688

Анонимен

преди 11 години

ПОНЕЖЕ МИ Е ЯСНО, ЧЕ ВСИЧКИ ТУК СА АКТИВИСТИ НА ГЕРБ, ДРУГО ОБЯСНЕНИЕ ЗА ПРОСТОТИИТЕ, КОИТО ПИШАТ НЯМА, ДА ВИ КАЖА- НЕ СЕ НАПЪВАЙТЕ- ТЕЗИ ПРИКАЗКИ ВЪРВЯТ САМО ПРЕД *** И КАЛИНКИ. ДАЖЕ КОРУМПЕТАТА НА ГЕРБ РАЗБРАХА НАКЪДЕ ДУХА ВЯТЪРА И СЕ ПРЕОРИЕНТИРАХА.

687

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен А бе смотльо, кой назначи Калинка в Министерството на Земеделието - Станишевото управление. На назначен човек, кой гледа документите - гледа се работата. Ти си обикновенна БСП овца, която вярва на всичко, щом е за БСП -крадлива ***

686

Анонимен

преди 11 години

А защо няма записи срещу ЦЦ, сигурно е дружка на Серго а? Ама толкова е елементарно, че само заслепен будала не може да го прозре.

685

Анонимен

преди 11 години

а кога ще излезе видеото от тоалетната му как си размахва оная работа

684

TankoBG_

преди 11 години

Пишете, че ГЕРБ фалирали държавата.***.В тази световна криза цели държави фалираха. България оцеля. И вчера съобщиха, че молбите за социални помощи са спаднали драстично. Икономиката тръгва нагоре. Безработицата намалява.И само *** тъпо крещят: "Нямаше криза, ГЕРБ фалирта държавата".Кой ли ще ви се върже пак.... На партия, която ДВА пъти фалира държавата.А ГЕРБ я запази.

683

Анонимен

преди 11 години

Освен всичко друго ни направиха и държава на КАЛИНКИТЕ.Пфу, грабери, мизерници безхаберни!

682

Анонимен

преди 11 години

До политологЯ дай един конкретен пример за натикване, че не се сещам за нещо конкретно освен плюене, извинения и обвинения!

681

възмутен

преди 11 години

На мен лично никакви такива записи не са ми необходими, за да не гласувам за ГЕРБ! Не съм го правил, няма и да го направя! Тези хора докараха държавата до пълен крах! Трябва да си мазохист, за да гласуваш за тях! А на поддръжниците им ще кажа, че с техните глупави приказки, че ГЕРБ били единствената алтернатива? Алтернатива на кого бе - на тях самите, на алчността и безхаберието им; на омразата им към всички прослойки в тази държава; на настройването им на хората едни срещу други? Управление, което разединява нацията, вместо да я обединява, не е никакво управление! Това си е чисто самоуправств

680

демагозите от бсп

преди 11 години

До ? много се увлякоха и май много се уср.ха , особено с последните "удари на социалистите". И какво излезе на края с тези подслушвания, кой кого подслушва? КРАДЕЦА ВИКА "ДРЪжТЕ КРАДЕЦА'. Имам предчувствието, че вместо да ' ИЗВАДЯТ ОЧИТЕ НА ГЕРБ, ТЕЗИ С КОМПРОМАТИТЕ ОТ БСП, им ИЗПИСАХА ВЕЖДИТЕ.

679

Анонимен

преди 11 години

каквото и да пишете тук- мафията ГЕРБ си е МАФИЯТА ГЕРБ ! НЕ ЯЙЦА- ГРАНАТОМЕТИ ЗА ТЯХ !

678

Не Будала

преди 11 години

Абе Будали (поддръжнци на Буда), какво трябва да се случи за да осъзнаете, че това бяха поредните 4 пропилени години само с обвинения, пълнене на собствени джобове и нищо правене!

677

иво минета

преди 11 години

ДАИТЕ ЛИНК ДА ГО ЧУЕМЕ ТОА ЗАПИС ВЕ

676

Читател

преди 11 години

Две неща се набиват на очи:1. Отново и пак е подслушван ГЕРБ.2. Сбирката е в хотела на комунистта и бесепар Златев - на когото ГЕРБ създаде хиляди проблеми в рафинерията Бургас.Нещо май няма логика, като добавим че са изтрити и най важните думи какво става - Станимишкова работа.Такова мръсно котило, като това на БСП не се беше пръквало в Б-я. Пази боже да вземат властта - ще затрият България от картата на света.

675

TankoBG_

преди 11 години

*** пак се ***.Записът е правен по време на семинар на ГЕРБ в Перник, където Бойко Борисов обяснява практиките за печелене на поръчки, като дава примери.Всички, които са били на тази конференция го потвърждават.А записа не само, че е орязан, но и на най-важното място (където се разбира, че дава пример) се чува 'биип' и .. направо става неизползваем.Некадърна работа.

674

big sha

преди 11 години

НЕКА *** ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯ РАП ПОЗДРАВИ ОТ МЕНЕ

673

пенсионер

преди 11 години

еи туи жаждата за власт голямо нещо и лаина ще проядат само да се докопат до власта .....ОТВРАТИХ СЕ ОТ ПОЛИТИЦИ....ЛАИНА С ГУВНА ...ЛЕК ДЕН ВИ ЖЕЛАЯ ....

672

Дучето

преди 11 години

които иска да гласува побъркахте народа от простотия еииии

671

Анонимен

преди 11 години

ЗАРАДИ ТЕЗИ ЕВРОДЕПУТАТИ ДЕТО КОДОШАТ В ЕС ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ГЕРБ ДО ЖИВОТ .С БСП И ДПС СЕ ВРЪЩАМЕ В МИНАЛИЯ ВЕК

670

Zeitgeist

преди 11 години

Нещо не разбирам! ГЕРБ са подслушвали всички партии, ама как така излизат записи само против ГЕРБ? От какъв зор ББ и правителството са се е подслушвали сами? Тия "компромати" понамирисват...

669

Анонимен

преди 11 години

Взеха ни за маймуни искат и да им ръкопляскамеДокато тук се лее помия по България,няма вече Шенген .няма да има и европейски пари,а сега тихо се обсъжда как да излвзем и от европ.съюз ,заюото не сме порасналии това го дължим на БСП и ДПСББ може да е всякъкъв,но разбута блатото на статуквото и то завоняи сега ако гласувате за БСП-край с прекрасната ни страна