225

СМЯХХL

преди 11 години

Комуноидите наистина искат да затрият народа. Малко ли хора изпукаха от рак . Вместо да мислят как да го облекчат те се чудят как да го стимулират. Друга тема е че повечето пушачи като им се напълнят дробовете реват хрипат и се вайкат ама е късно. Следващия живот

224

Анонимен

преди 11 години

До Анонимният 208Нещо не се разбира твоето "като няма къде да ходят, какво правим"...няма къде да пушат ли?ами...за целта има електронни цигарки/аз си купих такава за зимата/Пушач съм, но съм против това да се пуши в заведения, особено в ресторанти!Не е приятно да се хранят на съседната маса...а ти да пафкаш.Да правила съм го преди, но едва след забраната, осъзнах, колко неприятно е било за непушачите.Не го правят с мисъл за народа!Не вярвам каквото и да направят БСП, че е за добро на народа!!

223

Ескалибур

преди 11 години

До 240 Кирил . . . . . аз живея на морето и това, че вие харчите пари по " барове, клубове и приятни места за хранене " въбще не ме топли. Туристите искат да пият, да пушат и да е.ът . Ако в София е пълно с чиновници с хубави заплати и много свободно време по другите райони на България е пълна мизерия. За нас туризма и много важен . Така че . . . . :)

222

Анонимен

преди 11 години

Е как в цяла Европа могат да не пушат в вътре заведенията, само българските пушачи, горките, са им нарушени правата. Аз пък искам, когато отида да вечерям в ресторант да не ми и неприятно и да не мириша на фабрика за цигари, щом се прибера. Не се ли нарушават правата на непушачите. Нека който иска да се трови с никотин и катрани.

221

Жоро

преди 11 години

Предлагам, ако червените се опитат да пробутат отново в заведенията да се пуши, да отидем и да ги изхвърлим от парламента още сега!

220

ТHE Патриот

преди 11 години

Ама там е работата ,че пушачите сме повече!Собствениците на заведения бяха хрърилили една камара пари за преустройства ,за аспиратори за разделения на зони за пушачи и непушачи и изведнъж бойко американофилски го осени гениалната мисъл дайте да забраним пушенето на закрито изобщо!Е това е такава гавра с частния бизнес ,че няма накъде,чиста бойковщина!

219

redordead

преди 11 години

значи ресторантьорите хем казват, че забраната е довела до съкращения на работни места, хем в същото време - на практика този закон не се спазва и е подпомогнал бюрокрацията и рекета. - значи как по-точно да го разбирам това - след като законът не се спазва, на практика все едно го няма, но тогава обвиняваш нещо, което го няма, за съкращенията?

218

инженер

преди 11 години

Колеги, пушачи и непушачи, които има интелектуалния капацитет да разберат защо забраната за пушенето е нещо добро. Предлагам си ако БСП я премахнат в знак на протест да спрем да ходим в заведения които се пуши.

217

Жоро

преди 11 години

За четири години герберасите свършиха едно-единствено полезно нещо - забраната за пушене в заведенията. Ако сега *** отменят забраната, значи правилно съм постъпил, като не съм гласувал и за тях. Прасетата са си прасета, независимо дали са герберасти или червени ***

216

клиент

преди 11 години

НЕ ЩЕМ миризливи кръчми отново !

215

me

преди 11 години

Като прочета подобно заглавие и започва да ми се гади. Е как от цяла Европа само в България тая забрана не може да се преглътне? Как така навсякъде хората осъзнаха ползата от това да отидеш на заведение и да не се върнеш смърдящ като пепелник, само при нас тази смрад се счита едва ли за изконно право на всеки български гражданин. Да им имам и заведенията, след като единственото което могат да преложат на клиентите си е да пушат в тях. Мутренска държава и мутренски манталитет :(

214

Анонимен

преди 11 години

до ресторантьорите:1. Пушенето е забранено - водя чат-пат фамилията на ресторант - по 60-70 лв. сметка на ходене2. Пушенето разрешено - не водя фамилията на ресторант, понеже децата на цигарен дим няма да излагам. Няма 60-70 лв. сметка.Хайде сега ми кажете кое е по-изгодно за бизнеса ви?

213

Кирил

преди 11 години

до Ескалибур - рядко ходим по вмирисаните и неприятни кръчми, които ти посещаваш явно, но харчим немалко пари по барове, клубове и приятни места за хранене, където вечеряме с децата си регулярно....

212

Кирил

преди 11 години

Заявявам съвсем категорично, че ако се въведе този "либерален" така наречен режим, ама либерален за тютюневото лоби - за никой друг, аз в заведение няма да стъпя и вие пари *** такива няма да видите нито от мен, нито от семейството и приятелите ми! Ако искате си яжте пепелниците после!

211

Ескалибур

преди 11 години

Верно, че пушенето е вредно но за съжаление тия които не пушат рядко ходят по кръчми. За съжаление яденето на моркови и бягането за здраве не могат да докарат туристи а от там и приходи. Туристите идват да пият и да пушат, да ходят по к*рви. Така че . . . . :)

210

ТHE Патриот

преди 11 години

Проблема беше решен имаше отделения за пущачи и непушачи ,ама не гнусния американски агент бойко трябваше да осакати малкият и среден бизнес ,за да може тотално да банкрутира държавата,само за да задоволи западните си гопсодари!

209

Андрей Слабаков

преди 11 години

До 223Като ти е омръзнало - покани си ги в къщи. И след наколко пъти гости у вас ще те е гнус да се прибираш след това в къщи.Затова не се изказвай неподготвен, освен ако не си поредния подкупен драскач на тютюневото лоби.

208

Mirobg

преди 11 години

Тамън всички свикнаха вече и тия пак. Тоя смотан бизнес тук на цигарите ли го крепим? После защо сме пропаднали, дори елементарни грижи за здравето си не полагаме, а какво остава за спорт или друго... :X

207

До до 221

преди 11 години

Прочети 232 че не ми се пише пак

206

Nikolay

преди 11 години

До АнонименЕй и моите приятели са пушачи, ама си излизат навън да пушат и това не им пречи. Те си мръзнат зимата, аз си седя на топло. Една цигара дето за 5 мин. няма сте заедно не е голяма загуба на време. А предполагам теб никой не те кара на сила да седиш навън и да мръзнеш заради твоите големи приятели, които не искат да се събразяват с твоя начин на живот като непушач!