358

БЪЛГАРИН

преди 10 години

ВНИМАНИЕ.....ФАШИЗЪМ--В ЧИЛИ ЗАПОЧНА ТАКА..УЖ ДЕМОКРАТИ ИЗЛЯЗОХА НА УЛИЦАТА И ЗАПОЧНАХА РАЗТРЕЛИТЕ ПО СТАДИОНИТЕ....ВНИМАНИЕ-ФАШИЗЪМ....ФЮРЕРА Е ГОТОВ ДА СЕ ВЪРНЕ..С ЦЕНАТА НА ГРАЖДАНСКА ВОЙНА....!!!!!

357

Добряк

преди 10 години

Да защитим БОКО и ЦОКО от арест утре в 18:00 всички на площада !

356

Protopopov

преди 10 години

А бе некой де е виждал "гласът на народа"? Бареков - ***? Да не се е командировал в Си Ен Ен и оттам да предава с целият им ресурс. Покри се та се не видя. Майчинката ви и мишоци. Жени в панталони.Пу.

355

Анонимен

преди 10 години

Видят ми се доста повече от 10 000...

354

от 377 до зъл

преди 10 години

Под ставане на турско нямам предвид че ще станем част от турция, и съответно ердоган няма нищо общо на кой и кой му се мазни. Тази работа с мазнене не става. Също така този ден да стане турско тук може би никога няма да дойде, поне не и скоро. Въпроса е принципен,че това е залегнало в неявната идеология на депесе. И още нещо викаш работни места разкривали,а? Явно не си даваш сметка на какво се е дължало това , сигурно ако бяха останали на власт щяхме да сме с 10% растеж, като Русия и Турция нали

353

varg

преди 10 години

До П_ПетровБъгав ти е процесора другарю.Сложи си един 8-ядрен на AMD поне.

352

П_Петров

преди 10 години

До АТАКА, мина ти обрязването и онождането и пак се заседя на компютъра ...

351

Gnom

преди 10 години

Аман от *** коментари, както и *** митинги в които повечето присъстващи не знаят, за какво са там..Абе, хора осъзнайте се.Това всичкото си е политическа пропаганда. Онези отгоре- избраните ,,уж" от нас, си правят игрите, а после народа се вдига един срещу друг. Всичко си е изчислено..от един казан грабят 240 тъпанара. Мислите ли, че им пука за умрелият от глад народ, за пенсионера-който рови в кофите. За майките и бащите, които се блъскат, като грешни дяволи за мижави пари..Едва ли им дреме.

350

Добряк

преди 10 години

До всички който подкрепят ГЕРБ хващайте каквото имате под ръка и тази вечер да сваляме правителство но първо да минем през централата на АТАКА. Не може някой да се заканва да арестува водача на най голямата / фалшивицирала вота / партия.

349

Orido

преди 10 години

445 Бе кой ти каза да си спираш хапчетата.. пий си там психотропните илачи и стига пълнихте форумите с тъпотии.. аман вече , то не бе Болен то не бе Яневия лай-номет .. жалки твари..

348

Анонимен

преди 10 години

Prestapnizzite,Kradzzite i Ubiizzite ot 1944 g.Natrapili ni MIZERNATA republika,PROMENIHA ISTINSKATA BALGARSKA AZBUKA na koiato sa Pisali Ivan Vazov,A.Konstantinov,G.S.Rakovski,Botev i Levsski...Tezi republikansski PRESSTAPNIZZI ne sa si Zaminali ot Balgaria KOIATO OKUPIRAHA i POROBIHA...TE NAGLO PRODALZZAVAT DA SE SHIRAT I DA GRABAT ...Te Nama da si Tragnat DOBROVOLNO,a Ste BADAT POZORNO IZGONENI s Ritnizzi,Buhalki i Tupalki ot Balgarsskia Narod chrez KONTRAPREVRAT,za da SE VASTANOVI ZARSTVO BA

347

Прошляк

преди 10 години

Защо ГЕРБ да са за затвора? Някакво доказано престъпление има ли срещу тях. Изобщо, освен едно говорене на заучени фрази, как били опоскали държавата, как колели и бесели, как разграбили България... и нито, АМА НИТО, потретвам НИТО едно ***, макар и малко доказателство за тези твърдения не сме видяли до момента.Престъпленията на тройната ламя имат съвсем конкретни количествени измерители - доган гушна 1.5 милиона. Другарката Масларова раздаде 6 милиона на сина и мъжа си. Заменки за 6 млрд!

346

днес.бг.1

преди 10 години

До БСП В СЪРЦЕТОНе само на Багдад! Може и на Дамаск да заприлича,а България на Сирия. При разните протести се използва криминален контингент,което да не съм лош пророк ще завърши зле за България.

345

xerth

преди 10 години

БСП В СЪРЦЕТО , АХАХАХА ТОЧНО ПЪК ТИ ЛИ С ТОЗИ НИК СИ ТРЪГНАЛ ДА КОМЕНТИРАШ???? ЧЕ НАРОДА Е ЗЛОПАМЕТЕН, ТАКИВА КАТО ТЕБ ТРЯБВА ДА ГИ РАЗСТРЕЛЯТ ПРЕД НС, ЗАРАДИ ВАС, ДОЛНИ КОМУНИСТИ, НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОПРАВИМ ЦЯЛ ЖИВОТ....

344

П_Петров

преди 10 години

Червенотиквеници, Ако Борисов и Цветанов са за затвора, Станишев, Румен Овчаров , Найденов и Доган също са за там. Това, което искаме е просто прокуратурата и следствието да си свършат качествено работата, за която им плащаме от нашите данъци!

343

ВЪПРОС

преди 10 години

кЪДЕ ИЗЧЕЗНА бареков ?нАЛИ ОБИКАЛЯШЕ ПО СЕЛА И ПАЛАНКИ ?ЗАЩО НЕ ОТИДЕ ПРИ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ И ДА ПОГОВОРИ С ТЯХ ?ПЪК ДА ВЗЕМЕ И МАЯ МАНОЛОВА.... НАЛИ СА ПЪРВИ ДРУЖКИ

342

varg

преди 10 години

Тия метежници докога ще ги търпиме.Ако народът се вдигне на протест срещу тях ще ги попилее.Само турците ако излязат както по време на Възродителният процес какво ще стане.

341

НЯСКО

преди 10 години

Тук има много платени драскачи. Опитвате се да объркате хората - уж ГЕРБ или някой си там олигарх плаща на хората да отстояват правото си на улицата. Много са ви плоски манипулациите. Няма да стане. Няма да се хванем. Всички сме тук - на улицата и докато не съборим всички нЯма да си тръгнем. ПОБЕДА !!! ДОЛУ БСП , ДОБИ ДПС,ДОЛУ АТАКА, ДОЛУ ГЕРБ. БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!

340

Na Rakowska

преди 10 години

Абе ненормалници, какви боеве сънуват, с какво са пълни болните ви и комплексирани мозъци. Там съм и освен викове и освирквания нищо друго няма.

339

Добряк

преди 10 години

Смешното е, че докато вие се дерете тук и пишете глупости, аз и всички от ГРОБ зароботваме. Хората се кефят на гърчовете на Боко и Цоко и нямат нищо общо с вашите измислени протести..В защита на една МУТРА и едно недорасло МИЛИЦИОНЕРЧЕ !