57

Анонимен

преди 11 години

Бъдете благодарни че не са ви напъплили тези *** . Елате и вижте в какво превърнаха Калифорния. Китайци , виетнамци и всякаква азиатска *** . Гледат тъпо и само са скатават от работа. Не съм видял нито един креативен от тях. Само крадат и копират .

56

Анонимен

преди 11 години

69. МИЛИОНИ БЪЛГАРИ СА ХОДИЛИ НА РАБОТА ВСЕКИ ДЕН В ПЕРИОДА 1878-1944 Г И НЕ СТАНАХА БОГАТИ ОТ ТОВА! И ТИ ЛИ ЗАПОЧВАш С БАСНИТЕ?ДЕТО НИ РАЗПРАВЯХА В 1990 Г? НАМЕРИЛ РОКФЕЛЕР ЕДНА ЯБЪЛКА НА УЛИЦАТА,ОБЪРСАЛ Я,ПРОДАЛ Я,С ПАРИТЕ КУПИЛ ДВЕ ЯБЪЛКИ. ОБЪРСАЛ ИМ ПРАХА,ПРОДАЛ ГИ. КУПИЛ 4,СЕТНЕ 8 ЯБЪЛКИ,ПОСЛЕ 1 КОШНИЦА,СЛЕД ТОВА 1 ЧУВАЛ ЯБЪЛКИ... АРЕ СТИГА С ТИЯ МОШЕНИЧЕСКИ НОМЕРА!! МИЛИОНИ ХОРА ПО СВЕТА РАБОТЯТ ОТ ТЪМНО ДО ТЪМНО И НЕ ЗАБОГАТЯВАТ. САМО В ИМПЕРИИТЕ САЩ,БРИТАНИЯ И ДРУГИТЕ. ЗАЩО ЛИ ВСЕ ТАМ З

55

до 71

преди 11 години

Не съм фанатик просто съм живял там 5г. и съм обиколил целия свят източна европа ,западна европа и т.н., та съм в час кой къде и как живее, а ти сигурно си синче на номенклатурчици и не си ходил по-далече от панелчето и село!!

54

Анонимен

преди 11 години

Няма по примтивна раза от азиатците. За тях отделния човек не представлява нищо. Единствената им сила е в броя им , подобно на ьлебарките. Те са най сериозната заплаха за човешката цивилизация.

53

lyudmil stoyanov

преди 11 години

Четете между редовете!"Ако не можете да защитите нашите сънародници във вашата страна, ще дойдем ние да го направим!"

52

до 69

преди 11 години

Ами сигурно и в неделя работят!Кое им е богатото?Ипотикираната къща или пикапа за 12000$ модел 90 -теПълни *** с много претенции и див национализъм ,а ти бе мушмороко някакъв див фен-фанатик ли си им?Нещо 23 години аз само "операции" и мисии виждам и то се на места кадето има петрол.

51

За 67

преди 11 години

Не е вярно, че сега плащаме за спокойствието и справедливостта по времето на социализма.Сега плащаме за тъй наречената приватизация,наложена ни от Ващингтон в комплект със "светлия" капитализъм. Плащаме за ограбването на всичко което сами сме строили десетилетия наред. Маргарет Тачър наложи в Англия разграбването на държавната собственост за жълти стотинки и по тоя начин ограби труда на хората там. След това Рейгън и Буш ни наложиха същото разграбване на държавната собственост като в Англия.

50

до 65

преди 11 години

Амираканците са богати , защото ходят на работа и работят къртовски, а не като тебе цял ден да лежиш на дивана и да се чудиш кой ти е виновен ,че си луузар!! Политицити които ни ограбват вече десетилетия не ги избира САЩ , а ние!!! Съда който не вкара никой в затвора, подкупните митничари и чиновници и т.н и т.н. и т.н не ги избира САЩ, а пак ние!!!

49

до 666

преди 11 години

Я вземи прочети около 1900 година какви исторически събития стават в чайната!И после си даи сметка ,че те са яли бахура на Американци,Японци,Руснаци,Французи и Британци .. и няма да имат милост!

48

666

преди 11 години

до 51 прав си така е , аз не ги защитавам американците, не е добра така наречената демокрация, но просто няма нещо по добро, което да работи. за съжаление това е релания свят, няма справедливост. но няма и нищо даром, само сиренето в капана за мишки е безплатно. все някога и някой плаща , сега ние плащаме цената на "спокойствието и справедливостта" по време на социализма. истината е че трябва да се прозвежда и да се продава и колкото е по технологично това нещо е по-добре.

