60

До 71

преди 11 години

Ами кривоглавия си няма собствена прокуратура да го съди. Как да се откаже от имунитета си? Ако той наистина притежаваше записи(както станишев има записите на А.Петров) мислиш ли, че би се замислил да си хвърли имунитета?

59

Анонимен

преди 11 години

Не експертно а милиционерско правителство - има голяма разлика.

58

до 66

преди 11 години

не вменявай лъжи ,защото определено нищо не знаеш за другите страни ,а за бившите соц. пък изобщо

57

Анонимен

преди 11 години

НАГЛАТА МУТРА ХИЧ И ДА НЕ ОПИТВА НЕ ГО ИСКА НИКОЙ ОСВЕН ОБРЪЧИТЕ ОЛИГАРСИ И ИНТЕРЕСЧИИ ЛОБИСТИ

56

Обикновен Човек

преди 11 години

До е мисля мисля. Със сегашната демографска ситуация, дето един работещ влачи още един на гърба си, не виждам какво ляво търсите. Почвайте да бачкате и не ми казвайте, че няма работа. Няма работа за такива с основно образование и дето говорят само на български език.

55

да ви кажа

преди 11 години

герберуги-*** и неграмотни има програма която ви показва грешките-айде неграмотни ,ама сега поне има техника поне нея ползвайте

54

Анонимен

преди 11 години

Болен ако се одупи на ДПС, ще го замерят с камъни по улиците. Да го видим колко е алчен

53

Анонимен

преди 11 години

Тоз пич от снимката, напоследък стана доста активен. Явно някой, който го стяга чепикът го активира с дистанционното. Но нищо, ще го изтраем. Когато "умира", либералният кон рита най-много.

52

Дизраели

преди 11 години

Ще ми липсват гражданската позиция на Яне Янев и дързостта на неговите консерватори.

51

до 51

преди 11 години

определено не си сладурана ,а си герберско зомби-значи щом вие може да бъдете опиянявани от вашия престъпен вожд,то на другите не се полага,айде поживей малко ,изгледай две деца ,гледай болните си родители при бълг.здравеопазване и тогава говори,но определено не си сладурана ,а злобара

50

Сигобара Сиговири

преди 11 години

Голям майтап ще стане в най скоро време. Много скоро ще уволним и тези 4 партии като Костов, Куневица и НДСВ. Само дето тези 4 партии ще понест голямата народна любов във вит на щедри подараци. Винкели, павета, сопи, молотовки и др. такива.

49

Варна

преди 11 години

Станишев, Гоце и Доган - в затвора ! Никакви пазарлъци с отявлени престъпници не искаме ! Пълна лустрация, както във всички бивши комунистически страни ! Измислените милиардери и милионери - уж олигарси да бъдат разпитани къде са парите, и ето ти една нова, справедлива и богата България !!!

48

Сотир Тикворезача

преди 11 години

Организираната престъпна групирока ГЕРБ е за панделата, а не за парламент, камо ли за правителство!

47

до 60

преди 11 години

аз пък си мисля -на дянков така ли ще му се размине и на оня трайчо -защо ги забравихте и оня *** семерджиев

46

Анонимен

преди 11 години

като артистите - не могат да излязат от образ. Филмът свърши. Да рита топка и това е.

45

е мисля мисля

преди 11 години

и не мога да измисля-как най бедния народ в европа говори за дясна партия,дясна програма-като говорите знаете ли какво е дясно,какво е ляво

44

Анонимен

преди 11 години

Всички са деца на СССР.Всички играят в един и същ театър.Браво на тях,по-добра постановка не съм гледал през живота ми..........аааааа,ама той живота ми бил свършил.

43

рож

преди 11 години

До Анонимен Сачо от едното ти изречение става ясно , че именно ти си ***.

42

тоя пък

преди 11 години

Тоя,пък Каролев ли е ,какъв е само като го видя и чуя се изприщвам!ВСИЧКИ СА МНОГО УМНИ В БГ-А, ПЪК ЖИВЕЕМ НАЙ-ЗЛЕ В ЦЯЛА ЕВРОПА,ЧАК АЛБАНЦИТЕ НИ ЗАДМИНАХА!ТУК У НАС САМО СЕ ДАВАТ СЪВЕТИ,И АКЪЛ,ТО ОТ МНОГО АКЪЛ СМЕ НА ТОЯ-ХАЛ!!!

41

баба Пенка-Растата

преди 11 години

В този парламент коалиции няма да има.Или политиците ще сядат всички на една маса и да се разберат какво трябва да се направи за да ни се облекчи живота ще посрещнат челно народната любов но този път умножена.