226

Анонимен

преди 11 години

Като чета това заглавие си спомням пословицата за гладната кокошка...

225

Анонимен

преди 11 години

Себелюбието е майка на всички пороци.Себелюбието покварява душата,поробва разума,потъпква правдата,потушава съвестта,заточва добродетелта.Пречи на човека да еволюира,което е смисъла на живота на тази прекрасна планета Земя.Еволюцията се превръща в дяволюция.Пороците растат лавинообразно,добродетелите угасват и умират.Вразумете се и се смирете.

224

искам

преди 11 години

да попитам къде дават пари -да ходиш на митинги,да пишеш във форуми,да гласуваш за определени партии щото на мен никой никога нищо не ми е предлагал,бокич да млъкне за вечни времена ,а станишев да внимава със намерението си да узакони копторите на *** щото ще го последва съдбата на бокич

223

анонимен

преди 11 години

Кой *** даде толкова много власт в ръцете на това психо.Тези негови господари не си ли даваха сметка какво чудовище пробутват във властта.И жалкото е ,че има много пари,с които може да постига целите си.

222

Танев

преди 11 години

Чета и не вярвам на очите си! Излиза, че всички защитници на Тикваров са пожарникари, наркотрафиканти, изнудвачи, неграмотници, улични бандити, свързани със СИК, тенисисти, футболисти от трета класа, лингвисти /не знаят един чужд език като Бокича/, манипулатори, нагаждачи, интересчии и завършени ***!

221

Анонимен

преди 11 години

Само в сънищата ти *** НАГЪЛ

220

психо

преди 11 години

То нагъл,ама нагъл до безобразие.Само той гениалния пожарникар може да оправи държавата,какво представляват тези юристи,икономисти и тем подобни които цял живот това им е било работата.Генийчето което за една нощ стана генерал,по неведоми за народа пътища,било гениално и само то можело да оправи държавата-наистина този човек има психически отклонения.

219

лекар

преди 11 години

До megi 55: Откога санитарките започнаха да поставят диагнози? Трай там, мий *** и продължавай да гласуваш за ГРОБ.

218

Мамантос

преди 11 години

Тиква, ама нагъл до безочие.

217

steeefan

преди 11 години

До 224Завиждам ти че си на 23г през 90год бях на 20 сега съм на 40год и живота ми мина в празни обещания на другарите от бкп-бсп,един съвет останете тука да ги изметеме а не да ви пращат на терминал 2 или в гората.

216

До Калина-224

преди 11 години

Аз не искам да плуя по никого . На изборите през 2009 гласувах за Герб. Искренно вярвах за новата партия, която ще промени Бългаиря. Да, ама НЕ. Какво стана на практика. Тъй като се занимавам с частен бизнес , станах един от потърпевшите .Ние се превърнахме във виновни , затова че сме уцелелни до този момент в България. Натиснаха ни какви ли не проверки и какво ли още не . И когато ти кажат "въпреки вашето старание съм Ви написал АКТ ". Не ми остана друг избор , съкратих работещи хора. И !?!?

215

megi 55

преди 11 години

Г-Н АНОНИМЕН,КАКТО ИЗГЛЕЖДА ВИЕ СТЕ ЕДИН ОТ ОНЕЗИ,НА КОИТО БСП ПЛАТИХА ЗА ДА ОРГАНИЗИРАТ ТЕЗИ МИТИНГИ,ТОЕСТ ПРОВОКАТОРИТЕ НА МИТИНГА.ТОВА ,ЧЕ КУКИТЕ СА ВИ БИЛИ СИ Е ВАШ ПРОБЛЕМ!ПРЕКАЛИЛИ СТЕ С ПРЕСТАРАВАНЕТО.НАРОДА ВИ ПОВЯРВА,И ВИ ПОСЛЕДВА,ЗА КОЕТО ГОРЧИВО СЪЖАЛИ.ЗА ИНФОРМАЦИЯ БОЙКО НЕ Е СВАЛЕН,ТОЙ САМ СИ ПОДАДЕ ОСТАВКА.МНОГО Е РАЗЛИЧНО. ТА НЕ РАЗБРАХ ГОРДЕЕТЕ ЛИ СЕ С ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ,НА КОЯТО ЯВНО СТЕ СЕ ПРОДАЛИ?СЕГА ХОДИТЕ ЛИ НА ПРОТЕСТИ?КАТО МЕДИЦИНСКИ РАБОТНИК АЗ ПОСТАВЯМ ДИАГНОЗИ-***!

214

GERBerastin

преди 11 години

До Анонимен 226Станишката сполучи в службата, председател е на ПЕС, така че все за нещо става, но може и да си прав, че не е за мин. председател.За Виденов обаче определно не съм съгласен. Не Виденов, а тези край него се оказаха ***. Реално, Виденов е един от малкото нормални политици в т.н. ни нова история. Опита се да направи нещо за България, изиграха го, както и народа, подаде си оставката и не се занимава повече с глупости, а на всичкото отгоре не е и крадец.

213

Анонимен

преди 11 години

MOJEBI ,NO INA TEZ CEL MANDAT NADALI-SARBITE VIKAT -SAD PA KO ZNA KAD!!!...?

212

дон Хуан

преди 11 години

Базилио, хвърлям ти ръкавицата, ***!

211

Анонимен

преди 11 години

Така е като им разрешават да дремат в парламента .Какво ли не сънуват и бълнуват.

210

zuio

преди 11 години

Мир на праха ти Тикво.

209

Бургас

преди 11 години

Щи са сетите,само Бойко ще ни управи

208

мангоджери

преди 11 години

до 227селяните, малцинствата, ниско образованите, са също част от тая държава със собствено мнение и светоусещане, Ти, с какво мислиш, че си по-важен от тях?, на база на кое се определяш като специален?!

207

Васо

преди 11 години

Може и директор на изгорялата гимназия.