432

Анонимен

преди 11 години

А какво пречи да има ФИКТИВНИ ИЗБИРАТЕЛНИ СЕКЦИИ? С всичко необходимо на книга, с редовни печати? 900 000 мъртви души от избирателните списъци за какво седят там???

431

W

преди 11 години

До 540: Споменаха, споменаха. Казаха, че информацията за печата е на диск, и споменаха, че е запечатана машината (доколкото разбрах), и че ще има експертиза на експерт от печатницата на БНБ. И пак казвам, ако след тази експертиза стане ясно, че е имало печат след осми май, версиите на г-н Бончев още веднъж трябва да се сменят. И работата ще стане доста сериозна. А Просто ме беше срам да им слушам нелепите въпроси.

430

psn

преди 11 години

Поправка: което е възможно тълкуване, не и доказан факт.

429

!

преди 11 години

До WСъгласна съм. Ключови въпроси не намират обяснение. До сега прокуратурата трябваше да е изяснила дали е имало печат след 08.05.2013 г. Това е основния въпрос. Но нито те споменаха нещо за това, нито журналистите попитаха.

428

Анонимен

преди 11 години

Естествено е че ще са написани тъй като от всяка партида има брак.

427

psn

преди 11 години

До гостВ рамките на днешната пресконференция се изнесоха факти, свързани с разследването. Но успоредно с това част от прокурорите вмениха изводи, преди да е приключило разследването. Пример: показаха се снимките (без час и дата на тях), на които беше видно че са отбелязани различни градове, включително на една пишеше "чужбина". Сарафов каза едва ли не, че е явно, че те са подготвени за експортиране. Което не просто възможно тълкувание, не и доказан факт.

426

W

преди 11 години

До 530 "А не е ли възможно в действителност да е било брак именно поради това, че са 14 в кочана, а не 30. " Ми може и да е възможно, ама първо шефът на печатницата трябва да си измисли най-после окончателна версия. До този момент изявленията му са доста противоречиви. Ключовият момент тук е дали е имало печат след осми май. Ако се докаже, че е имало, значи никакво оправдание не може да се измисли. Всъщност ГРОБаджийската амбразура е готова на всичко, за да защити Шефа, та знае ли човек...

425

ssssss

преди 11 години

ЦИК съобщи към 15.45 часа, че пътят на надпечатаните резервни бюлетини, е от печатницата към РИК.Прочетете новината във Фокус.Тоест и тук Цацаров, май не е на ясно.Ще видите, че накраяще прекратят до съдебното производство.Но все пак шумотевицата обслужи всички други но не и и ГЕРБ.Между другото само *** могат да гласуват за БСП и ДПС, след всичките години на корупция и некадърност.

424

Опа

преди 11 години

СТОИ не мърдай герберо ***!колкото по..... толокова повече ти влиза!Предаите се бре! Невиждате ли че Цацаров не ви иска,Атака не ви иска,Бсп тоже,за ДПС да не говорим!

423

!

преди 11 години

До АнонименПримерът ти е несериозен. Има задедено указание да са по 30 в кочан и ако не са, явно указанието не е изпълнено. Както примерно изрично казаха в изборния ден, че като отидеш на гласуваш бюлетината трябва да я отделят от кочана пред теб, а не това да е направено предварително. Има си указания, които трябва да се спазват стриктно.

422

гост

преди 11 години

до psnДa никой не кaзвa кaк, но лошото е, че нa специaлнa пресконференция и прокурaтурaтa не го кaзa. Рaзследвaнето или 6е се прекрaти или 6е бъде повдигнaто обвинение . Прокурорa тогaвa трябвa дa дaде обяснение кaкви сa били основaниятa, но нaистинa и aз съмнявaм , че 6е стaне. a се видя и че журнaлистите не го попитaхa .

