246

Анонимен

преди 11 години

КРЪГЪЛ СВЪРХ НАГЪЛ ***. МЯСТОТО МУ Е В ЗАТВОРА.

245

Аз

преди 11 години

Помните ли какво обеща Бойко преди изборите? Той обеща че не може да оправи положението ( доходите), обеща още асфалт, още замразени доходи, по скъп живот, и че ще започне да работи! Абе Буда, абе Боко стига вече. Не те искаме! Ти съсипа всичко. Кризата дойде с теб! По европа всички забравиха какво е това криза още преди година и половина! Даваш пример с Гърция но там пенсионерите взимат 1400лева пенсия. Ами и ние искаме да сме като тяхната криза. По 2000 лева заплата и нека ни е зле.

244

BULGAR$A

преди 11 години

Досега прокуратурата на е инициирала дито едно сериозно дело срещу масовото крадене на държавата от разни номенклатури последните 20-на години. Няма и никой осъден. Заиграват се в разни схеми от където си пълнят джобовете. Единствен Цветанов поде кампаня срещу айдуците и затова е сега такъв яростен отпор. Докъде стигнаха енергийните дела на Р.Овч и К. Нинова. Защо оправдаха Масларова при явна кражба на 4.5 млн. Как стана така че Станишев раздава държажни пари на Моника ,а прокуратурата мълчи

243

IVAN4O

преди 11 години

DA BE MIRNO SEDQLO NE BI 4UDO VIDQLO :))) TIKVOOO AKO NE BE6E SI IZRASIL GLUPOSTITE 4E SA TE PORA4ALI OT DPS SEGA 6TE6E DA KOALIRA6 S TQH I DA SI IMAME PRAVITELSTVO. NO TI SI TOLKOVA TAP 4E NIKOGA NE ZNAE6 KAKVO GOVORI6.

242

Катимерини

преди 11 години

Да живее новото комунистическо - турско - фашистко правителство! Това ли заслужаваш Българийо?

241

slav

преди 11 години

Като неискате Б.Б. слагайте си доганя и сержо и след 3 месеца се почва знаете кое ама и Европа тогава дано ви бие шута ама и Русия няма да видите тавариш Путин не ви ще

240

BULGAR$A

преди 11 години

Обърнете внимание на второто изречение в статията:"На няколко пъти съм била наблюдател на това как се прилагат в употреба предварително напечатани бюлетини. "Защо тогава не е съобщила и в интерес на коя политическа партия се е случвало?Това е публично самопризнание, че БСП са фалшифицирали не едни избори и Манолова е имала участие.

239

BULGAR$A

преди 11 години

"Петър Курумбашев предложи иронично така да се работи и с БНБ когато трябва да се напечатат някакво количество банкноти, да държат няколко палета там, които трябва да се експедират по някои РИК-ове, МИР-ове или предприятия. "Това не беше ли практиката от 97-*** година?

238

Анонимен

преди 11 години

що бе Тиква,що изоставяш Цецо.А да сетих се ,гласиш го за затворник

237

поп грую

преди 11 години

Най-добре е кабинет без Цивката и Мутрата лНо това ще е вид услуга за тях ,защото така те няма да могат да отговарят за попората ,който надробиха и ще трябва този калинет да я изкуса .А те после ще имат наглостта да ксажат,че кабинета се е провали ,зщато те не са били в него.зАТОВА : КАБИНЕТ НА МАЛЦИНСТВОТО ДА УПРАВЛЯВА ,ДОКАТО НАРОДА НЕ ГО СВАЛИ С КАМЪН ОЩЕ ПРЕДИ ЗИМАТА .ТАКА НЯМА ДВА МОЖЕ ДА СЕ ОПРАВДАВА С ЛОШО НАСЛЕДСТВО ОТ ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ,ЗАЩОТО НЕСЛЕДСТВОТО ЩЕ СИ Е НЕГОВО!

236

Анонимен

преди 11 години

народа предложи кабинет без гербвсичките три партии преди изборите казаха че не се коалират с герб - това е истинатано мутрите са наглии по-шубелии от станишката даже дето си хвърли имунитета на часа и им затъкна зурлитенещо да сте чули да рият по сигналчето на *** сугарев

235

Борисов

преди 11 години

Предлагам Пашата за шеф на МВР. Той има повече апартаменти от Цвъки!

234

BULGAR$A

преди 11 години

всичко бе нагласено а за БАРЕКОВ със какво право и със коя подкрепаща партийна сила направи тази сценария във деня на размисъл не забравяйте това е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ! КОЙ МУ ДАДЕ ПРАВО НА ТОВА !

233

опит за внушение

преди 11 години

И опит за разцепление във върхушката на ГЕРБ.Лидера на ГЕРБ още не е обявил намеренията си , което му прави чест.Той и в личен план и като партия е първа политическа сила,Но над всичко това е Разумен държавник и Българин.На всички им трябваше един период за обмисляне и вземане на съдбовни решения.Само Бойко Борисов има държавническо мислини и поведение.

232

Анонимен

преди 11 години

всяко оставане на гербавата машина в управлението дори и служебно е покриване на мафиятапазим се от обезглавената организирана престъпност с бронирани колиама народа койго пази по селатанямаме пари да пазим едни мутри от други мутри

231

Анонимен

преди 11 години

удоволствието е наше престъпниците няма да са министри а шефове на парламентарни групи

230

СТРАНДЖАТА original

преди 11 години

Ако това е вярно - то *** постигнаха целта си... - Цветанов да не е шев на МВР-то... - сега отново техните контрабандни тирове ще сноват през границата...

229

аз

преди 11 години

ГЕРБ и Борисов съсипаха България! Хората повярваха на една мутра охранител, на един дето ни предложи постна пица! Оказа се че няма и пица а само огризки след тях. Хората обедняха много за тези 4г. От къде Боко имал милиарди ли? От изнудване на бизнеса, или му снасяш или затваряш. И много затвориха, затова и безработицата е по висока. Замрази доходите на хората защото заставаше зад Дянков а накрая като го свалихме точно Дянков обвини! 4г само се оправдаваше че друг му е виновен!

228

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен Ами не точно го каза никой комунист не е станал по-беден. защото тя държава е тяхна. Просто не можаха да станат по-богати, пък и руската енергийна мафия си натиска не може да се даде тука така.

227

...

преди 11 години

Ми те му го рекнаха на ББ преди време:"Късно е, либе, за китка!"