348

лудница

преди 11 години

Ако бяхме в САЩ Костов щеше с един откос да е гръмнал престъпника и утре да е президент. Ама ние сме в *** и за това утре ГЕРБ ще вземе 30% и мафията ще си има държава и ще гледаме още 4 години тиквоподобни с ниски чела по телевизията.

347

Анонимен

преди 11 години

457 може да България днес е по хубава страна от онази соц.миазма , не е толкова хубава клкото искахме , но за това сте си виновни вие нещастници които гласувахте за Царя и за Пъдаря му

346

Анонимен

преди 11 години

дУ 455И какъв е резултатът от всичките управници ----,24г.преход ?Има ли по-дълъг в света ?И.Костов също е винивен, за преходът в Бг !

345

Поредна тапотия

преди 11 години

Нападателят във къщата на Костов е бил криминално проявен и съден за кражби.Е нека се видят господата политици на какво са подложени обикновените хора всеки ден за което са виновни самите тези политически ***.И за разлика от тях ние обикновените хора нямаме охрана и паник -бутони.Как не са му натаковали половинката пред него.Жалко само ,че детето е било свидетел на подобно нещо.Тези джебчии ,крадци по домове да оставят бедните и обикновени хора и да се насочат само да обират политиците

344

Анонимен

преди 11 години

КОСТОВ=СТАНИШЕВ=ДОГАН

343

Анонимен

преди 11 години

450 за себе си ли говориш

342

Анонимен

преди 11 години

Ама като ми пишете едни! Какво значи "един от най-успешните политици на прехода"?!? Може ли нещо/някой в нашия преход да се означи като успешно. Само ни разпродадоха държавата и докараха народа до там, че да си спомня с умиления за Бай Тошово време. В какво точно е успял Костов? Аман от глупости. За политиците провели нашия преход трябва да се говори само и единствено чрез Наказателния кодекс.

341

Анонимен

преди 11 години

По мутренски !И.Костов не иска много пари ,....ТОЙ ИСКА ВСИЧКИТЕ !МУТРИТЕ В Бг СТАНАХА С НОВИ ИМЕНА ----,ОЛИГАРСИ----!

340

Анонимен

преди 11 години

"Сигурно е искал да му открадне приватизационите бонове. " ИЛИ Е ИСКАЛ ДА СИ ВЪРНЕ ОТКРАДНАТИТЕ БОНОВЕ. ------------------------------------------448 *** Закона за масовата приватизация беше гласуван от мнозинството на БСП предлжен от правителство на Жан Виденов иБСП , тогава се и създадоха ПРИВАТИЗАЦИОННИТЕ ФОНДОВЕ до един червени , те ви ограбиха по една много елементарна схема , но то вие и друго не заслужавате , това стана преди ОДС да дойде на власт

339

arhar

преди 11 години

Учудвам се, че бившият наркотрафикант и сутеньор от Брюксел още не е цъфнал из телевизиите и да направи предположение , че човек с инициали Цв. Цв. стои зад ' мократа поръчка ' !?Продажните журналисти са не по - малко зло от корумпираните политици и магистрати ! Ето затова БГ още 45 + 24 г. ще си остане в блатото .Повече от очевидно е , че това си е поръчкова статия с цел правене на евтин пиар в деня за размисъл , което може да се тълкува като престъпление ! Май наистина Костов няма да мине 4 % - ната бариера , след като е паднал толкова ниско в правенето на евтини пиари ?

338

do428

преди 11 години

1.Zastoto e alchen 2 . Zashtoto vav mediate mu tryabva da propagandira desnite idei, a partiinoto mu porachenie e da gi likvidiira.

337

Анонимен

преди 11 години

И.Костов вече ще преобладава в медиите ,тъй като в Парламента няма да може !

336

ясна работа

преди 11 години

По дръжката на ножа е имало следи от тиква

335

Иво

преди 11 години

Жалко че новината не е " Един *** по-малко".

334

Анонимен

преди 11 години

443 питам *** щом като има такива пари защо не си куи някоя телевизия или цели вестникарски редакции , защо не издававестници , тогава няма да са му проблем 4% , не мислиш ли

333

не син

преди 11 години

И това доживяхме : Българин да ограбва *** !

332

CS

преди 11 години

Станахме жертва на отровната атмосфера. Не пожелавам на никого да види как въоръжен мъж с нож гони жена му и внучето му. Всички сме добре. Разбира се, шокирани. Няма някакви специални последици. Дал съм показания, затова се забавих. Не искам да спекулирам с цялата тази драма. Правя това изявления, защото иначе ще си съчинят каквото поискат", лаконичен бе Костов.

331

Анонимен

преди 11 години

438 чее то в главата ти малко ли земетресение жвсеки ден хааарп я люлее

330

jan

преди 11 години

429Защото, който има много, иска още много. Който има пари, иска и власт, за да си ги удвои. А и на тази възраст какво друго може да му дава тръпка.

329

Анонимен

преди 11 години

Kradeca e tarsil da otkradne ucebnicite po politikonomia na Kostov!