108

Валери

преди 11 години

Другари платени плювачи, точно вашият вожд не пожела да махне новините на турски от националната телевизия, той ходи в турския парламент и ръкопляска на ислямистите, той говори на турски на войската. Слабо изпълнявате поръчката, личи ви, че сте платени а Буда е злобар и няма да ви плати ако не си вършите работата като трябва. А Сидеров само е поздравил влюбените какво ревете, човекът е за свободната любов, щом се харесват да се целуват.

107

фес

преди 11 години

сидероф (ефенди) - съвременния поп кръстю..

106

тцЪ

преди 11 години

Болене, пий си хапчетата навреме, бе човек! Точно пък ти не си в позиция да се е*аваш с педеЯне и с Боко. И ти допреди не толкова отдавна му лижеше г*за Боков, после парите свършиха и тръгна да смучеш турски ***...

105

бонго

преди 11 години

Не разбрахте ли, че Болен Сайдерофф ходи с голяма охрана, защото го е страх от собствените му симпатизанти??? Оставете го на мира човека, и без това е с раздразнени хем.о.роиди от ласките на Местаня и кръстника Доганя, който няколко дни го клати непрестанно с "боздуганя"!!! Понеже болката в сф.инкт.ера му е голяма, Сайдерофф е мноо зъл напоследък и лае злобно, но скоро от АТАКА ще му подарят за рожденния ден нов крем за специални ласки и болката в задните му части ще намалее.

104

p0pUp

преди 11 години

сидеруглу се чуди как да измести фокуса от националното предателство,което извърши вчера...

103

Shop

преди 11 години

285 ХИЛЯДИ!!!! ...***... са гласували за тези обезяни! Допускам, че половината са неинформирани и са гласували просто така, за разнообразие. Но пак остават 140 ХИЛЯДИ СЪЗНАТЕЛНИ ИЗБИРАТЕЛИ на партия от маймуни!

102

Анонимен

преди 11 години

БОЛЕН ЕФЕНДИ ПОП КРЪСТЬО

101

Боби

преди 11 години

Колко от вас се чувстват предадени от Волен , той се оказа най-големия предател.

100

Анонимен

преди 11 години

ЯВНО МНОГО ПАРИ СА ТИ ДАЛИ ТЕЗИ ФЕСОВЕ ЗА ДА ГИ БРАНИШ БОЛЕНЕ??????????

99

стефан

преди 11 години

този клоун, герб го използваше 4 години да ни замаява с цирковите си номера докато те грабиха българия,грабиха ама по мутренски начин

98

Ivan Georgiev

преди 11 години

Yane Yanev - nai-goliamata podloga, koiato mina prez vsichki partii i obslujvashe liderite im s felacio! Podai si ostavkata, taka postupvat mujete i biagai da si igraesh v Maluk Calim, podloga mrusna!

97

бай Петко

преди 11 години

А бе всички се бабанехте, особено оня кабата, че ще е трета сила, ама остане без сила. Единствено Волен, въпреки дрънкането му, излезе държавник и не допусна да се компрометираме като държава пред чуждите посланници и все пак защити името на България. А, че както обеща да не подкрепи правителството го изпълни, това не виждате. Ония 97 мишока под команда действаха без собствено мнение, само и само да тежат на столовете в НС, иначе бойко ги сиктирдосваше веднага . Н Е Щ А С Т Н И Ц И !

96

СКАНДАЛНО!!!

преди 11 години

мЕСТАН ПОИСКА ИЗУЧАВАНЕТО НА ТУРСКИ ЕЗИК В БЪЛГАРСКИТЕ УЧИЛИЩА .chudesa.net/skandalno-tova-koeto-poiska-lyutvi-mestan-vzrivi-vsichki-balgari/Айде воленчо да те чуем сега!!!!!!!!

95

Дръндер

преди 11 години

Абе мухльовци какви националисти какви пет лева-в тая статия се карат трима *** Яне, Бойко и Волен и вие коментирате. Като първите двама ги е страх че са изпуснали властта и сега газ пикаят да си я върнат, за да може да продължат с кражбите връщайки страната в хаоса в която я бяха пратили. Бойко няма да касираш нищо нито ти нито Яне колкото и подписки да направите ще касирате нещо!И какво ще искате референдум за изборите?Направо все едно гледам тримата ***!

94

Елена

преди 11 години

Волене,Волене,съжалявам те(ако и да си взел милиони)!Не давай акъл,ами първо хвърли феса,!Бита карта си,ама атакистите какво те чакат се чудя!

93

Анонимен

преди 11 години

За злините на Сидеров БОГ ЗАБАВЯ НО НЕ ЗАБРАВЯ......

92

Анонимен

преди 11 години

Аз мисля ,4е Фидосова трябва да се заеме с опитомяването на този Лудия.С едно кроше в парламента и ненормалника ще бъде развен4ан напълно.

91

gogo13

преди 11 години

Честито на гласувалите за Сидеров.

90

Анонимен

преди 11 години

А бе уж всички са еднакви, ама като гледам някои са по еднакви от другите (БСП, ДПС, Атака. :)))предпочитам 200 пъти бойко пред тия паляци!

89

колобър

преди 11 години

............. в детската градина на 6-годишната ми дйщеря са по възпитани.......толкова им е и акъл на тия маскари,..........срам, позор и гняв ме напира нещо от вътре, но уви........гласувахме...сега само ще ближеме сол през стъклото още 4 годинки.....лудия и баницата, .........и никво гласуване-хак да ви е негласували и гласували....