100

edna balgarka

преди 11 години

mnogo jalko . vechna mu pamet . poreden chovek na izkustvoto si otide bez vreme . samounischtojavame se i niama spirane . za sajalenie .

99

Егоистката

преди 11 години

vbox7/play:c03eb2dcСбогом, скитнико! Непокорнико, луда главо! Препускай с белия кон ден и нощ, и наяве и насън!

98

detelina

преди 11 години

Много се надявах,Чочо да се оправи,но уви!На такъв голям празник ни напусна поредният талантлив артист,жалко много жалко-за съжаление -животът няма втори дубъл!Дано да се е.преселил в по-добър свят.ПОЧИВАЙ В МИР!

97

Анонимен

преди 11 години

Голям, много много голям и сърцат човек, голям актьор, само като го погледнеш, можеш да видиш, че той не живееше за дребните неща, този човек имаше идеали, беше над нещата. Животът дава, но и взима, беше му дал талант, харизма, излъчване, но сякаш беше отнел щастието, изписано беше на лицето му, че има нещо, което го тревожи. Може би е по-добре, че се отърва от този свят, който не можа да го оцени подобаващо. А за пороците - кой от нас няма? Нека първо погледнем себе си, после да съдим другите.

96

Егоистката

преди 11 години

Нито сме герои, нито светци, но не сме и щрауси, които си заравят главата в пясъка и някак си в светски аспект си мълчиш, но в анонимня форма излиза, че за никой не е тайна за алкохола и белото и някак си си казваш, че е на едно по-хубаво място, но егоистичната ти душа казва- ех, защо трябваше този пич да си замине така нелепо, да му се не види, можеше да другояче, можеше да има любов, деца, можеше още да ме радва..

95

dragomir.ganev.73

преди 11 години

vseki namira sm smisala za jivota i smartta si!...svetlina ilyubov v otvadnoto coco!...

94

Мила

преди 11 години

Чочо беше талантлив и готин. Но това не се прощава. Синдрома Моцарт- Салиери, в цял свят, а тук особено изразен! Дано там му е светло,да има обичта на майка си,и приятелството на талантите, които преди него отидоха на Вечното Небе ( каквото и да значи), далеч от суетата и злобата!

93

Дори и така да е,

преди 11 години

за умрелите се говорят хубави неща или нищо! Всеки си има пороци, никой не е светец! Почивай в мир Чочо!

92

Анонимен

преди 11 години

Вярващи сме!Чочо ще възкръсне!Такъв дух и добрата му душа ще се върнат на земята.Енергията не може да умре все пак.Ама в "Под прикритие"4 няма да го видим...А толкова ми се искаше да се върне в сериала.Мир на душата ти,Чочо!Между другото сам ли е бил там?Нямало ли е кой да го хване?И гробищата ни не са като хората,разорани ниви...

91

Deni

преди 11 години

Имам неясното усещане че майка му която е все още е на Земята понеже няма все още 40 дена го е извикала при себе си скоропостижно но не и без голямата скръб и тъга на актьора разбира се!Този паталогичен мистификационен сюжет има своето естественно и логично обяснение...!

90

Deni

преди 11 години

Жалко,а щеше(готвеха му сценаристите) да възкръсне в сериала-"Под прикритие-4"!

89

Svetlin

преди 11 години

pochivai v mir 4o4o ti si edin ot svetlite ly4i v bylgarskata dyrjava

88

в.

преди 11 години

По информация на bTV актьорът е паднал на глава от 2 метра при инцидент на Боянските гробища.Преди десетина дни Чочо Попйорданов загуби майка си.-----------------------------------------------------------------Нямам думи, ужасно нелеп инцидент. Отиваш да оставиш цветя на близък и повече не се връщаш от там. :(((((((((((((((((((((((((((

87

в.

преди 11 години

Почивай в мир! Много харесвах НЛО! Беше уникален!

86

Стоян

преди 11 години

Да е жив и здрав за много години.

85

Анонимен

преди 11 години

Светлина по пътя ти,Чочо!

84

Анонимен

преди 11 години

Много лъчезарен,добър,откровен и истински!Страшно талантлив!Известен като невероятен приятел,пич,с любовта си към животните и моралните ценности.Не даваше и пет пари за *** овце,които се опитваха да го изкарат алкохолик,даже го погребаха едва ли не на два,три пъти.Майната им.Тъжно е,че си отиде млад,не доживя да стане баща,а мечтаеше за това!Не дочака следващата си роля!Спи спокойно актьоре,няма да те забравим никога!Нека Бог помилва душата ти.Поклон пред нея!

83

Някоя

преди 11 години

Боже,колко мъка има този свят Боже !Оставете Чочо!Оставете баща му!Мъката и болката е огромна!Дано душата на Чочо намери покой Там..

82

Parcuc

преди 11 години

Мир на праха му !

81

Анонимен

преди 11 години

Почивай в мир Чочо!