28

не ви вярвам

преди 11 години

Абе пъпеш гламав , ами той си е ваш бе , нали 4 години писа хвалебтсвени оди за тебе за мутрата за Фидоска , и за кой ли не от Герб!Ако е престъпник ти къде и какъв беше през тия години , и ако си знаел защо го прикрива, и какво е правил един престъпник заедно с Цацаров в твоя кабинет?! Това , че сте пърдели в едно гърне , и сега не можете да разделите краденото, това ли ви накара , да искате промяна в конституцията , и нови избори...и откога краденето ви стана държавна политика?!

27

дядо

преди 11 години

как е платената гейберастка ***,преведоха ли ви стотинките за пост;)Цървула вече му треперят мартинките и Тъща му този път няма да го спаси с нотариално заверени дарения БУХАХХАХА

26

Розали

преди 11 години

И къде им са експертите по конституционно право, та да сътворят читава Конституция ?Не е въпроса да се харчат само пари за избори ,а да започнат да работят като всички нас.

25

Иван

преди 11 години

БРАВО ЦВЕТАНОВ-напред Българският народ е с теб.Мачкайте предателите .БСП И ДПС са голямата мафия. 23 години лъжат и крадат народа .

24

Боцман

преди 11 години

Крис, ти като типичен комунист твърдиш че ще има осъдени. С това само доказваш, че съдебната власт в България е ЗАВИСИМА от ВАШАТА партия.ТОЧКА

23

Анонимен

преди 11 години

До 14 Разследваха го , ама съда го оправда

22

21

преди 11 години

До АнонименБяха заети да крадат и да уреждат свои хора,а и толкова прости,че се самоизлъгаха,че така ще е дълго-не само един мандат.Ама им приседна и сега не могат да го преглътнат!

21

Крис

преди 11 години

Хора, този ход на Станишев определено има някаква цел, не знаем каква. Той със сигурност не е *** и много добре знае , каква ще е реакцията на всички от този избор, явно е заложено много. Това, което аз си мисля е, че сега вече ще има осъдени гербери , начело с цв.цв , той и за това реве толкова силно, защото знае ,че сега вече ще лежи на топло.

20

РАЗЛИКАТА

преди 11 години

Между Цветанов и Пеевски е, че народа е с Цветов и срещу Пеевски!Платени от мафията драскачи, престанете да плюете един малкото опоненти на престъпността в България- ЦВЕТАНОВ!!

19

Анонимен

преди 11 години

До Мистър ХНЕ Е СМЕШНО,А Е ПЕЧАЛНО! ИСТИНАТА ЗА ЦАЦАРОВ,БЮЛЕТИНИТЕ БАРЕКОВАТА ТЕЛЕВИЗИЯ ЛЪСНА МАФИЯТА ПРЕВЗИМА ДЪРЖАВАТА! ИСТИНАТА ЗА ПРЕДИЗБОРНАТА ПРОПАГАНДА ЛЪСНА! СТАНИШЕВ НЕ Е БЪЛГАРИН,А ЛОБИРА ЗА РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ,ПЕЕВСКИ И ДПС ЗА ТУРСКИТЕ СИДЕРОВ ГИ ПОДКРЕПЯ! ИСТИНАТА Е НАЯВЕ СЪБУДЕТЕ СЕ БРАТЯ БЪЛГАРИ! ДА СЕ МОЛИМ БОГ ДА НИ Е НА ПОМОЩ!

18

ф-1

преди 11 години

ГЕРБ, БСП,АТАКА,РЗС,ДПС-Това са метастазите на мафията Б К П!!!

17

дядо

преди 11 години

Тази дебела *** ще бръкне дълбоко в гъ*а на гейберастката мутрокомуноченгесарска *** с боксова ръкавица БУХАХАХХАХА

16

сд;йгн;йсдк

преди 11 години

До 121Ти не си гласувал, но *** и турците гласуваха. Затова сега ДПС имат достатъчно места за да качат БСП на власт отново и престъпникът "депутат" от ДПС става шеф на ДАНС.Негласуващата *** е една от причините да имаме ДС на власт отново. Другата са продажните *** на БСП.

15

Крис

преди 11 години

Сега вече ще има гербери по затворите, цецко зле ти е нали :(

14

Боцман

преди 11 години

Акъла ми не го побира!Как е възможно българския Парламент да падне толкова ниско!?Убеден съм, че и гласоподавателите на БСП са шокирани от лидера си, така както бяха шокирани от действията и подкрепата за ДПС от Сидеров, истинските български патриоти.И двамата доказаха, че за тях водеща е омразата към една партия, а не националния интерес.Нооо, "каквото повикало-такова се обадило".Вие господа мразите българския народ, но ни сме повече и нашата омраза към Вас е по-силна!!!!

13

JustTom

преди 11 години

Само да отбележа. НЕ вземам никаква страна!:Цветан Цветанов го разпънаха на кръст за имотите му - Ако е виновен да си понесе последствията!Делян Пеевски - монополист и т.н., никой не надава глас от къде ги има тези, пари, вестници, телевизии и още Бог знае колко и какви фирми и т.н.

12

ИЛА

преди 11 години

ТОЗИ ЦВЕТАНОВ НЯМА ЛИ СРАМ ДА СЕ ПОЯВЯВА ОПЛЮВАТ ГО ПО ВСИЧКИ ТЕЛЕВИЗИИ И ВСИЧКИ ОТГОВАРЯТ ЗА ПРИКАЗКИТЕ СИ КОЕТО ЗНАЧИ ЧЕ Е ИСТИНА А ТОЙ ГОВОРИ ПРЕД ЖУРНАЛИСТИ КАТО ЖЕРТВА - И ЗАЩО СЕ СТРАХУВА ОТ ПЕЕВСКИ ?????????ТО ЩЕ СЕ РАЗБЕРЕ САМО ДАНО ДА Е СКОРО

11

Мистър Х

преди 11 години

това за цацаров е смешно, защото той е назначение на Герб от както бе назначен досега минаха повееч от шест месеца. Но че Пеевски е олигарх и че се нуждаем от нова конституция няма съмнение. Само че когато народът ревеше по площадите че исак нова конституция вие господа от Герб закрихет парламента, а сега се правите на ощипани защото мнозинството е от БСп и ДПс и не ви изнася.

10

Анонимен

преди 11 години

Добре де, аз гърбавите да ги питам, като е толкова голям престъпни Пеевески те що не го разследваха ??? 4 години държахте цялата власт, що не го разследва бе Цветанов ?

9

голям праз

преди 11 години

И какво толкова е станало ,че ореваха орталъка?Те тези от ДАНС освен да се занимават с организация на организираната престъпност занимават ли се с друго?