243

Emo

преди 11 години

Не вярвам, че след 4 години скандали, подслушвания, нарушения на закона, неуспешно и провалено управление, което напусна по най-срамния начин след улични боеве гроб може да води с 9%. Затова ако такива са резултатие трябва или живота на хората да се е подобрил много, или да са луди.

242

Плевнев

преди 11 години

А, бе Бойко как в опозиция. Власт така не се дава. Нали веднага ще се разпръснем към другите партии. Как така без кокала? Какво ще правим тогава? За какво подслушвахме толкова, ако не можем да спечелим. Защо създадохме номенклатура и сега да я изоставим? Ми тия хора ни вярваха. Желаеха кариера и блестящо бъдеще, а сега накъде. И ние ли да бягаме в чужбина. Щом няма пари и власт за нас, няма да има и за теб. Жалко толкова ти вярвахме, а ти искаш да ни изоставиш. Нямаш морал нямаш и смелост.

241

Анонимен

преди 11 години

До неграмотен 257Петнайсе, ама моеш да го напраиш на два пъти , ако натиснеш пет на есен.

240

дядо

преди 11 години

Странна работа,тука един батакист(страшния_съд) дрънчи като тенекия от сирене за агентите на ДС и удобно пропуска комуноченгесарската *** на Доган -Болен Сидеров...защо така бе другарю батакист?!

239

Гено

преди 11 години

Мисля, че НЦИОМ не е нужно да се издържа от парите на данъкоплатците. Той винаги е в услуга на управляващите, в случая и на ГЕРБ. Има си достатъчно агенции, които се самоиздържат и печелят. Така, че следващия парламент вероятно ще закрие тази бутафорна структура, на некадърни социолози.

238

Анализатор от Русия

преди 11 години

До НЦИОМКстати, это потверждает обьективность этого НЦИОМ-а. Ты ожидаеш ложь и не вериш правде!

237

Боко Кратуня

преди 11 години

аз съм ***

236

жгщ

преди 11 години

Аз искам да гласувам за фашистка партия, ама защо не дават да има?Вършели геноцид, ами наследниците на комунистите, техните роднини не вършеха ли геноцид?

235

Анонимен

преди 11 години

В неделя след 21 часа , раздаваме безплатно ракия и носни кърпи за привържениците на бсп! Ракията- за да удавят мъката от загубата, а носни кърпи за да бършат сълзи и сополи!

234

outsider

преди 11 години

ГЕРБ няма да състави правителство, дори и да получи най-много гласове (което вече е съмнително). Бойко Борисов не е способен да се коалира с друг освен със себе си. Но за за това, че не може да състави правителство естествено ще обвинява всички други партии.

233

Анонимен

преди 11 години

ДОЛУ МУТРЕНСКО-ЧЕНГЕСАРСКАТА-***-ТУРСКАТА ПРЕСТЪПНА ГРУПИРОВКА ГЕРБ!!!!!!!!!

232

ГЕРБ

преди 11 години

Води вожда си към затвора!

231

неграмотен

преди 11 години

Искам да гласувам за Герб-кой номер е тяхната бюлетина.Дано да е едноцифрено число че само до 10 мога да броя...

230

Анонимен

преди 11 години

Драги станишковци -последен напън да си заработите хонорара като дрискате по форумите ,НООО както е очевидно от всички социологически проучвания цялото ви старание отива на кино -нито ще преобърнете вота нито ще промените нагласата на хората !! От месец тук чета едни и същи "мнения" писани на принципа копи -пейст -все пак поръчковите драскачи си намират колай да си улеснят работата ,щото то така и така не им стига въобръжението да измислят през час нови и нови простотии

229

злодей

преди 11 години

Ако ГЕРБ загуби на изборите,ще има нов "бум" в строителството....на затвори!

228

АТАКА №14

преди 11 години

Не е нормално да сме подложени на икономически и демографски геноцидАТАКА е спасението за България с номер 14 в бюлетината

227

Без Волен !

преди 11 години

С Волен бяхме в една стая, в психодиспансера в село Хаджи Димитрово. Лекуващ лекар ни беше д-р Хлебаров от Ямбол. На Волен му се наложи още веднъж да бъде лекуван в този лазарет. Аз се разминах само с едно лечение. След това години наред бяхме добри приятели с Волен. Политиката ни раздели. Той е шеф на "Атака", аз съм областен координатор на ГЕРБ в Ямбол.

226

Анонимен

преди 11 години

Другари, в неделя се изкъпете и ще ви оправим.......настроението!

225

жгщ

преди 11 години

Нали уж живеем в свободни времена, защо не се дава право да се създаде фашистка партия, че да гласувам за нея.Или и в уж свободните ни времена има тежък диктат.Защо наследниците на комунистите, които са избили също милиони хора участват в политическия живот, а фашистите им се забранява най- строго.Няма логика.

224

акуд

преди 11 години

станишев казва на к00алиция , ПРОГРАМНО ПРАВИТЕЛСТВО. също както търговците днес на ментето казват РЕПЛИКА :))))