421

Анонимен

преди 11 години

А ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯТА СЕ ЗАНИМАВАШЕ С ПРОЦЕДУРА ПО ОТВАРЯНЕ НА БЮЛЕТИНИИ СТОВА,ЧЕ ДОКУМЕНТИТЕ НЕ СА ВСИЧКИТЕ И СА ОТ АНОНИМЕН СИГНАЛА ЧЕ СА ИСТИНСКИ-НЕ Е ВАЖНОИ ЧЕ ГЛ ПРОКУРОР,КОИТО ОБОЖАВА ЕКРАНА ИНАЧЕ КАТО АКТЬОР,Е ЗНАЕЛ 1-2 ДНИ ,ЧЕ НЕ ЯСНО ЗА КОЙ САНО НЕ ИЗЛЕЗЕ ДА УСПОКОИ ПОГНУСЕНОТО И ВТРЕСЕНО ОБЩЕСТВОТИЯ ДНИ ВСИЧКИ ПРОКУРОСКИ ДЕЛА СЕ ПРИКЛЮЧВАТ БЕЗ ПРЕСТЪПЛЕНИЯДАМ.ТУК ЩЕ СЕ ПРИКРИВАТ ЯКО НЕЩАТА С ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА СПРЯМО БЪЛГАРИТЕКОЛКО ЛИ СТРУВА ТОВА

420

Анонимен

преди 11 години

До ! Ако ти дам една пачка с 40 банкноти, фалшива ли ще е защото не са 100? Или ако напечатам фалшиви банкноти, но ги сложа в пачки по 40, а не по 100 както са на БНБ - значи ли че не правя нищо нередно?

419

!

преди 11 години

До АнонименА не е ли възможно в действителност да е било брак именно поради това, че са 14 в кочана, а не 30.

418

Анонимен

преди 11 години

До Иво 481А, случайно да знаете колко бюлетини трябва да са в кочан?Трябва да са 30. А наемното лице каза, че са били 14 в кочан. Хайде кажете ми сега, ако са по-малко бюлетините в кочана, той редовен ли е или нередовен? -------------- Наченат, е кочана, колега! Наченат! От него са взети бюлетини и са заминали някъде :) *** е че тези бюлетини нямат серийни номера и немогат да се проследят! А трябва да имат (макар че води до друг проблем)

417

Анонимен

преди 11 години

27% - 18% = 9% .Eто кой купи най-много гласове .Изплашиха противниците и последните им освободиха терените за купуване .Сега те пак са най - 4естните.

416

Анонимен

преди 11 години

ВЯРНО НЕ СЕ МИСЛИА ТИЯ ЗА ЧУЖБИНА В САМОЛЕТ С ДВОЙНО ДЪНО ЛИПО-ЛЕСНО Е ДА СЕ ПОДМЕНЯТ И ПРИБАВЯТ КЪМ ПРОТОКОЛИ,КОИТО СА ОТПЕЧАТАНИ В ПЕЧАТНИЦА НА БСП И ДПСЗНАЧИ ДА СЕ КУПИ ЦЯЛА КОМИСИЯ-ТРУДНО Е И НЕ Е СТАНАЛО

415

Анонимен

преди 11 години

Мръсен ***-турски-селски ***, ей тва ни е държавата. Политици циркаджии, бизнесмени мутри, младежи лентяи безработни, умиращи пенсионери, и една шепа средна класа, дето храни другите 5 000 00. Как сме живи, още не мога да си отговоря!

414

psn

преди 11 години

И още един въпрос. Ако лицето Х е застъпник на партията Y и в изборния ден от СИК се сдобива със съответния протокол с резултатите от съответната секция, но в последствие установява, че пубулично обявения протокол не е протокола, който той е придобл в изборния ден. Съответно партията, чийто застъпник е той, ще вдигне врява до Бога. И това ще е скандал, на който обаче ние не сме свидетели и няма и да бъдем.

413

Сержант

преди 11 години

Имам приятел от БСП , който ми е сподеял какво са правили техните хора до 2005 година. Казва така Аз съм председател и партията ми отпуска пари по 300 лева на член от комисията.След края на изборния ден оформяме протоколите и бюлетините дават се парите и всеки е доволен. Е такива са БСП то.Партия на злото