53

моя

преди 11 години

Ако човек не може да пожертва поне ЕГОТО си за Родината, всичко друго е шменди- капели!Екстремните ситуации изискват нестандартни решения!!!

52

Анонимен

преди 11 години

nekoi tuka nikoga ne e 4el Istoria , dosta kalpazani iama , Osmanskata Imperia se e prostirala ot Avstria do Tzrcia , koeto ozna4ava 4e po princip nsavsekade tre da ima stanali turci , koeto e normalno

51

моя

преди 11 години

Борисов, ако ти пука, но не знаеш как да отиграеш топката-кажи. Няма да ти съдера кожата, заради България ще те науча безплатно- подкрепи Орешарски и дай вятъра на Лютвито!

50

дo: 59

преди 11 години

За твое сведение Турците в България не са дошли от Анадола , останали са след Османската Имеперия по тези земи , дори никога не са били в Анадола , понеже доста поколения са родени в сегашна България

49

Анонимен

преди 11 години

Поне не са ГЕРБ на власт, че България щеше да се казва ***.ГЕРБ са по-големи турци от ДПС.

48

Друг патриот

преди 11 години

8 града в турски ръце ... ей тъй без бой. Това ли е цената на резашките гласове в парламента? Воленееееее, и ти седиш и гледаш ... добре ли ти платиха?

47

Анонимен

преди 11 години

Ботев и Левски се въртят в гроба си. Бял ден да не видят тези, които ни докарахте дотук!!!

46

Заслужаваме си го

преди 11 години

Що за народ сме? Ако Ботев беше жив сега щеше да напише че близо 30% от българите са ***. Около 50% от българите не са гласували. 20% от тях са в чужбина, останалите 30% просто не ги интересува, дали техните дъщери ще ги *** анадолски турци и черни *** след 20,30 години. Това между другото вече е факт.

45

Патриот

преди 11 години

Сидеров ага.......къде се скри сега???? Що не кажеш нещо по казуса??? Продажна ***!!!!

44

Анонимен

преди 11 години

Алоу, протестът ще бъде срещу бандитите, които с гласа на *** сидеров узурпираха властта, започнаха да си разпределят постовете, *** от дпс искали 8 областни управителя, и които са също такива *** като бойко и цецо.Както протестите свалиха бойко, така трябва да свалят и тая ***

43

моя

преди 11 години

Калинки, вие като си искате- винаги ли ви дават? Нека си искат хората, областните ще са отново експерти! И вместо Борисов да брани с гърди Цвинокио да не ходи в затвора, да застане зад Орешарски и да излеземе от пъкъла! Борисов, тия ехидни подлизурки те доведоха до тук! И не всеки, който те критикува ти мисли злото! Цветанов те шефкаше и те въртеше на малкият си пръст...

42

ВЪН

преди 11 години

До Нено Сенегалеца АМИ БЯГАЙ В ТУРЦИЯ - ЕР ДОГАН ЩЕ ТЕ ПОСРЕЩНЕ СЪС САЛЮТ

41

до:49

преди 11 години

За какво ще е протеста срещу Орешарски?Е ми те още не са започнали да работят а *** ще протестират!

40

Aleks 1969

преди 11 години

Ако трябва да избирам между ББ,ЦЦ,Дянков за когото никой нищо вече не казва и Орешарски ще избера Орешарски.Стига вече мутри и българоубийци!!!

39

Анонимен

преди 11 години

Във фейсбук има група, която организира масови протести против правителството на Орешарски, за който всички платени медии мълчат! На протестите ще участват вече 120 000 души!

38

Нено Сенегалеца

преди 11 години

Възрастните българи имат много добри спомени разказвани от техните дядовци и баби за времената когато по тези земи е управлявал султана.Все още се говори,че за българите този период от 500 години са били най-спокойните години и години в които българите се самосъхранили докато много народи в Европа са гладували и умирали от чума и от войни.Затова сега по-добре е турци да ни управляват за да осигурим бъдещето на децата ни.

37

Анонимен

преди 11 години

А уж това не беше коалиционно правителство и уж не разпределяха порциите на властта! Блаженна простота! Кога ще прогледнете бе хора! Докога ще оставяте едни прости хора (а тези от ДПС и БСП са точно такива) да се подиграват с всички нас! Аз съм от смесен район... вие лустрирани столичани знаете ли как управлява ДПС?!

36

Анонимен

преди 11 години

Ако наесен има пак нови избори съм сигурен, че ГЕРБ отново ще вземе пълно мнозинство въпреки своите доста големи недостатъци, защото алтернативата ГЕРБ е направо префектна на фона на това че баш крадците и националните предатели БКП +ДС са отново на власт... На ви сега *** и прости комунистически маймуни, слагайте фесовете и учете турски! Защото ще ви потрябва когато някой резак реши да ви опъне!

35

anonimen

преди 11 години

A BE MNOGO PROSTI NACIONALISTI V TOZI SAYT,OTI DA NYAMA PARTIYA NA MALCINSTVATA,KOGATO VIE GI MRAZITE I NE ZASHTITAVATE TEHNITE INTERESIZATOVA VINAGI STE IMA DPS,EVROROMA I T.N.

34

Националсоциалист

преди 11 години

Хайде сега да видя тези които гласуваха за БСП! Уж не искаха турци във власта, а самите те си ги натресоха, негласувайки, или пък гласувайки за БСП!