111

аман

преди 11 години

До Баш майстораКойто не е гласувал проблема си е негов !Единствения проблем който виждам аз е за партиите между 1 и 4 % които взимат много повече пари, а дори не са в парламента

110

azarilov

преди 11 години

До Rummy__Да спечелиш, значи да управляваш! Всичко останало е прах в очите!

109

Angelhell

преди 11 години

До до 100 AngelhellДа, съгласен съм, че чупят ***!И точно тук е нашата работа, да им набием канчетата и да им напомним, че няма да им мине номера повече.Съгласете се с мен, че в момента нямаме възможност за избор!Или тройна коалиция, или ГЕРБ...Ами има ли смисъл да влизаме от избори в избори?Нали тези пари ги вадят от нашите изтънели джобове!В крайна сметка ние ги избираме да работят за нас, то тогава трябва да работят!На който не му изнася, шапката, мотиката и на село.

108

Rummy__

преди 11 години

До Ние от БСП и ДПСси стояхме плътно в парламента на работните места дори когато бяхме в опозиция, затова и спечелихме изборите и хората ни гласуваха пълно доверие.Ххахаха, кои избори спечелихте, че тука нещо не разбрахме?

107

strephen

преди 11 години

До Мими ПРОЧЕТИ КОМЕНТАРА НА 105 - МНОГО Е ТОЧЕН! ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО ТОВА КАК КОЙ РАБОТИ ИЛИ НЕ! ЗНАЕШ ЛИ ЧЕ В СОФИЯ ОБЛАСТ ИСКАТ ДА НАЗНАЧАТ ЧОВЕК НА ДПС РОДОМ ОТ СВОГЕ - С ПРИСЪДА ЗА ПОБОЙ ПРЕЗ 1992 Г.? МОЖЕ БИ ТОВА ПО ТВОЯТА ЛОГИКА Е РАБОТА - В ПОЛЗА НА НЯКОЙ, НО КАТЕГОРИЧНО НЕ И НА ХОРАТА - ГЛАСОПОДАВАТЕЛИТЕ!!!!

106

аутсайдери

преди 11 години

ЕТ "герб-Буда" се изнизват от пленарната зала, защото имат час при психотерапевт. Още не могат да вдянат, че са аутсайдери!

105

аман

преди 11 години

До Реалисттютюнопушенето не е ли проблем на народа ?

104

Мирно! Към уреда!

преди 11 години

По своето боево поведение, Парламентарната група на ГЕРБ наподобява паравоенно (параполицейско) образование, което по своята структура, управление и снабдяване е една обикновена рота. Старшината нарежда на взводните командири кога да изведат или вкарат в Пленарната зала героичните войни. Дисциплината е желязна, демократична. Военнослужещите са доволни, нахранени, освежени, усмихнати. Въпросът с понижена трудност е: Кой е старшината и кои са взводните командири.Посочете ги поименно по-долу. Ако има и политкомисари, посочете и тях.

103

Анонимен

преди 11 години

Правителството предизвиква хаос с решението си да възобнови АЕЦ Белене против волята на 6млн

102

Реалист

преди 11 години

НEзависимо кои е на власт, дали пумиярите от ГЕРБ или пумиярите от БСП или пък пумиярите от всички други партии, АЗ, искам да знам какво се гласува там, какви договори да подписват, какви пари се въртят и къде отиват! Не да ни замазват очите с техните си игрички и тихом мълком да си прокарват законите и далаверите!В последно време покрай закона за тютюнопушенето се вдигна голяма шумотевица, а проблемите на народа НЕ са в това, те са други! Айде да се се осъзнаят! Ние също да се осъзнаем!!!

101

Азека

преди 11 години

До azarilovЗа зметка на това, откриха незаконни секции в Турция и стана мазало с гласовете там. Камара турски овчаре (чобани), които даже нямат българска кръв - гласуваха за да вкарат мандати на ДПС от...София... Ти беше атакист нали? Личи ти...*** си, като партенка...

100

Angelhell

преди 11 години

До strephenНаясно кои са приятелите на новата ни тройна коалиция, но ти май не си наясно кои са приятелите на Бойко.Или си мислиш, че Бойко е натрупал милиардите си с мозък и интелект?Всъщност интелекта му го видяхме вече!Иначе казано, предпочитам по-малкото зло!И ако си изкараш от главата партийната доктрина, ще ме разбереш.

99

Анонимен

преди 11 години

Още баш терориста Георги Димитров казваше че опозицията е виновна за всичко

98

O tempora, o mores

преди 11 години

Не съм вярвала, че ще дойде време да съжалявам за това, че Иван Костов и компания не са в парламента.

97

Мими

преди 11 години

Когато фактите жговорят и боговете мълчат! Кой как е избран и защо- няма вече значение! Има правителство! И за да няма хаос всеки трябва да работи - аз, вие, в т.ч и ИЗБРАННИЦИТЕ НА ГЕРБ! Истината е, че те могат да живеят и без заплати - с окраденото преди това! Но това е пътя към хаоса в държавата. Искате ли хаос, искате ли да стрелят по децата ви в училище, искате ли мародерства по домове и магазини - е, тогава ще си го получите!

96

Анонимен

преди 11 години

БСП и ДПС са се самозабравили и това е резултата

95

аман

преди 11 години

До Баш майстораНЕКА ТЕ СВЕТНА НЕЩО:97-те надника са платени от данъците на хората които са гласували за тях, и те са сългасни с точно това им действиети бери грижа за ДПС БСП или за който там си гласувал

94

Бай Хой от Ханой

преди 11 години

Чалгаро-мутренски номерца :)

93

gandi.daow

преди 11 години

Как така се изнизаха!? Защо сме ги турили там, та чак пък им плащаме???

92

аман

преди 11 години

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/13288_10200184835608284_585561089_n.jpgСНИМКАТА Е ТОЧНО ОТ 12-ти МАЙ !!!