17

Подръжник на ДСБ

преди 11 години

До 1Казваш, че КОСТОВ се включил в кампанията срещу ГЕРБ, така , както се включили комунистите. А що не си спомниш надменното държане на Борисов, че бил Гаргамел и т.н. А Цветанов? Не пропуска да обиди КОСТОВ и сините. Разцепиха СДС с помощта на оная ливада Кабаиванов - най-тъпият председател на СДС в историята на партията. Изгориха мостовете към най-близката им партия. А сега гледат като напикано мушкато и ще върнат мандата, защото сбора другите три партии в Парламента са равни точно на бкп.

16

Анонимен

преди 11 години

СДС съсипа България и сега старото СДС ще прави ново СДС с хора, дето не помнели 90-те години??? Това е тъпизма на петилетката, браво СДС!!!

15

Анонимен

преди 11 години

Този, пък, *** иска да се опита да съживи плесенясал труп!

14

2 думи за папийонкат

преди 11 години

Че е син, син е. Ама нали беше в някакъв "Гергьовден". Този ме дразни с напиращото като тесто за козунак желание да се показва пред публика. Дали ще е в някое ТВ-предаване, дали като всезнаещо жури, ама наднича отнякъде! Стана ми досаден с неговата меркантилност! Не може да се отрече, че е интелигентен и има дар слово, но това не е достатъчно!

13

Анонимен

преди 11 години

Все още мога да мечтая,но мечтите ми нещо не се свързват да стана съучредител на каквото и да било с това лице на снимката.

12

Анонимен

преди 11 години

Искам да ме управляват десни!

11

Анонимен

преди 11 години

СмЕх,та този хамелеон не беше ли с герберасткото СДС?едно време искаше да става районен кмет на Младост, като щеше да се откаже от депутат.Що не си гледа шоуто и прочие? Не става за нищо!

10

Анонимен

преди 11 години

Умря коня, да си търси нов, че с тоя на другите избори и партийна субсидия няма да види.

9

Анонимен

преди 11 години

"Дека са тука коментиращите,бре?Или тоя не е интересен за оплюване?!?"Че с какво да е интересен?

8

Анонимен

преди 11 години

Късно е, либе, за китка!Народът вече никому не вярва, ми добре, че са ***, та да спасяват избирателната активност!

7

Анонимен

преди 11 години

Дека са тука коментиращите,бре?Или тоя не е интересен за оплюване?!?

6

Анонимен

преди 11 години

Tози пък другия нереализиран политик. В сдс-тата само такива ги събират.

5

bh

преди 11 години

В политиката се иска комуникативност , гъвкавост , подход .... Колко интелигентен е Костов за да не го разбира това!? Никой да не се обижда Костов е обиколки напред по интелект от обикновения изпортен матерял в тая държава но чак мъдър Костов не е , никой да не се обърква. Инак достоен ход след оставката му поне теоретично е възможно да започнат процеси на обединение в дясно на които дори гласувалите за ГЕРБ като пишещия симпатизират . Сполай!

4

bh

преди 11 години

Правилните решения във политиката не са сложни ( след 200 години пример на западната демокрация ...) те са почти очевидни и всички партии правят това което трябва да се прави за момента ( например лявата БСП докарва най-дяснта мярка - плосък данък ) но каквото и да правиш се постига това което е възможно само... Ако в политиката интелигентноста беше фактор то партията на теоретичнюте физици щеше да печели винаги изборите .... Политиката е състезание по харизма, по патриотизъм, по печелене на доверие на ШИРОКИ НАРОДНИ МАСИ , които се предимно от ид.иоти не на файтони от интелигенти ....

3

bh

преди 11 години

Костов е честен политик , оставяме заслугите му като министър-председател когато я изправи на крака тая държава , после всички по същество (дори комунистуте от кабинета на Станишев ) продължават неговата политика ... но Костов не е мъдър политик , въпреки истерията на зомбитата му колко бил интелигенен и те колко интелигентни... А реалноста е че нито Костов нито зомбите от файтона му разбират народопсихологията на българина за да вземат адекватни решения, нито полтиката е някакво състезание по интелигентност.

2

bh

преди 11 години

И така ДСБ се обезличи а масата от свестните българи искат ясна алтернатива на управление на комунистите и го видяха само в ГЕРБ в това говорене всички срещу ГЕРБ ... някой от интелигентния файнтон на Костов с хваща ли тука нещо!? Ако има нещо добро никой не се заблуждава вече че Костов е фактор някакъв във дясно и още по-малко алтернатива на комунистите в тоя смисъл няма да разпилява десния вот.

1

bh

преди 11 години

Достоен акт на Костов за първи път от доста години насам. Ще го сдъвча за най-интелигентните политици от ДСБ каква беше най-значимата грешка в тая кампания на Костов. А именно че в политическото говорене против ГЕРБ, ДСБ се обезличиха защото изпозваха същия речник като комунистите , същите високи емоции сякаш ГЕРБ не е най-естествения съюзник на ДСБ ако бяха в парламента а някакво библейско зло ... И така ДСБ се обезличи а масата от свестните българи искат ясна алтернатива на управление на комунистите... [Прочети целия коментар] и го видяха само в ГЕРБ в това говорене всички срещу ГЕРБ ... няк