302

Анонимен

преди 11 години

Тоз за 3,5 години не го оставиха да гепи нищо и накрая вече трябваше да вземе някои лев да не го базикат съселяните.

301

НФСБ

преди 11 години

Найденов е за затвора - по негова вина изядохме 20-годишното ирландско месо, 300 тона заразен боб, отровихме децата си с отровни колбаси от развалено месо с изтекъл срок на годност, сирене от вредно палмово масло и редица други бъркочи и буламачи! Престъпник пар екселанс!

300

Анонимен

преди 11 години

Първо отивам да говоря по бтв щото съм взел пари да направя сеира, пък после в прокуратурата.На всеки нормален човек цялата схема му е ясна и Съсела с престъпната си партия е чао.

299

Анонимен

преди 11 години

Браво Миро , никога не съм ти харесвал, и за стандартите и за сирената и млеката но се попрявам , друг ти ги е внушавал, контролирал и подслушвал. Чест ти прави , че разказа на прокуратурата и на България и света каква вмирисана е кухнята , че и спалнята на Вожда и приближените Му.

298

Анонимен

преди 11 години

Найденов и твоята не е лесна))))Като ги знаеше тези неща, защо не ги каза преди, а сега, когато ти дръпнаха паничката?...Това е много гнусно....Питам се обаче...дали няма да излязат прави баячките които казваха, че на пролет ще убият високопоставен човек!Много си я окъсал, Найденов!Дано не излязат прави...но започнах да се замислям...бах маа му и живот, вчера на една маса с тях, днес плюеш по тях....противно!Поне си кажи кой те притисна да говориш така, то е ясно, че натиск има, но от КОЙ?

297

Анонимен

преди 11 години

На тва майна му отива само прозвището ОБЛУЖВАЩА ПЕРСОНА.Щом комунистите го браня си е техен човек,халал да им е .

296

Анонимен

преди 11 години

До Анонименкак с какви - емо фаса и приятелите зърнопроизводители

295

Анонимен

преди 11 години

Миро и Трактора явно имат общи интереси,но са си говорили за булки и не са ги засегнали.МЪКА и СРАМ.

294

демократ

преди 11 години

До Анонимен"Не народ,а ***" май някой беше казал,но със сигурнос не знаеш кой,защото ти си повече от ***!!!Срам ме е,че съм българин!!Само,че *** не говори от името на всички нас,защото искаме да живеем в свободна и демократична държава,ако все още я има,подлого!!!

293

Анонимен

преди 11 години

С какви пари ги е пратил в чужбина. Миро кой ти плати продажно селянче?

292

Анонимен

преди 11 години

Пилците се броят на есен,пък комунистическите пръшни са ни от ясни по-ясни,тъй като нищо не могат да сътворят,използват продажни лица.

291

Анонимен

преди 11 години

След изорите всички от ръководството на ГЕРБ Смолян ще трябва да си дадат оставката, щото на първо място са поставили Дариткова, която със сигурност ще погребе партията в областта заради несъстоянието й да спаси девинската болница, рудоземската и тубдиспансера в Смолян.Ай честито! После ще се чудим, оти Дора пак печели.Не разбраха ли, че "Нов бардака, със стари ..... не се прави!" Истината боли, ама такова е!

290

Вет .лекар...

преди 11 години

Когато Миро Найденов беше секретар на НВМС....Той беше човека ,който пусна на пазара "вносното 20-год. ирландско месо"!Има копие от документите в НВМС...!Точно за това беше уволнен от НВМС.Прибраха го от СГО....тогава беше Бойко кмет!Сега говори по поръчка на Трактора ---защото е подсъдим по 3-дела!Готов е на всичко ---само да спаси кожата!

289

Удобно

преди 11 години

Подпукаха го от Европейската комисия и ОЛАФ и се мъчи да се спаси като защитен свидетел :) на гърба на други :(

288

Анонимен

преди 11 години

БРАВО МИРО-ТИ СИ МЪЖ А ТЕЗИ ПЛУЖЕНИЦИ КЪДЕТО ТЕ ПЛЮЯТ СА БОКОВИ МУТРИ...ЗАХРАНВАНИ С НЕГОВИТЕ КРАДЕНИ ПАРИЧКИ....СЕГА МОЖЕ И ДА ПОСЕГНАТ НА ЧОВЕКА--ТЕЗИ ПРЕД НИЩО НЕ СЕ СПИРАТ...БАНДА УБИИЦИ!!!!

287

Анонимен

преди 11 години

Добре поне, че децата и семейството ми са в чужбина, иначе като се прибере в къши с какви очи ще ги погледне.

286

Анонимен

преди 11 години

Абе споед мене значи требе да им се даде имунитет на министрите, да си действат спокойно и никой да не ги закача и подслушва, а не *** като Цветанов да се гаврят с тях. Само тогава ще се оправиме, БСП като дойде на влас и им даде имунитет на министрите да си действат спокойни необезпокоявани и да ни дигат заплати по 2 хиляди евро да взимаме.

285

Анонимен

преди 11 години

Поохранило се е момчето,добре е похапвало зоб,не ще и дума.Сега другаде ще иде да зоби,но тежко на нас си с такива ,,духовни лилипути'',които са ни управлявали.

284

ха

преди 11 години

Самоизгонете се!

283

ЕЛЕМЕНТАРНО Е....

преди 11 години

МИРО-МЪРШАТА Е ПОДСЪДИМ ПО 3-ДЕЛА!!КАКВОТО И ДА МУ КАЖАТ----ТОВА ЩЕ ГОВОРИ...!/нали Трактора ,му беше съветник/АКО ТРАКТОРА ГО ПРЕЧУКА ---"УБИЙСТВОТО" ЩЕ ЛЕПНАТ НА Ц.ЦВЕТАНОВ ИЛИ БОЙКО!ЗАТОВА Е И ..."защитен свидетел"!!!!!ЗАЩО ,ТОГАВА ЩЕ ПРАЩА СЕМЕЙСТВОТО СИ В ЧУЖБИНА!ЦЕЛТА Е ДА СЕ ОТСТРАНИ ГЕРБ И БОЙКО ОТ ВЛАСТТА!!/Това Партията ще гони до последно ...ИНАЧЕ БКП-УМИРА!!!!!!