288

Анонимен

преди 11 години

Напълно съм съгласен с Волен Сидеров защото отново е прав и казва истината.Бездействието на полицията може да доведе до гражданска война.Време е за АТАКА да управляват!

287

До Сидеров

преди 11 години

Г-н Сидеров вие сте за лудницата. Гражданската война е само във вашата глава. Вие трябва да сте в затвора, затова че умишлено се заяждате с полицията.

286

пфффф

преди 11 години

сайдера видя,че задуха вятър,който си мислеше,че няма да му докара настинка и взе да се оправдава.той е свършен.100%-тов политически ***.повече никога няма да подуши смръднята на парламента.никога.

285

тцЪ

преди 11 години

Болене, млъкни докато е време!И после националист ми се пише - какъв си ти, бе? Винаги в комбина с ДПС! Ти си срам за истинските националисти!

284

anonim

преди 11 години

Доли ГЕРБ, БСП и ДПС!

283

Анонимен

преди 11 години

София /КРОСС/ Лидерът на парламентарната опозиция ГЕРБ Бойко Борисов и депутатът от неговата партия Делян Добрев не са гласували "против" кандидатурата на Делян Пеевски за председател на ДАНС.Това става ясно от разпечатки от проведения вот. По-късно от пресцентъра на партията са уточнили, че двамата не са присъствали в залата по време на гласуването. Прочети цялата статия тук: cross.bg/peevski-delyan-dans-1364145.html#ixzz2WTwnGmAeПитайте Бойко защо допусна Пеевски да стане ше

282

anonim

преди 11 години

Волен уволни всички гербери! Никога повече ГЕРБ на власт!

281

anonim

преди 11 години

И като плюете по Волен, по леко ли ви става, герберасти мръсни?

280

Доков

преди 11 години

Сидеров показа най-после истинското си лице- *** на ДПС! Неговите действия през последните дни сочат,че нямат нищо общо с дейността на партията му до сега,с програмата й, а най- малко с патриотизма!Къде вида вчера "вандалски и криминални прояви"?Тези протести нямат нищо общо с вандализма на неговите досегашни привърженици!

279

Анонимен

преди 11 години

трябваше полицията да смачка от бой тези хулигани и наркомани които нападнаха АТАКА

278

Анонимен

преди 11 години

Мили родолюбци, защо само Волен ви е в устата, защо забравихте кражбата на милата ни родина, по времето на управлението на БСП, на ДПС, на НДСВ и най-голямото на ГЕРБ. Кога Волен е бил управляващ, че искате сметка от него? Вместо да повтаряте като папагали, бъдете обективни.

277

Анонимен

преди 11 години

е,аз видях снощи Волен какъв е ,,мъж''.Изчака да се разотидат хората и тръгна да се заяжда с останалите групички по 2-3-*** ,криейки се зад гърбовете на някакви мутри.Това ако е неговата представа за мъжество....а що се отнася до полицията-да е доволен ,че не си върши работата,защото ако беше си е вършила по закон,до сега поне 4 пъти да го бяха прибирали. Защото според законите /ако някой ги е чел/ депутатския му имунитет се отнася за изказвания и работата му в НС, за хулигански прояви не важи

276

smaZanGuLub

преди 11 години

Не е нужна гражданска за Боленчо пак ще му се разбие физиономията и ще свърши в диспансера. Да не се засилва боя му е сигурен : ) .

275

anonim

преди 11 години

ГЕРБ целенасочено иска да унищожи АТАКА, но Сидеров с силен и няма да се предаде!

274

agenta

преди 11 години

До анонимен111xa shte ima mai i besilka skoro te butilki rai shte im se vidqt

273

анонимен111

преди 11 години

До GEroСтранно, аз гледах по телевизията точно пред централата на АТАКА, но там не видях нито една майка с дете, сигурно са били маскирани с качулки...

272

Гост

преди 11 години

Гласуваш за Болен получаваш Доган !

271

анонимен111

преди 11 години

До АсенкатаА на мен ми прави впечатление, че преди бяха с качулки, а сега вече не се страхуват от милицията, щото милицията е на тяхна страна. Защо не хвърляха бомби и камъни по другите централи, а само по тази на АТАКА, герберасти долни.

270

anonim

преди 11 години

Волен може да увеличи заплати и пенсии, когато е на власт, моля простите плювачи да не пишат повече!

269

GEro

преди 11 години

Ах, колко е тъжна историята на джуджето-"патриот" с бялата коса. Значи младите и според мен доста образовани хора, които бяха вчера около мен на протеста искат гражданска война? И точно искат гражданска война бяха дошли със децата си. Белким като избухне войната, децата им да са там - на фронтовата линия. Болене, ти си ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУП. Живей вечно и си харчи рублите, но да знаеш, че те щастие няма да ти донесат! Никой не обича предателите, особенно тези предали своите за пари!