82

Анонимен

преди 11 години

напишете в гугъл ''цру 1947'' за целия текст

81

до анонимен

преди 11 години

Браво братле, трябва да се знае, че това се прави целенасочено, но изхода е в всеки един от нас по отделно, нужно е знание и самодисциплина.

80

Темерут

преди 11 години

Следователно хората с нетрадиционна сексуалност са длъжни сами да се погрижат да станат с традиционна сексуалност, за да може държавата да се погрижи за тях.

79

Анонимен

преди 11 години

ТЕ ОТ ТЕЗИ, ДЪРЖАВАТА НИ Е НА ТОВА ДЕРЕДЖЕ! ПОМИСЛЕТЕ КОЛКО МЕКИ КИТКИ СЕ ИЗРЕДИХА ВЪВ ВЛАСТТА.... МАМКА МУ И ДЪРВО НЕОДЯЛАНООООО!

78

Анонимен

преди 11 години

Абе Тато ви го каза кои си ти ако нямаш пари!Мислите ли ,че тея паради не са $ -ни от разни гей организации ?Всичко е промивка и келепир !

77

Анонимен

преди 11 години

В началото на Студената война 1947 г. - Алън Фостър Дълес първият шеф на ЦРУ - заявява:Ние ще хвърлим всичкото злато на САЩ, цялата сила на САЩ за измамване и оглупяване на хората от социалистическия свят. Незабелязано ще подменим човешките ценности с фалшиви. КАК? Ще намерим единомишленици в тези страни и Русия. Ще разгърнем грандиозна по мащаби разложителна работа, ще изтръгнем социалната същност на литературата, ще насърчаваме автори, които втълпяват в човека култ към секса, насилие

76

Анонимен

преди 11 години

В началото на Студената война 1947 г. - Алън Фостър Дълес първият шеф на ЦРУ - заявява:Ние ще хвърлим всичкото злато на САЩ, цялата сила на САЩ за измамване и оглупяване на хората от социалистическия свят. Незабелязано ще подменим човешките ценности с фалшиви. КАК? Ще намерим единомишленици в тези страни и Русия. Ще разгърнем грандиозна по мащаби разложителна работа, ще изтръгнем социалната същност на литературата, ще насърчаваме автори, които втълпяват в човека култ към секса, насилието, садизма, предателството - тоест безнравствеността. Нужни са писания, осмиващи естествеността и

75

68414

преди 11 години

Аз съм лесбиец, падам си само по жени, какво да направя, като в тая държава това се счита за нетрадиционна сексуалност, от кого да потърся защита, МОЛЯ помогнете!!!

74

Капитан Петко Войвод

преди 11 години

Ходете да сте гейове някаде другаде, защото тая държава и така няма хора. Там в Холандия, Германия ще са толератни и ще си бъдете на място.

73

Анонимен

преди 11 години

Правен бил доклад!Ами я да се замислим колко пара отново е минала през някои ръце?Аман вече от организации в България дето просто си работят за да си пълнят джобовете и го удрят на сепаратизъм!Примери да не давам ,но БХК за 25 години всичкото им опира до адвокатски приоми за пълнене на джобовете.Струва ми се ,че някоя пишман организациика ще хване идеята на тея и ще се опита да изкяри някои лев от "не-хуманото" отношение.

72

jen

преди 11 години

Аз също съм със специална ориентация - хетеросексуална съм и си падам по мъже. Искам държавата да ми гарантира всяка година шествие, където да мога да заявявам смело че съм жена, че харесвам мъжете и не ми пука какво мислят хората. Искам също така държавата да ме подпомага и да засвидетелства ПЪЛНА подкрепа спрямо сексуалните ми предпочитания, които надявам се изясних на всички!

71

Анонимен

преди 11 години

Мечтата на всеки работодател - гей, мулат с баба еврейка, а дядо ***.

70

BVB

преди 11 години

"България е държавата в ЕС, където политическата и законодателната среда по отношение на хората от общността на хомосексуалните, лесбийките, транссексуалните и бисексуалните е "най-лоша".Една причина от малкото причини да съм доволен, че живея в България!!!

69

Александър Б.

преди 11 години

Слушайте ве хомесексуалисти, никой не ви пречи да сте такива, само че на какво отгоре искате по-големи права от тези на хетеросексуалните хора, който явно са малцинство не ми е ясно.Живи и здрави иначе

68

към гей активните

преди 11 години

Погледайте 5 мин.снимки на болни от спин в гугъл, па после се борете за толерантност.

67

dimitar

преди 11 години

boje pazi balgariya ot .zaradi homotata sme v tova deredje-vse se opitvat da darjat balgarskiyat narod v parter.kakvi prava iskat oshte sled kato sme gi pusnali v parlamenta.sega ostava da ni zadaljat i da gi onojdame li?

66

Анонимен

преди 11 години

***,ПРОСТИ И ОГРАНИЧЕНИ БЪЛГАРИ!!!

65

Александър Б.

преди 11 години

Аиииии сиктир бееее

64

Анонимен

преди 11 години

Вижте какво. Кой каквото иска под чаршафите може да си прави. Обаче показването на ХОМО-та по телевизията и парадирането с това нещо е извън всякакви норми. *** не бива да се превръща в мода, защото това развръщава и подрастващите. Скоро може и педофилията да се превърне в мода. Защо не и некрофилията и каквото там още се сетите. Това също е нетрадиционна сексуалност.!!!

63

t666

преди 11 години

Зоофилията също е нетрадиционна ориентация. И зоофили ли да подкрепяме?И некрофили, педофили....Къде сбъркахме?..............