47

Анонимен

преди 11 години

ХАХ ТУК НЯКОИ *** НА АМЕРИКАНСКИТЕ *** НЕ СИ ДАВАТ СМЕТКА И БЕДНИТЕ ИМ МОЗЪЦИ НЕ МОГАТ ДА ПРОУМЕЯТ, ЧЕ АМЕРИКА Е БОГАТА ЗАЩОТО НИЕ СМЕ БЕДНИ. ЗАЩОТО ТЕ ОГРАБВАТ ЦЕЛИЯ СВЯТ И ПАРИТЕ ТЕКАТ САМО В ЕДНА ПОСОКА. ОТ БЕДНИТЕ ДЪРЖАВИ КЪМ АМЕРИКА. ЗАТОВА АМЕРИКА Е БОГАТА,ЗАЩОТО ДРУГИТЕ СА БЕДНИ И ЗАТОВА ТЕ СА БЕДНИ,ЗАЩОТО ТЯ Е БОГАТА. НО НЯКОИ ТУК СЕ ВЪЗХИЩАВАТ НА ЧУЖДАТА ДЪРЖАВА К9ЯТО ОГРАБВА ТЯХНАТА СОБСТВЕНА СТРАНА. ЕГАТИ СМОТАНИТЕ МОЗЪЦИ. ВСЕ ЕДНО АЗ ДА СЕ РАДВАМ,ЧЕ СЪСЕДЪТ МЕ КРАДЕ ПРИМЕРНО

46

emirates

преди 11 години

ако всеки китаец се изпразни в океана, нивото на океаните ще се повиши с един метър и ще залее калифорния.

45

Анонимен

преди 11 години

ХАХ ТУК НЯКОИ *** НА АМЕРИКАНСКИТЕ *** НЕ СИ ДАВАТ СМЕТКА И БЕДНИТЕ ИМ МОЗЪЦИ НЕ МОГАТ ДА ПРОУМЕЯТ, ЧЕ АМЕРИКА Е БОГАТА ЗАЩОТО НИЕ СМЕ БЕДНИ. ЗАЩОТО ТЕ ОГРАБВАТ ЦЕЛИЯ СВЯТ И ПАРИТЕ ТЕКАТ САМ9 В ЕДНА ПОСОКА. ОТ БЕДНИТЕ ДЪРЖАВИ КЪМ АМЕРИКА. ЗАТОВА АМЕРИКА Е Б9ГАТА,ЗАЩОТО ДРУГИТЕ СА БЕДНИ И ЗАТОВА ТЕ СА БЕДНИ,ЗАЩОТО ТЯ Е БОГАТА. НО НЯКОИ ТУК СЕ ВЪЗХИЩАВАТ НА ЧУЖДАТА ДЪРЖАВА К9ЯТО ОГРАБВА ТЯХНАТА СОБСТВЕНА СТРАНА. ЕГАТИ СМОТАНИТЕ МОЗЪЦИ. ВСЕ ЕДНО АЗ ДА СЕ РАДВАМ,ЧЕ СЪСЕДЪТ МЕ КРАДЕ ПРИМЕРНО.

44

кетае

преди 11 години

имайте предвид, че китайците могат да направят изкуствен човешки мост от азия до сащ по който ще могат да минат и да направят сухоземна инвазия на сащ

43

666

преди 11 години

do 999то аз дали съм *** или не , за теб никога няма да стане ясно, а да ти кажа и не ми дреме за мнението ти. но по начина на твоето писне е ясно ти колко си умен. да, китайците са изобретили много неща и са една най-древните цивилизации с много постижения още преди 4000-5000 години. само си представям колко напред щяха да се сега от останалия свят , ако не им беше натресен комунизма , както са работливи и съвестни .....

42

Анонимен

преди 11 години

САЩ ли ?Две Аварчета-Дегестанчета им луднаха държавата ,а ако бяха 1 милион или 5 ?Нямате си на идея колко са глинени тея ел хамериканос.

41

Анонимен

преди 11 години

Китай добре им го набиха в гъ.а на тъпите демократи и сега пяна им излиза от мутрите да се пенят хахаха ама на тях им дреме за вас бедняци,те пак ще са най а вие ще продължавате да злобеете и лаете от кочините си ама няма кой да ви чуе хахахах

40

Фалконе

преди 11 години

САЩ са най-големите КОМУНИСТИ.

39

Анонимен

преди 11 години

До КОСТАС ЛИНКЕ 52Защото синко, е са решили - не са го нарпавили. така като гледам не се оплакват. Световни сили са, а ти можеш само да им пръднеш на оная работа.

38

до 666

преди 11 години

Не ги мразим заради ТЯХНОТО обществено устройство, а заради ЕКСПЛОАТАТОРСКАТА НЕОКОЛОНИАЛНА СИСТЕМА, КОЯТО ВЪВЕДОХА У НАС - спряха ни АЕЦ, нарязаха ни предприятията на скрап, изнасят ни златото без пари, искат да ни отровят земята със шистов газ, ИДВАТ ДА СИ "ПАЗАРУВАТ" БУЛКИ, а ние да ги обичаме ли? Съвсем нормално е да ги мразим и да чакаме удобен момент да им теглим ножа. Да не споменавам ОКУПАЦИОННИТЕ военни бази на свещената българска земя, които са НЕПОДВЛАСТНИ на българските власти.