642

Snorky

преди 11 години

"По думите му ситуацията в България е трудна, но сегашното правителството чува гласа на гражданското общество, търси диалог и ще го реализира." - ако чувахте гласа на народа трябваше досега да сте подали оставка!Станишев, психопат такъв и турска подлого, по времето на твоето управление дълбоко се съмнявам дали въобще знаеше какво става в държавата. Просто тогава парите течаха като река и на никой не му пукаше. При положение, че не можеш да управляваш защо се натискаш? За да крадеш нали?

641

md

преди 11 години

abe i ti nema da vidish parlament pove4e ,pravo v sibir da si otivash tavirsht Dimitrievi4 ,pravo tam ,a Evropata 6te q gledash prez kriv makaron,jalko komunist4e ,bez nito edin raboten den ,a na vsi4koto otgore i s Sovetskoe granjansve -Ymitai se oligarxo ,omitai se ,nie te prezirame,nenavijdame,i ne te iskame -ogledai se v ogledalo i vij ne prili4ash li na Xamster ? xaxa puk i nagl =ne 4ovek a jelqzo = ne komynist Dimirievi4 Stanishev ._VUN.

640

вокрам

преди 11 години

игричките с които започнахте не вървят.народът е вече много по умен от вас. искаме политици които мислят и жадуват за БЪЛГАРИЯ. те ( БСП,ДПС,АТАКА) доказаха че са работници политици за собственни облаги. ПРОДАЖНИЦИТЕ НА БЪЛГАРИЯ.

639

DEMOS

преди 11 години

Призовавам протестиращите за нощтни бдения със СВЕЩИ пред сградата на управляващите .С това да им покажем ,че са отминала епоха,че това е светлината преди опелото на комунистите и мафиотите,които провалиха Майка България и народа ни.

638

andreivn

преди 11 години

За седмица тия направиха 7-8 груби издънка, не знам кво става...тия не са прости , ама хич...пак нещо гласят...

637

Анонимен

преди 11 години

Тоя така и не разбра защо протестираме.Вие сте правителство на олигарсите .Това стана ясно с избирането на Пеевски и зверската му защита да го върнете като депутат в парламента.А компромата който скроихте на президента като наказателна акция за постъпката му е просто ужасяваща.Оставка и дим да ви няма!

636

До 686

преди 11 години

ГЕРБ и фолк нямат нищо общо умната и много вежа. БСП са доказали до сега че само обещават и накрая за народа и хазната нищо и дори изпразнена. Незнам дали искам Гегб но съм сигурна че неискам тези които са на власт защото са още по зле от ГЕРБ освен в кражбите. Ако си наистина толкова умна посочи някои различен от тези до сега за които си струва да се гласува.

635

Анонимен

преди 11 години

Ид*от Станишев, никой не иска да връща ГЕРБ на власт, оля се вече! Ние искаме теб, ДПС и Сидеров да изчезнат от погледа на хората и никой, който прилича на тях да не се вясва на политическата сцена. Не виждам каква ви е разликата с ГЕРБ, щом правите всичко онова, което те си признаха за грешка и заради което подадоха оставка. Те поне подадоха оставка. Може да са всякакви, верно е, но поне имат пиш.и в гащите, а не медузи.

634

параноик

преди 11 години

*** интилигенти кога преспахте със него че ви засърбя пък параноика ви свети в тъпите мозаци големи простотии няма как да не ви обидя вие само от това разбирате то бива заблуда ама вашето на нищо не прилича бедност духовна вие не можите да мислита камо ли друго да правите *** сами ела вълчо изяш ме СТИГА С ТИЯ *** БОКО И ШЕСТАКА МАЙ ВИ ХАРЕСА ТЪПОТАТА ИМ

633

До 685

преди 11 години

Да точно Бойко Борисов пожелаваме, защото пиците на Сидеров не ни харесват и турски не ни се учи. Местан и Доган са грозни а СтаниГеи е прекалено червен, но ако много да знаеш ще гласуваме за тебе да те видим как ще оправиш държавата всезнайко.

632

жалки сте

преди 11 години

Най-големият грях на човека е невежеството. По-***, необразовани, невежи и злобни коментари от герберастките платени драскачи по форумите, не съм чела. Постоянното слушане на чалга до това и води - до безпросветна тъпота и скудоумие.Ти му говориш ...оно рупа ли рупа...мутрата щяла да ги спаси..от какво ...от остатъците на мозъчна дейност...ама то за да въртиш гюбеци спод съпровод на любимата Преслава акъл и образование не се иска...Колкото сте по-прости толкова сте по- нагли, гербери невежи

631

Анонимен

преди 11 години

Като ви чета коментарите си мисля как може да сте толкова злобни и да са толкова малко обоснованите коментари - само обиди и простотии - нищо съществено. А да не говоря за криво разбрания ви патриотизъм - каквито и да е да ни управляват само да са българи - а какви хора са няма значение ли ? Бойко Борисов да се върнел да ни спаси - това вече е ненормално и безумно изказване. Разсъждавайте трезво ако наистина можете- точно него ли си пожелавате ?

630

будала

преди 11 години

аз пък си мислех че народа решава

629

skitnik32

преди 11 години

До bat_achkoi kradliw

628

Vaso

преди 11 години

Ochilat gei, iskat novi izbori, zashtoto shte gi spechelqt s mnozinstvo, a ti ne puskash kokala, zashtoto znaesh, che tova ti e benefista...palqcho

627

Анонимен

преди 11 години

тоя обещава пари наляво надясно, или е открил нефт, или ББ е скатал пари за черни дни, или е болен, или ни прави на ***

626

ФЕС

преди 11 години

Случайно да сте ги оставили да работят ?!? или ги занимавате със тъпите и платени протести. Какво друго може да се очаква от ГЕЙбери !!!!

625

Анонимен

преди 11 години

Съсела обещава, дига пенсии, а следващите след него се чудят какво да правят. Той казва, ето видяхте ли, не стават, пуска 2-3 компромата и отново е на власт. А най много реве когато му резнат пипалата на октопода. Тогава казва, той е диктатор, не ми дава да крада...

624

Форумец

преди 11 години

Станишев обясни избора на Пеевски за шеф на ДАНС така: видях плам в очите му...,направих грешка,простете!!!Ама ти на сериозно ли!??Това очевидно го е научил от някоя жена с която е бил,и която така му е обяснила изневярата си!Не може един бивш министър-председател да съчини подобно нещо!!!За канарчета ли ни взима?

623

skitnik32

преди 11 години

staniska utre za kakwo 6te se izwinqwame???????