1078

Анонимен

преди 11 години

Кво толкова? Събрали се двама агенти и се надлъгват!Ако някой им вярва и се впечатлява от простотиите им,си е за негова сметка !

1077

Коко

преди 11 години

Това, което не му изнася ББ не коментира! Защо, нали става въпрос за неговата партия?

1076

стари номера

преди 11 години

Подслушвачите викат:-Дръжте подслушвачите !===================Баламите измряха , другарЕ :))

1075

Анонимен

преди 11 години

Със сигурност ГЕРБ ще загубят изборите. Въпросът е с колко:)

1074

Силвана

преди 11 години

Какъв е смисълът да коментира Борисов? Народът не го интересува това. Него го интересува да има работа и да живее спокойно. Компроматите на БСП няма да разколебаят избирателите с бюлетина 15. БСП ще бъде на колене на 12 май. Тогава от безпомощност ще се говори, че ГЕРБ са купили изборите..или ще искат да се касира вотът.

1073

Анонимен

преди 11 години

Абе защо набедявате ГРОБ за антикомонисти като половината са кадри на БКП или им въртят парите.И не ни плашете с ДПС защото вие ибрекчиите от ГРОБ предадохте България на фесовете.За справка получената похвала по телефона от Ердоган.Комунистите се кланят пред Москва така наречините десни пред Вашинктон а кой пред СОФИЯ?Писнами от продажници.Патриотизма може да спаси БЪЛГАРИЯ.ВМРО.

1072

Анонимен

преди 11 години

Хахаххахахаххаха, Боко Цървула пак се е извъртял като фурнаджийска лопата..... И кой му дал рамо да се поплаче - агент Димитър. Ае чиба бе, ***!

1071

дидо

преди 11 години

Уверих се че Бойко е голям лъжец и играе с мафията.Отношението му към Емил Димитров е странно.Емо Фаса компрометира ГЕРБ,заяви че има документи за корупция,говори че ще го убиват а Бойко си трае.Страхува се от нещо а може и да са му спретнали някой порно компромат на вилата в Етрополе.В този си вид ГЕРБ трябва да отиде в историята на предстоящите избори.

1070

трудолюбив химикал

преди 11 години

Много евтина любов четири години.Сценарият - ''само малко,само малко",''eй тука,тука,само малко" прераства в постоянно изнасилване и секс тормоз над всички ни.Те на европейците им харесват такива ленти,но търпимостта си има граници

1069

Анонимен

преди 11 години

Турците обилна сума са платили на Б.Борисов,Вежди Рашидов и Касим Дал за Черноморието и цяла югоизточна България за Турска територия.

1068

Сергей

преди 11 години

Гласувайте срещу тези които Ви разводняват вниманието с интриги , компромати и подслушвания. Гласувайте срещу Доган , Станишев и другарката Кунева. Нима не помните как управляваха ? Пак ли искате национална катастрофа ? Аз ще гласувам за ГЕРБ защото им вярвам.

1067

БРАТ РОМ

преди 11 години

ГЛЕДАЛ СЪМ ГО В ОЧИТЕ И ТОЙ МИ СЕ КЪЛНЕ В ДЕЦАТА КАК ДА НЕ МУ ВЯРВАМ ЕМИ БОКО НА РОМ ВЯРВА ЛИ СЕ БЕ

1066

Анонимен

преди 11 години

Българи, гласувайте срещу ГЕРБ. Те са причината за безработица, за доносничества, за насаждане на омраза между хората, за даване на власт в ръцете на прости хора, които толерират и назначават свои приближени, дебненето и тормозенето на обикновените хора.

1065

Анонимен

преди 11 години

СТРАНДЖАТА 1-Б -ОЩЕ ЛИ ГО "РАЗНАСЯТЕ" СЛОВЕСНО ТОВА ШОПСКО СЪЗДАНИЕ.ДАВАЙТЕ ПО-АКТУАЛНА ТЕМА.

1064

Дойн

преди 11 години

До само питащКаквото и с Дюнигейт.

1063

Гарван гарвану ...

преди 11 години

До само питащГарван гарвану ...

1062

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 1310Утре, когато г-н. Сергей Дмитриевич Станишев гостува на Кеворкян ще бъда много любопитен как ще си смениш мнението за него (журналиста К.Кеворкян)?

1061

само питащ

преди 11 години

Кво ли стана с "фалшивите" му подписи за стотици парцели дадени незаконно

1060

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 1311Утре, когато г-н. Сергей Дмитриевич гостува на Кеворкян ще бъда много любопитен как ще си смениш мнението за него (журналиста К.Кеворкян)?

1059

Това е отговорът

преди 11 години

Според него искането за паралелно преброяване на изборите е продиктувано единствено от желанието на останалите политически партии да могат да оправдаят впоследствие слабите си резултати, оспорвайки честността им. Той обаче е съгласен с подобно преброяване, защото проверка на партията е показала, че за целта ще бъде наета австрийска фирма с високо реноме.