113

къде

преди 11 години

е кога е било това шоу? тази сутрин ли? къде има запис?

112

Туш

преди 11 години

Ще си умра от смях. Бареков реално няма за какво да съди кандидата от ГЕРБ. Той сам си признава, че е организирал случката с яйцата, и че дори не той, а "телевизията", разбирай - собствениците. Другари олигарси, хайде по-полека, не се мислете за богове. Но пък си представям как ще продава зеленчуци когато тезата му се окаже губеща. Но в това няма лошо. Продавач на зеленчуци е достойна професия, а за Бареков, това е неговото призвание!.

111

Анонимен

преди 11 години

Какъв резил!!! И то в ефир?

110

Анонимен

преди 11 години

149, кои са тези "читави малки партии" и можеш ли да гарантираш,че ако въобще прескочат 4%, няма да се превърнат в същите корумпирани толупи?

109

Анонимен

преди 11 години

Бях много малък когото през месец септември 1973г. чух името Аугусто Пиночет. Нашата пропаганда бълваше небивалици както се казва "змии и гущери". Този същият Пиночет изправи цялата корумпирана политическа класа до "стената" и стадионите. Сега държавата Чили му е признателна за просперитета. В нашата държава няма армия и едва ли ще се роди подобен месия. Жалко за България!

108

info.

преди 11 години

От ТВ7 ако бяха извикали оператори от Канал3 100% щяха да снимат по-добре от тези амаьори които снимаха там!Може ли да имат поне 4 камери и само една от тях да има запис от този момент на случката?!?Егати аматьорите:))))))))

107

Не на колониализма

преди 11 години

Да си върнем България!

106

Анонимен

преди 11 години

Докъде изпаднаха БСП-ДПС /ДС/ слмед като почнаха с организирани платени клакьори да замерват с яйца опонентите си в телевизионно предаване. За продажността на *** пък няма какво да говорим, тя е общоизвестен факт!

105

Анонимен

преди 11 години

Дилемата ми е огромна. От една страна, не понасям Боко и мутрите му. от друга, не мога да гледам мазната и самодоволна мутра на Спинишев и неговата кохорта, която още лелее да си уреди и децата чрез АЕЦ Белене. Баси изборите.

104

Анонимен

преди 11 години

ЗРАВОМИСЛЕЩИТЕ БЪЛГАРИ ПОЗДРАВИХА ПАРТИЯ гроб ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ.ТОЗИ ПЪТ ЩИ ВИ ГОНИМЕ С КАМЪНЕ И ДЪРВЕ.........

103

До 136

преди 11 години

И като се събуди какво стана???

102

Бай Иван

преди 11 години

хахаха баси майтапа, да го съдиш и да не го съдиш от цялата история излезе голям и**т гн. Бареков.

101

Доброслав Димитров

преди 11 години

И за последно аз съм млад човек нали искахте такива депутати...млади с висше образование което си купихме още като бяхме малки мутри ....ама май и вие Народа незнаете какво искате...ще ви пляскаме с Жандармерията пак че нещо ми омръзна да съм лицемерен и възпитан за *** като вас.

100

До 129

преди 11 години

Очевидно според теб може да се пращат едни и същи клакьори да псуват всичко и всички. Намери си кадрите от случката и ще видиш, че има не повече от 100 човека, които са постоянно присъствие, когато има нужда от шум и простащина. Начело с Джамбазки. Йоло Денев не го броя. Човекът е истиннски болен за разлика от другите хитреци. По-голяма простотия от обиколките на Бареков по площадите не съм гледал никога.

99

Доброслав Димитров

преди 11 години

До къде стигнахме граждани.Това ли заслужаваме политиците които се грижим за вас 23 години?Ако ви оставим без нашата десница на политици вие ще умрете от глад а сега вземате 400 лева заплати.Кой взема в тази голяма криза която за БГ е цял преход такива заплати?Кой кой питам...и искам да попитам като ваш народен избранник къде остана уважението към нас Депутатите....които гласуваме законите в Народно Събрание за вас глупаците...на нас те просто не са ни нужни доказано в време и пространство.

98

уууууууу

преди 11 години

Днес яйца, утре камъне!!!!!

97

AcOrP

преди 11 години

Хахаха да не би бареков да е дерижирал яйцата ? Днес много голяма част от протестиращите от преди 2 месеца бяхме там, все пак е на 100 метра от Протестния Палатков лагер които е там от 04.03.2013г. вече повече от 2 месеца! НАГЛИЯ ГЕРБЕР Провокира каза,че всички били забравили за исканията на протестиращите от преди 2 месеца... А хората дето от 2 месеца не са се прибирали по къщите? А хората които мръзнаха на -4 градуса пред народното събрание с искането за промяна на изборния кодекс?

96

иван4о

преди 11 години

Тази 5-Н-на недоучена *** пише изумителни глупости. Вярно е, че гърбавите не са за яйца, а за дървета. Но и това ще дойде...

95

il_cho

преди 11 години

О сещам за това глупаво гробарче... май преди време го гледах в едно от предаванията по босфор тв - това на цветанка ризова... той горкият едно изречение не можа да каже... беше си записвал предварително и търсеше между листовете какво да отговори :D :D. Голям герберски ***!Довиждане гробари и от мен!

94

qwerty

преди 11 години

Винаги съм се чудел как е възможно някой да участва в пасквилите на Бареков? Наистина гоненето на рейтинг май ще му изиграе номер. Да не говорим, че глупавото назначение на Саръиванов доуби сутрешния им блок.