139

varg

преди 11 години

Полицията трябва да зашитава гражданите и политиците които са сега на власт,а това са БСП,ДПС и Атака.Герб ги свалихме през феаруари.

138

Пешо

преди 11 години

Някой да му смени пак хапчетата на този Волен Сидеров!

137

varg

преди 11 години

Като ви скъсаха пагоните в Благоевград какво направихте бе ?

136

Иванов

преди 11 години

До ЗлопаметнаНа теб, тетко, не ти стига култура и умът ти е в явен недостиг.Ако Сидеров не бе осигурил кворум, сега БОЧКО ТИКВАТА да е на власт.Ако си ГРОБАРКА и това ти харесва, на мен не. Долу шайката ГРОБ.Тези, другите, ще влязат в НСчаак, като се организират и наберат достатъчно гласове на избори. А така на юруш, кьораво, сляпо и сакато, ще гледат НС през крив макарон.Такива са законита на демокрацията, ммадам.

135

Шнур за полицията

преди 11 години

Хайде холан, шапкарите се обадиха.А да биете хората, които протестираха срещу ГНУСНАТА ТИКВА можете нали?Спокойно, ТИКВУНЯ ще дойде на власт и ЕДИН ДЕН НЯМА ДА УПРАВЛЯВА! Ще го пометем!

134

Анонимен

преди 11 години

Bravo na policaite, brawo momcheta, s was sme, s nas ste

133

гост

преди 11 години

Да охраняват само мутри и *** това ли искат българските полицаи.

132

9

преди 11 години

искам да попитам по кой закон или имунитет , някой може да си прегражда улица в центъра на столицата с частни автомобили и да пречи на хората да минават и други такива!?

131

КАРЪК

преди 11 години

Борисов е обявил, че ГЕРБ повече няма да идва в парламента.Тая политика не е българска. Защо ББ се учудва, че след като години тъпка всичко по пътя си, сега всички са против него? НАЛИ СЕ ЗАРИЧАШЕ, ЧЕ ЩЕ КОМАНДВА ПО ДЪЛГО И ОТ Т. ЖИВКОВ.

130

Анонимен

преди 11 години

На полицаите е забранено да разсъждават /не че могат/, а трябва да изпълняват задълженията си.

129

Анонимен

преди 11 години

До $$$$$$$ще ти кажа само две неща: 1-во : Всяко стадо си има черни овце,но това не означава ,че всички сме такива и 2-ро Да трябва да има съд,ефективни присъди и уволнение за корумпираните служители.Това е гражданската ни позиция .

128

КАРЪК

преди 11 години

Ако новите партии имаха някаква поддръжка, симпатизантите им щяха да излязат да гласуват.

127

Анонимен

преди 11 години

Волен си го нач*ка сам, вече не може да го извади и сега ще трябва да го реже.

126

Бай х..

преди 11 години

Да бе , да се накрадът и други, нали. Разбери едно: няма такъв дето се е докоснал до гърнето смед и да не си е облизал пристта. ;)Който и да дойде ще си мисли за собствения ***.

125

Бай Митко

преди 11 години

До Карък, Злопаметна, Иванов и други...Можеха да влязат нови партии, можеха да прескочат и тези 4%. Само че повечето овце като вас решиха да гласуват за старите си любимци. Видяхте ли до какво ни докарахте?

124

burg

преди 11 години

БРАВО!

123

КАРЪК

преди 11 години

До НагоренПопокатепетълБоже, Боже. "Наци" партията беше крайно дясна с ляв наклон, и Атака е същата"АТАКА не е дясна. Тя дори е крайно лява. Чел ли си и програмата? По-леви са от Социалистите, за които може да се замислиш колко са леви.Българинът май не знае кое е ляво и кое дясно. Той смята партиите за такива, каквито заявят, че са. А в БГ лява - дясно е толкова размито и партиите толкова лъжат, че ....

122

анонимен

преди 11 години

До НормалноСещам се кои е писал това. Той трябва да знае, как се избира синдикален ръководител, а не да пише глупости. И щото нищо не правите , пак другите са Ви виновни

121

$$$$$$$

преди 11 години

май си заслужават това унижение.за това им плащат.А когато взимат рушвети защо нямат справедливата и основателна гражданскапозиция .

120

Срам

преди 11 години

До Анонимена къде тогава са тези полицейски синдикати ,шефове и юристи? Кого защитават те???