90

Пич

преди 11 години

Хаха, не знам ама Цацаров освен, че се нас*а, в момента се омазва. Седнал пред журналисти и показва снимки от "акцията". И на снимките имало таблеки с градове по палетата с бюлетините - "Хасково", "Шумен", "външно министерство", и т.н. Тези с "Външно министерство" били за чужбина?!:)) Значи ГЕРБ са подготвяли един ден преди изборите и бюлетини за чужбина?? Хаха, тия ще ме скъсат от смях. Цацаров тотално се излага в момента. Нито му е работа да се оправдава като ученичка, нито трябва да говори та

89

възмутен

преди 11 години

"Прокуратурата: Разнасяни са бюлетини и след 8 май, разкрити са коли с двойно дъно"Установено е взимането на бюлетини над предвидените и фирмата с колите с двойни дъна!Какво повече да коментираме. А това, че ГЕРБ се разпознават в хората, които би трябвало да фалшифицират изборите, си е техен проблем! Гузен негонен бяга!

88

Какво прочетох :

преди 11 години

"Ще добавя само още един факт - в секция 207 в Русе, която се намира в Психодиспансера, за ГЕРБ са гласували 5 пъти повече избиратели, отколкото за БСП. При положение, че разликата в Русенска област между двете партии е само 4 % в полза на ГЕРБ - вие си направете изводите"

87

:)

преди 11 години

Как ГЕРБ прави избори. Гледайте и се наслаждавайте :)dnes.bg/blogini/2013/05/15/skandalno-klip-za-kupuvaneto-na-***-glasove-v-ruse.188089

86

сх

преди 11 години

схс

85

Анонимен

преди 11 години

Нима на Станишев проверяваха информацията ? Направо прокуратурата да образува производство с/у Мая ,Станишката и Бареков

84

Истината за изборите

преди 11 години

Кандидат-депутат на ВМРО от София се оплака, че макар той самият и близките му да са гласували за него, бюлетините им са изчезнали. Той смята, че става дума за схема за манипулация, от избирателната секция твърдят, че е станала грешка.

83

Анонимен

преди 11 години

Сега разбрахте ли защо герберастите печелят във Варна и Благоевград ? Направо с палети , билютини пътуват към градовете ...

82

П.Петров

преди 11 години

До 88, Нима ти вярваш в съдебната система ?! В затвора лежат само *** и *** , които сами са си признали. Съдебната система, прокуратурата и полицията са корумпирани до степен да не служат на Народа и Държавата, а на престъпници и мафиоти. Определено не вярвам на никого. Вярвам на това, което видях с очите си и на рационалния анализ.Няма да мине много време и ще се разбере, че в Костинброд прокуратурата направи парлама, отразена от Бареков с цел намаляване на избирателната активност, за да имат по-голяма тежест купените *** гласове.

81

КУРЧАТОВИЙ 104

преди 11 години

И тоз,"дипломатичният"ни лук ял,ни лук мирисал.

80

държава

преди 11 години

................палава държава е нашата,.....направо, да не знаеж, боб ли е, или зелеб боб.....едно време имаше един сериал, досиетата х

79

Мълчете, герберасти

преди 11 години

Цацаров е пич. Дано изчисти България от герберастката проказа. Ако после подкара и Р.Овч., Р. Петков - Пишльото и другарите им ще го призная за СВЯТ ЧОВЕК !

78

az

преди 11 години

добре, имам аз един въпрос защо според изтеклите документи(съвсем истински) няма нередности, при първоначалната проверка на прокуратурата слепи ли са били, та не са видели табелките с имена на градове ? а сега изведнъж точно обраното. цялата работа мирише на нагласена да знаете ! ;) не е случайно, че Станишев не иска касиране на изборите въпреки оплакванията си ,че били манипулирани :))

77

88

преди 11 години

Значи вярвате на някакъв прокажен *** - търговец на гласове, а на главния прокурор не вярвате :) Герберите наистина сте повредени централно :)Един *** каза, че продал гласове на БСП .... и хоп това означава, че ГЕРБ са девствени :)

76

Анонимен

преди 11 години

До П.ПетровСъщо видяхме и със скрита камера как *** казват, че ще има чупене на вратове, ако не се гласува за Буда.

75

П.Петров

преди 11 години

До РУМЕН221, Това са недокзани твърдения, докато всички видяхме по телевизията свидетелките показания пред скритата камера как *** каза, че БСП са купили от него 1000 гласа само в една секция, само от един *** посредник, умножи ги по *** гета, на опашката са били ДПС да купят още 750. Това е доказано престъпление.

74

Анонимен

преди 11 години

Mного бързо реагира Райков... а къде беше като намериха бюлетините? Скри се.Факт е, че след 8-ми май там все още е имало над 350,000 бюлетини. Годни, не брак.

73

Гражданин

преди 11 години

Малко по малко тази държава започва да прилича на един голям цирк. И всичко това дирижирано от политически и журналистически интереси. Освен една политическа партия и една телевизия, друг няма изгода от това положение. Замйислете се. Най-потърпевши ще са хората, защото ако тези циркове продължат още известно време, и малкото инвеститори в тази държава ще си стегнат багажа. Просто тоално ми омръзна от истеричните викове на Бареков, на уличните демократи, и на крадливите комунисти. Стига вече!!!

72

81

преди 11 години

Герберите са прости, но не са ЧАК толкова прости, че да държат бюлетините маркирани в печатницата. Ти какво очакваш, че ще сложат над палетата и нотариално заверени признания :) Печатницата е на гербаджия. Какво повече да говорим ?!?!?!?! Този път ги хванаха на калъп ! ! !

71

Анонимен

преди 11 години

Прокуратурата не е казвала за коя партия са предназначени бюлетините, това Цацаров изрично го подчерта. Но в печатница на общински съветник на Герб за кой да са бюлетините според вас?!