268

md

преди 11 години

Povedenieto na Volen oshte vednuj dokazva che toi strada ot tejka foma na bipolqrno mozuchno raztroistvo i e kraino vreme da bude pribran za lechenie.Naglostta i agresivnosta my sa nenadminati .Prodajostta my sushto.Molq lekarite i policaite da se pogrijat za zdraveto na tozi chovek -toi e agresiven i mnogo opasen.

267

...

преди 11 години

Значи предлагам партия АТАКА вече да се кава АГИТЕ! Мисля си, че това ще е в унисон с новото им наведено положение, към новите им господари!

266

-Avitohol-

преди 11 години

Тоз побъркания мишок се показа в 12 часа, ей голям*ажлия е ама нали се сеща че няма постояно да има толкоз охрана около него :)

265

моджо

преди 11 години

Не го слуша главата. Не е виновен. Виновни са тия, дето не са го пробрали още, преди да е направил някоя по-голяма беля. Не че с гласа си се продаде на ДПС е по-малка беля де.

264

Анонимен

преди 11 години

До АТАКАмного ви се иска но не ви стиска

263

555

преди 11 години

всички партии са купували гласове но колкото герб никоя друга

262

Анонимен

преди 11 години

Няколко мои приятели и познати се продадоха за по 40 лева за да се правят на "атакисти", за да има пълнеж от симпатизанти на атака - мамка им и на тях, вече не ги познавам.

261

защо

преди 11 години

До Д3и защо да се изнася без да си плати. то така лесно- яж, пий, товари народа и след това изнеси се с котенцето. А сметките?

260

Българин

преди 11 години

Повече хапчета в тази жега повече

259

555

преди 11 години

До до msimovняма да излезе защото не е *** гербер кат теб. Ясно. да е.а и герберите. кат ще протестирате идете на площада какво ми затваряте улиците. 20-30хил гербери на улицата ще казват кой да си подавал оставката. аре у лево

258

Анонимен

преди 11 години

към Анонимен 309 ,ти сигурен ли си че Атака гласува против щото това сте го видели само ти и Волен Сидеров, а гледайте хубаво де! По-голям предател от Сидеров нямаааа!

257

WhenYou

преди 11 години

Засрами се бе! Голям мъж - няма що! Защо не излезе от мишата си дупка, когато отпред стояха 10 000 човека - ***! Може да се пъчи само пред бременни жени иначе е се наси*а от всеки! Арогантно, продажно същество!

256

-.-

преди 11 години

Болене *** ***. Знаеме че си създаден от ДПС. Знаеме ти кирливите ризи които криеш! Жалко че много хора не го знаеха, но ддето се вика: по-добре късно отколкото никога! Вече показа истинското си аз! Престани с това ББ, защото не вървиш. Сменете плочата, изтърка се!

255

Анонимен

преди 11 години

Естествено че Болен ще скочи срещу нападащите централата на Атака, защото е очевидно че това са платени структури в неделя при Люба Колезич бяха отбора на Борисов Бистришките тигри, където без да искат се издадоха, че отбора заедно с приятели и роднини са били на протестите. Освен това какво общо има Атака с избирането на Делян Пеевски при те гласуваха против а кандидатурата на Пеевски мина само защото депутатите на ГЕРБ се изнесоха преди гласуването, за да се получи кворум и да бъде избран Пеевски. Тоест ако ГЕРБ не се бяха изнесли а бяха гласували всички против заедно с Атака, Пеевски нямаше

254

Анонимен

преди 11 години

Волен е чист предател.

253

до msimov

преди 11 години

мишко защо не излезнеш на протестите довечера да ги говориш тия работи...и вземи и твоя идол болен...ама и двамата сте страхливи *** май май

252

неви

преди 11 години

Този човек се самозабрави.Не мога да разбера защо го дават по телевизията и с този психясъл поглед да плаши децата

251

евгени

преди 11 години

До msimovЩо не съм аз премиер да видиш как щях да ги кастрирам генетични недоразумения като теб. :)

250

Gerotheone

преди 11 години

Този дребен , белокос "патриот" вече иска да арестуват хората, които не са му симпатични. Хората, които го наричат предател , такъв, какъвто той е в очите на 95% от хората в България. Това ако не е наглост, не знам кое е!

249

реалист

преди 11 години

На предстоящите избори трябва да гласуват 100 % от имащите на глас за да изметем продажниците и партиите, които живуркат от гласовете на неграмотни и лумпели.