222

несъгласният

преди 11 години

народа показа какво може и какво иска,браво,българи

221

Shit

преди 11 години

Що само за червени *** се говори?!А къде забравихте сините,жълтите,герберите и всички останали ***?И докога само за избори ще се реве?Като имаше,що не гласувахте?Или тух по форумите е лесно да се плюе всеки и всичко.*** народ,прости политици.Аз гласувах,а ти?!

220

Анонимен

преди 11 години

Спешно нови избори и имунитет на Цв Цв като кандидат депутат.

219

Анонимен

преди 11 години

Тоз медиен дюмбелин Пеевски слава богу няма да мине.Гражданския протест против това назначение е едно от най-хубавите неща случили се напоследък.Да се протестира сега срещу правителството по принцип обаче не споделям.Не желая сценарии обслужващи Бойко Борисов, Георги Първанов, Иван Костов и т.н., вопиющо нуждаещи се от рестартиране на политическите си позиции. Хубаво е, че за първи път имаме правителство под лупа и гражданите гледат.Интереса на страната е преди интереса на тоз или онзи.

218

PD

преди 11 години

Картите са свалени.Ефекта на махалото, което определени манипулативни кръгове задействаха се връща в обратната си равновесна точка, и това ще омете Орехов.Медийния балон плана Орехов се спука.За жалост не ни чака нищо хубаво, но това вече не зависи от желанията на която и да е личност.Революционната ситуация се завръща.Масите не желаят да живеят повече така, а полиците ни не знаят как да управляват по нов начин.Колкото и да се страхуваме, колкото по бързо решим проблема, по малко ще се мъчим.

217

Анонимен

преди 11 години

Петте минути слава на ибрика свършиха. Ред е на гея и на феса. България ще победи.

216

Шоп

преди 11 години

ТОВА ЧЕ КАЗВАМ ВСИЧКО ДИРЕКТНО ВЕДНАГА ГО ОБРЪЩАТЕ НА АРЕСТУВАНЕ, ЕЙ ЛОШ МАТЕРИЯЛ.

215

;)

преди 11 години

И сега с какво ли ще платят на Пеевски за изпълнението с бюлетините в ТВ7?Първото му желание, като гледам отпадна ...

214

Шоп

преди 11 години

до 243 Защо да бъда арестуран ? Аз никога не съм бил криминално проявен, знам си правата , Държавата си е нормална народа е ненормален... че е избрал все едни и същи , как е вкуса на ***? хах

213

DUBLIN

преди 11 години

BRAVO NA NARODA TOZI PAT,6APKA VI SVALQM,POKAZAXTE 4E STE NAROD....

212

Анонимен

преди 11 години

А моника станишева и доган с ибрика сидеров няма ли да се разсърдят? Някой пак ще стисне орешарски за орехчетата. Този мъж няма ли достойнство да си теъгне с чест от това нещо. Жертвеното агне на гея и палавата моника.

211

Анонимен

преди 11 години

До ШопАко живеехме в нормална държава досега да си осъден и да *** п***и в някое гето

210

Анонимен

преди 11 години

Имат ни за осма ръка хора и се вижда каква наглост демонстрират! ОСТАВКА И СЪД!

209

....

преди 11 години

СЛЕД ДЪЖД КАЧУЛКА !!!!

208

Шоп

преди 11 години

до художника - то ако не си крайно нуждаещ се или крайно беден за да нямаш пари за храна, само такива като теб знаят кое се яде вече като няма на къде.

207

11

преди 11 години

Май някои тук не са наясно какво представлява истинският фашизъм като идеология.Защото ако имахме фашизъм в България, нямаше да има организирана престъпност, а подобни банди от неолиберали, глобалисти,крадци, комунисти ии *** като БСП,ДПС, ГЕРБ, Атака, Костов,СДС и други щяха да са в концлагер и да доизживяват достойно оставащите им малко измъчени дни.Колкото и да не им се иска на купища подлеци и мерзавци той идва със страшна сила, за да спаси България и цяла Европа.България за българите!!!

206

Христо

преди 11 години

Каквото сам си направиш,и господ не може да ти помогне .............

205

Илиян

преди 11 години

факта, че му е минало през главата да го предложи първоначално доказва какво представляват всъщност Орешарски и сие! Тези и 6 месеца няма да изкарат, гарантирам ви!

204

Hi

преди 11 години

15те милиона дадени на жената на Станишев от Пеевски ще ги върнат ли?

203

Анонимен

преди 11 години

Всичко, което става, е заради Волен Сидеров, който се регистрира и така позволи на това правителство да бъде избрано. За БСП и ДПС е ясно, те отдавна са едно. Виновни са и онези, които не гласуваха. Ако всички гласуват, партия като ДПС може дори да не успее да влезе в парламента.