35

Анонимен

преди 11 години

До Кратун Преди трябваше да се монтират системи които да предават към НАП и митници какво влиза и излиза от базите, сега трябва НАП и митници да следят наживо какво има в базите. Проблема е че софтуера които се използва е продукт на държавна поръчка и е бъкан с грешки. Въпросните "отклонения" се изискват от НАП,митниците и агенцията по стандартизация за да може да се включва паралелно един специален камион с апартура, с която се проверяват системите дали отчитат правилно.

34

HCC

преди 11 години

Хайде сега Супер Н95 от 2.52лв да видим колко ще стане за 1 Май... може да си направим залагане, поне някакви кинти да изкараме..

33

Анонимен

преди 11 години

Защо никой митничар не влезе във фирма "Сакса" до 1.12.12г. Нали наредбата влезе в действие от март месец 2011г. Кой ли е собственик на тази фирма - жокер името започва с Б.

32

до 36

преди 11 години

За бизнеса на ББ с Пашата ли говориш? И за онова нарушеното ембарго? Всички знаем как се "крадеше" от байпаси от Лукойл, пък Златев договаряше цените ;) За този ли бизнес говориш?

31

!

преди 11 години

Лукойл не е руска компания. Факт! Истината за Лукойл е следната тази компания, ерго нейните поделения, вкл. Лукойл Нефтохим Бургас Ад са собственост на банковата династия Ротшилд. Повече на : goo. gl/xj5My

30

Анонимен

преди 11 години

Ураааааа .Червните в защита на ЛУК. И това доживхме!!!Не за БЪЛГАРИЯ ,а за ЛУК, защото е червен.И те на изборите искат БЪЛГАРИТЕ да гласуват за ТЯХ ЧЕРВЕНИТЕ. Н И К О Г А!!!!

29

до танов

преди 11 години

другарю танов, все още сте член на БКП - както и вожда ви ББ!Вдигате много шум, за да забрави народа как ЦвЦв подслушва незаконно. другарю танов, какви далавери и какъв бизнес върти синчето ви във велико търново? другарю танов - пикайте газ колкото искате, но ще ви уволним още на 12.05. другарю танов, член на БКП - знаете ли нещо за бизнеса на Дянков +ЦвЦв и ББ с горива

28

Анонимен

преди 11 години

До 689 Какъв чадър бе АЛОчервения, анали ГЕРБ вързаха всияки горива към НАП, за да си плащат, а твоите другари само крадяха, същото стана и с акцизите на алкохола-ЧЕРВЕНИЯ АЛКОХОЛ акцизи не плащаше, само крадене.ВСИЧКО СЕ ПОМНИ!!!!

27

Кратун

преди 11 години

Какво става? Нали уж Лукойл си бяха монтирали правилните средства за измерване и и всичко беше наред? Как така сега се оказва изведнъж, че онези, които бяха признати за правилни, сега не са такива? Или това е сценка от театрото "С ГЕРБ зле, ама без ГЕРБ още по-зле"? Или сега, когато Борисов дърпа конците в сянка, може бензинът да мине 3 лева литъра, а той ще се яви после като спасител, за да ни го свали? По същия начин, както ЦвъЦвъ "бори" престъпността....

26

Анонимен

преди 11 години

Къде е сега Боко, да вдигне телефона и да каже: " Ало, Танов..." :) Златев, гърмиш, гърмииииииш!

25

689

преди 11 години

НЯМА ГО БОЙКО ДА ОПЪНЕ ЧАДЪР НА МОНОПОЛИТЕ.ГЕРБ Е ПАРТИЯ С НАЙ-КАТАСТРОФАЛНО УПРАВЛЕНИЕ

24

Анонимен

преди 11 години

Време е някои да почнат да плащат данъците си в Русия, а не да точат в офшорни сметки. Браво на митницата - заслужи си медал от другаря Путин.

23

Анонимен

преди 11 години

Червените са бесни,те не са българи , а другари.Скачат като попарени да защитят червения ЛУК, а на България майната и- тя била на герберите. България ена българите червени ДРУГАРИ

22

Анонимен

преди 11 години

ЛУКОЙЛ ,...Е СОБСТВЕНОСТ ,НА МНООООГО ФИРМИ ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ ,...ОДИ ГИ ХВАНИ ?Вальо Златев е 1/50 ,от всичките !Тройната ламя си е ОПЕКЛА РАБОТАТА !

21

Orda

преди 11 години

Много гот, сега терберастите от различните кланове започнаха да се ритат един друг, т.е. пълни герберастии. Ха..ха..ха..ха..

20

Анонимен

преди 11 години

ЛУКОЙЛ ,...ДАТИРА ОЩЕ ОТ бай ТОШОВО ВРЕМЕ ,....И ВСЕ ТАКА СИ Я КАРА!ЧЕРВЕНА ОЛИГАРХИЯ в Бг ,..... СИНЯТА Е ПО-НАЗАД!

19

запознат

преди 11 години

Всички констатации на които се радват глупаците не са верни и са една голяма ЛЪЖА! Отклоненията за които пишат журналята са следните : тръбните отклонения всъщност са байпаси на базата в Карнобат, но има мерене в Сливен и в Ст.Загора! Затова скоро гейбаристите ще останат с пръст на едно място, където не ги огрява слънето! Една лъжа повторена 5 пъти не става истина!!!

18

Анонимен

преди 11 години

Браво Танов!!!Те могат здраво да крадат, сега водата е мътна, а те и в бистра го правят.Сега ще наскачат червените маймуни да защитят кремълските си господари.Вече готвят поредния компромат срещу теб , от съвестен , анонимен червен другар.СерГея е в готовност.

17

Анонимен

преди 11 години

ВанЮ ТанУФ,...току се изхвърли веднъж ,на 15 години !Къде бяха ---24г.????

16

Анонимен

преди 11 години

..... И КАКТО ВИНАГИ ,СЛЕД 2 ДНИ ЩЕ МУ ГО ВЪРНАТ ---24г.,това разбрах!