЩИТЕНАДЕЖДАТА ЗА ДОСТОЙНА БЪЛГАРИЯ Е САМО ТАМ КЪДЕТО НЕ Е КРЕМЪЛБАНДИТОПАРТИЗАНСКИТЕ ИЗЧАДИЯ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ИЗЛЪГАХА ЕВРОПАБЕЗДАРНИТЕ ЗЗЗТЕФАН ДАНДАНИЛОВСКИ АРТИСТИ ОТ МОСФИЛМ ЩЕ НИ НАТИКАТОТНОВО В ПЕЩЕРНИЯ ЛИЦЕМЕРЕН КРЕМЪЛСКИ КОМУНИЗЪМГЕНЕРАЛГУБЕРНАТОРА НА ЗАДУНАЙКАТА СЪБРА В РУСКОТО ПОСОЛСТВОЧЕРВЕНИТЕ БАНДЮГИ МАДЖО ПСИДЕРОВ БРИГАДИР АСПАРУХОВ ИВСЯ АСТАЛЬНАЯ ЧЕРВЕНА *** ЗА ДА Я УВЕРИ ЧЕ БОГАТИРА ЛИЛИПУТИН Е ЗАД ТЯХНАДЕЖДА ЗА ДОСТОЕН ЖИВОТ--Н И К А К В А

142

Триф

преди 11 години

Кумунистите се активизираха! Явно са напълнили гащите!

141

непротестиращите

преди 11 години

абе хора престанете да създавате хаос в тази и безтова измъчена държава,я идете да изкарате парите си с пот в тази жега като тези които произвеждат за да ви хранят.И няма ли някой в тази социална мрежа да ни организира да ги разкараме тези от протестите че да заживеем по-спокойно.Разберете и нови избори да има пак няма да влезете в парламента.Няма да ви изберем пак защото незнаете какво искате и не сте дорасли за политиката.Не си избиваите комплексите като шумите излишно.ВИЕ НЕ СТЕ БЪЛГАРИЯ!

140

boko

преди 11 години

nikoga po ve4e gerb na vlast ako mislite za bugaria

139

Анонимен

преди 11 години

До анализаторЗащо обиждаш фашистите? Нали са ви съюзници. Без тях прокаженото ви правителство пада.

138

Р.Илиев

преди 11 години

СМЕШНИ СТЕ СТИГА СТЕ СЕ КРИЛИ ЗАД ДЕЦАТА СИ ЖАЛКО Е

137

евлоги

преди 11 години

хора спрете се ,почнете да мислите не задните си части.оставете това правителство да работи.тези които се правят на маймуни в софия е време да разберат че софия не е българия .ние в провинцията имаме нужда това правителство да работи за да можем и ние да разберем че можем да живеем като хора.боко тиквата извърши геноцид спрямо провинцията закриха болници училища и молкото предприятия които работеха.не съм от бсп а фен на ВМРО но виждам че орешарски иска да направи нещо за нас хората.спрете се.

136

Анонимен

преди 11 години

Когато БУДА стане шеф на ЕНП,чак тогава Станишев може да си подаде оставката

135

анализатор

преди 11 години

Абе и децата вече разбраха ,че това са платени герберасти + отчаяни да се върнат в парламента седесари, костовисти , куневисти и всякакви други фашисти ! Като прибaвим и наркоманите от агитките в подуене и люлин + платените от 'отворено общество'/ САЩ / ей ти ги 10-15 хил. "протестиращи" ...

134

П_Петров

преди 11 години

До НеанонименИ аз забелязах активността на "социалистическата младеж"Чудя се защо се бави Брайчо, като така сте се скупчили.

133

Неанонимен

преди 11 години

Докато някои си почиват, други червени драскачи явно работят неуморно, дано поне е добра надницата

132

До защитниците на КБ

преди 11 години

Ало, виждам че ожесточено защитавате КБ наСерГеи, фесовете и Болен. Но аз Ще ви помогна само ако ми кажете кои ви плаща че и аз да изкарам малко пари.

131

П_Петров

преди 11 години

До Анонимен 180Действията на Станишев до момента са били винаги във вреда на България и по поръчка на Москва, следователно ролята му в ЕК би била само и единствено като руски троянски кон, което ще доведе до позор за България и българския народ.Мястото му е в затвора заради далаверите Белене, Хохегер,Сименс, връзките му с руското разузнаване и организираната престъпност, а не в ЕК!

130

Отеца

преди 11 години

Пичове, разберете. Бойковите поддръжници са ясни - уж спечелили, а сега във всяко от техните семейства поне по един некадърник, назначен само защото е от ГЕРБ е на тръни. Но помислете и за онези десни, гласували за СДС, ДСБ, Кунева, за Светльо Витков, ако щете. Тяхната трагедия е още по-голяма. Тяхното гласче относително е отишло 1/3 за ГЕРБ, 1/4 за БСП, 1/5 за ДПС, 1/6 за Атака. Представяте ли си десните колко са бесни. Направо ги изгаря от вътре, а София не е червена, това е факт. Това е!

129

възмутена, непротест

преди 11 години

Изключително съм възмутена от циничната злоупотреба с невръстни деца от страна на "интелегентните, красиви и всичко останало" протестиращи техни родители.Как е възможно и кой морал го допуща, да ОКИЧИШ ДЕТЕТО СИ, НЕЗАВИСИМО С КАКЪВ ТЕКСТ ТАБЕЛКА, ОКАЧЕНА НА ВРАТА МУ, ВСЕ ЕДНО ОСЪДЕН ЗА НАЗИДАНИЕ, и на всичкото от горе, да приемеш този акт за нещо оригинално, щото да снимаш детето си в този вид и да го публикуваш! И ТОВА МИ БИЛО ГОРДОСТТА НА НАЦИЯТА! СРАМ МЕ Е ОТ ВАС!

128

ЗОРЕЦ

преди 11 години

Тия къде пИкат, лумпеньете, у храстите зад капанчетата ли... и големата нужда- пак там.Осмърдяха града на екскременти на Боку и Цеку зомбЕтата, Фъндъшка да фаща метлата и маркуча и да почва да почиства *** и дрипата самоковска

127

Анонимен

преди 11 години

Не мога да повярвам, че ще защитавам Станишев, но искам да задам един въпрос, ако ми позволите, на " интелигентните протестиращи " Да предположим, защото е напълно възможно г-н Станишев да се бори за пост председател, на Европейската Комисия! Това добре ли е за нашата страна или не? И още един въпрос? Това ли е характерната черта, на нас българите. Да мразим всички, които се опитват да направят нещо по-добро?