26

Анонимен

преди 10 години

Амнести да си наврат доклада отзад и да си приберат всичкото *** при тях.

25

jamiro

преди 10 години

Choveshkite prava sa za horata,tezi ne sa hora a primati !

24

tt

преди 10 години

A da vi kaza az sega nesto.Rabotq v zp.infrastryktyra.Pri nas se nazna4avat samo pomaci i *** ,koito oste ne mogat da 4etat bez obrazovanie,a za balgari e zabraneno nazna4avaneto ot 5 godini.Prosto balgari zavarsili vise obrazovanie ne gi iskat nikade starite ni korympirani biurokrati.

23

Stilchev

преди 10 години

Абе тея кви са?Я да мълчат като нямат никаква представа какво е тук.

22

Анонимен

преди 10 години

18 - имам по-добра идея , даим ги пратим направо на място да си ги отглеждат правилно. крайно време е вече някоя организация да отчете нарушаването на правата на българското население от *** мнозинство и НАТО да изпрати въоръжена мисия под шапката на ООН

21

Какво ми

преди 10 години

ги отпечатвате тези глупости?Докарайте тука Амнести-то да ни го кажат в лицето. Тяхната м****!

20

Ааа, не!

преди 10 години

Абе, гледайте си работата, бе!Вземете ги вас да ви крадат, убиват или изнасилват, и после се произнасяйте!

19

Тодор

преди 10 години

Е....ме за мнението на тия. *** да се разкарат сами, ако не скоро ще трявба ние да ги разкараме.

18

Анонимен

преди 10 години

Тези нещастници вместо да плачат по-добре да дойдат в България и да видят техните подзащитни какво сътворяват....А, като ги е толкова грижа - да ги вземат при себе си !!

17

ха ха

преди 10 години

*** на снимката е с различни чорапи :)))))))))Катуна го събарят защото е незаконен както всичко около тази смрад... Или може би си имат акт16 ....Съмнявам се...Да са си платили за развалянето после...Съмнявам се...Докога законите ще важат само за нас а??? Това ще избие на някъде. Дано не съм прав...

16

решение на проблема

преди 10 години

Ми ако се приеме закона който да ми позволи крадците в имота ми да ги ликвидирам, проблема с условията в арестите и нечовешкото отношение вняма да съществува, защото крадците няма да са по арестите и затворите. Логично нали

15

Данаил

преди 10 години

Решил "някоя си " организация , че може да "критикува" и че тя е морален коректив и много си повярвала !Амнести амвести-ум няма да ти дойде в главата юдейска!

14

Анонимен

преди 10 години

Принудително ги изселвали от жилищата им... и аз да не си бях платил жилището, и мен щяха да ме изхвърлят. Да не говорим как ако аз не си плащах тока и водата, веднага щяха да ми ги спрат, а цели ромски махали са с ток и вода, без да са платили и стотинка. Явно да си *** означава, че закон не те лови.

13

Гого

преди 10 години

Като толкова са загрижени, нека влязат надвечер в маалата и за нула време ще им се изпари загрижеността за ромите. Колкото до хомофобията, интересно защо не защитават интересите на обикновените хора, които не искат под прозорците им да правят парад обратни. За десетина човека дай сега да обърнем цялата история на народа ни, за да бъдем и ние "модерни". Не, благодаря! Предпочитам да бъда като моите родители, защото ако и те бяха модерни, нямаше да ме има на този свят!

12

антициганин

преди 10 години

***-пед*раст....такова ли е бъдещето на Европа?

11

Петко

преди 10 години

Амнести да скокне до Сирия и да защитава онеправданите ! Там избиват християни и никой не ги защитава (((

10

МистърСенко

преди 10 години

Ко ? НЕ .Празна ли е,сложи ли вътре,КОГА,КОГА,ЕИ ШИ ШЧУПЯ ТОЯ ТЕЛУЕВИЗОР БЕ !

9

Анонимен

преди 10 години

achtung juden

8

no amnesty

преди 10 години

Fu*k offfffffffffff !!!! Amnesty и друга подобна ***!!!

7

Анонимен

преди 10 години

А аз като хомо и ромо ФОБ , остро протестирам от дискриминацията и не спазването на човешките ми права на всякакви защитни и назадничави организации .