222

Инспеткор ХЕИ

преди 11 години

Залагам 10 лева за Московски

221

Анонимен

преди 11 години

Само Фидосова може да се справи с Лудия ,едно кроше и кариерата му свършва .Сигурен съм ,4е от срам ще се скрие завинаги.

220

ali-bali

преди 11 години

Ми и аз съм от *** --- Срам

219

Comodo dragon

преди 11 години

243, не лъжи ве, ти лично си гласувал за герб (в което няма нищо лошо, а е направо драматично). Личи ти от язовир Искър чак.

218

Анонимен

преди 11 години

nacionalen predatel Volen!!!

217

hahaa

преди 11 години

Че на Воленчо какво мъжко му е останало след предателството,което извърши срещу нас,дето гласувахме за него. Всичко свърши,''националистите'' сте за последно там,където можете да плямпате и да ви гледаме сеира... Я кажете като сте големи патриоти що не излязохте с официално изявление за 50000 фалшиви гласа от Турция? Или само давате пресконференции,за да ни се извинявате... Пълен цирк сте!

216

MR. Crunch

преди 11 години

Слепи хора. Та нали заради ГЕРБ сме в това положение. АТАКА завинаги! САМО АТАКААА !!!

215

АТАКА

преди 11 години

Долу ГЕРБ - ДА ЖИВЕЕ АТАКА !

214

NIKO11111

преди 11 години

ВСИЧКИ *** В БЪЛГАРИЯ СЕ СЪБРАХА В КОАЛИЦИЯ, ЗАЩОТО ТЕЗИ КОИТО СИ МИСЛЯТ, ЧЕ СМЕ СЛАВЯНИ Т.Е. *** СА ТАМ- СПРАВКА АТАКА И БСП, А СЛАВЯНСКИТЕ *** МНОГО ОБИЧАТ ДА СЕ СНОШАВАТ С ТЮРКО- МОНГОЛИ, СПРАВКА ДПС. ИСТИНСКИТЕ БЪЛГАРИ, КАТО КОРЕННО И НАЙ- СТАРО НАСЕЛЕНИЕ НА БАЛКАНИТЕ, С 68% ЗАПАЗЕН ГЕНОФОНД ОТ НАЙ- ДРЕВНИТЕ НИ ПРЕДЦИ НЯМАМЕ ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО, СПРАВКА НАЙ -ПОСЛЕДНИТЕ ЗАДЪЛБОЧЕНИ ПРОУЧВАНИЯ НА ДНК НА СЪВРЕМЕННИЯ БЪЛГАРИЯ. ОСТАВИХМЕ 30 % СЛАВЯНО- ТЮРКО-*** ДА НИ УПРАВЛЯВАТ.

213

Comodo dragon

преди 11 години

нема кво да го плюете Волен, при условие, че тук съм бил свидетел съфорумците да наричат този министър именно по този начин.

212

До Даниелч0

преди 11 години

До Daniel_BGЩе ти строша зъбите бе *** !!! Един и същ човек пише коментари против АТАКА - ГЕРБЕР вероятно...

211

Анонимен

преди 11 години

Волен явно прекалява с белия прах.Да се държиш като *** и да си националист са две съвсем различни неща. До сега от Волен само много сеир видяхме. Ама реален резултат никакъв. Де ги хилядата лева заплата, къде е АЕЦ Белене, нъде са национализираните мониполи и т.н. Голям праз като тръби наляво и надясно какво искал да направи като не знае как и в крайна сметка резултата е нулев.Оценявайте хората по резултатите а не по приказките.

210

Мен

преди 11 години

На Сидеров и Бареков дилъра им е един и същ.

209

paparak

преди 11 години

До БАГАИНбагаин - национализмът е като рака в човешкото тяло , рано или късно убива този който го носи .

208

БАГАИН

преди 11 години

Идеята за родолюбието (национализма) е именно унищожението на партийното разделение , на партиите - проводник на чужда воля и обединението на държавата . ГЕРБ са англосаксонски васали (чужда агентура) , БСП са *** , които само чакаха Т. Ивков да падне за да разграбят и продадът и майките си( безпринципна ***) , ДПС са турска чужда агентура ... България не се управлява от българи от 1393 год. до сега , а следва и се кланя на чужди идеологии и мироглед . Ние не сме дорасли , за своя собствена държава.

207

Малоумни ГЕРБЕРИ

преди 11 години

Абе *** ГЕРБЕРИ - МНОГО СТЕ ОТВОРЕНИ ЗАД МОНИТОРИТЕ! Излезте навън да изтрия с вас улицата !!!

206

анонимен

преди 11 години

До БАГАИНпрепоръчвам ти да прочетеш " Капиталът " , така ще разбереш какво е меч и какво е рало .

205

Малко ромче

преди 11 години

До *** ГЕРБЕРИХоди при бате Московски. Шъ тъ бие на пучивки.

204

БАГАИН

преди 11 години

До rangerТи неможеш да мислиш на нивото на което мисля и разсъждавам аз , защото си попаднал в капана на партийното разделение на нацията .

203

гражданска позиция

преди 11 години

До 224 (ranger),Абе ТИКВО - Не всеки, който е против ГЕРБЕРИТЕ е ***. Просто Благодарение на ГЕРБ сме в това положение!