118

$

преди 11 години

"Прасето" да отива в "котурата" ако ме разбирате! Колкото и компромати да вади мястото му е в котурата.

117

полски

преди 11 години

Мирко мършичко , що българите имат сметка да берат ягоди в Англия ,а нямат сметка да ги отглеждат в България , отговора е *** ПАРИ и пак ПАРИ , скрънза .

116

Анонимен

преди 11 години

абсолютно сигурно найденов е крал пари за касата на герб със знанието и одобрението на борисов.нито стотинка не е взел без разрешение от вожда си.

115

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ са тоталитаристка партия и искат да превърнат страна в тоталитарна. Ние обаче няма да им позволим

114

Анонимен

преди 11 години

Има харта за правата на човека... Не може просто да се подслушват хората ей така... Трябва да има основание.Там е работата, никой не са подслушвали без основание, СРС - тата се разрешават от съдия. Не само от Цецо.Аре първо да се докаже нещо конкретно и после силните приказки. Засега само анонимки и мъгла. И много приказки по телевизията от опозицията. Дори нямаме повдигнато обвинение на накой за подслушване.

113

тъпчо

преди 11 години

Усещате ли как смърди на ДС. Доноси, анонимки,интриги, протести платени, семинари за купуване на избори, промиване на мозъци по всички медии / вкл. и тук/, палтени клакьори, платени "социолози" милонери...........Смърди, ужасно смърди. Мисля, че е време да заровим смрадливото куче. Крайно време е.

112

Анонимен

преди 11 години

ББ иска да се самозапали в знак на протест на политиката на ГЕРБ

111

До 141

преди 11 години

От 2009 г. всички министри са подслушвани . Целта е да се събере информация, за да бъдат контролирани. Правили са профили на неудобни хора - не само министри, но и опозиция.Всичко, описано в сигнала на Сергей Станишев, е вярно....

110

Анонимен

преди 11 години

Корабът ГЕРБ потъва и мишоците се рзбягаха. Сега взеха и да се клепат един друг. Не се притеснявайте всички ще затънете в л....та които надробихте. Дилетанти!

109

Анонимен

преди 11 години

До 152ПРАВИТЕЛСТВОТО МОЖЕ ДА СЕ РАЗПОЛАГА КАТО СЕВЕРНА КОРЕЯ, НО АКО СТАВА ВЪПРОС ЗА БЛАГОТА НА НАРОДА И ОДЪРЖАВЯВАНЕТО НА ЕРП-ТАТА ДЕЛЯНЧО ДОБРЕВ СКАЧА И НИ ПЛАШИ СЪ СЕВЕРНА КОРЕЯ... А ТО ВСЪЩНОСТ СМЕ И КАТО ТЯХ, А И ПО-БЕДНИ ОТ ТЯХ !

108

Анонимен

преди 11 години

Хак да му е на Бо Бо , правеше на юнак и искше сам да върви , колко пъти му предлагаха от синята коалиция подкрепа , той я отказа , хак да му е сега червените конспиратори ще му разкатаят фамилията , той не знае те на какво са способни .

107

ой котьо

преди 11 години

Само бат'Бойко, той е номер едно! Разрита мафията яко, секна им далаверките и спонсорите, строи всички в стройни редици - или бачкат и не крадат, или аут! Протекции за никого! Слушали са съвсем законно, който трябва. Нас*аните бесепари приритват какво ще става,ако не вземат властта да строят Белене. От Москва вече са ги поръчали. Чакат само да минат изборите и ще хвърчи перушина

106

Анонимен

преди 11 години

БСП са купили цялото ГЕРБ, защото иначе няма как да са толкова *** !

105

Анонимен

преди 11 години

Ако не се лъжа само в Севрена Корея се следят и подлсушват всички. Цветанов е заплаха за националната сигурност. Трябва да бъде изметен моментално от обществения живот

104

Анонимен

преди 11 години

Хубава работа,.............................ама ТИКВЕНСКА!

103

възмутен

преди 11 години

Колко са жалки институциите! Само фактът, че прокуратурата е преценила, че има опасност за живота на Найденов по повод данните му за незаконното подслушване, мисля, че е основание да има арести, а не да ми шикалкавят и нищо! Всички знаем защо бе повикан Найденов в прокуратурата - за разкритията му в БТВ за действията на Цветанов! Какво има повече да се разсъждава! Борбата на Борисов и Цветанов в момента е за запазване на имунитета си, за да не попаднат там, където им е мястото!

102

СТРАНДЖАТА original

преди 11 години

И Трайчо бил ухажван да взриви една ръчна, партизанска граната... - дали ще се изкуши да се облажи...

101

Анонимен

преди 11 години

В БСП не купуват ***. Просто Цецо си е ***.

100

...

преди 11 години

A PISARITE TUKA I PO VSICHKI FORUMI SA OT BCP, VISJT TUKA PO 24 H, ZNAETE LI KOLKO IM PLASHTAT ??? PO 2000 LV NA MESEC. TAKA CHE NJMA SMISAL DA CHETETE !

99

Анонимен

преди 11 години

Има харта за правата на човека... Не може просто да се подслушват хората ей така... Трябва да има основание. Не че на Буда министрите са цъфнали и вързали, ама законът е над всичко. А Цветанов спазва закона на омертата само