54

БКП си отива!

преди 11 години

Тоя червен парцел е озлобен, защото го натириха на едно таванче някъде в Младост, а той жаден, жаден, жаден за власт!

53

д-р

преди 11 години

Тоя турско-комунистически шут не го поканиха на погребението на лейди Тачър. Поканиха само Плевналиев и Петър Стоянов.Цяла Европа го знае като мошеник и мръсен ***, и дори когато беше президент не го канеха в Европа, а само в бивши съветски републики.

52

чочо

преди 11 години

най гадно е когато те изхвърлят от партията да започнеш да злобееш.БЪЛГАРИНА Е ЗЛОБАР.затова никой и никъде не ни иска.

51

Анонимен

преди 11 години

--63ТОВА НЕ Е ОТ ВЧЕРА ,А ОТ 1989г.,от тогава се сече и изкарва във ---ГЪРЦИЯ !ИНФОРМАЦИЯТА ТИ Е Е МНОГО СТАРА ! !АЗ СЪЩО СЪМ ИЗНАСЯЛ ,.....законите позволяват!

50

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 61К'ви мезонети, бе ***?Нали ако имаше нещо, щяха да го разкъсат?

49

Анонимен

преди 11 години

До Rummy__Но за сметка на това *** е *** пухльо и марионетка, а Гоцето е старо куче, нито един политик не може да му се намаже и на малкото пръстче!P.S.Айде да не го сравняваме с *** Цвинокио, а?

48

Анонимен

преди 11 години

Кой от двамата като погледнете повръщате по дълго?Първанов зеленоСтанишев червено

47

Анонимен

преди 11 години

---79Тарикатче,какво става с ОФШОРКИТЕ ПО ОСТРОВИТЕ ,НА ОЛИГАРСИТЕ ОТ ---БСП/ДПС,НДСВ,СДС,....?

46

Анонимен

преди 11 години

БАЩАТА НА 3-ната коалиция направи най-голямата грешка за БСП,като взеха МАНДАТА НА ---ДПС!Станишев се оказа в капана м/у чукът и наковалнята------на ПЪРВАНОВ И ДОГАН !

45

Гъбарко

преди 11 години

До Rummy__Хвани единия и удари с него другия. Плевнелиев е мекотело. Бивш платен второразреден Комсомолски секретар. Първанов - доносник(Гоце). Няма йка да са други, след като и ГЕРБ и БСП са комунисти.

44

Анонимен

преди 11 години

Този консумира ли си вече мезонетите, или само за апартаментите на Цветанов ще се говори? Това искам да попитам. И Зорка му консумира ли си спа центровете в Белчин? Моля? Чакам отговор? Също искам да знам дали другарят Първанов стои зад идеята да се върне България на хората и специално оная България на личния му другар Георги Гергов - пловдивския олигарх - нея ще я върне ли на хората? А другарю?????????????????

43

Анонимен

преди 11 години

Кога ще свърши светът ,за да се отървем ,от Бг-политиците и *** ?

42

Анонимен

преди 11 години

На СИВИТЕ ВАНОВЕ ,на шасито им има надпис:made in БСП/ДПС,.....що ли?

41

Запознат

преди 11 години

Ако Първанов беше на мястото на Станишев в момента, БСП щеше да издуха ГЕРБ в ъгъла. Станишев е твърде дипломатичен и излага аргументите си толкова умерено и на такъв език, че в мнного случаи губи интереса на аудиторията в първите 10 сек. Първанов от друга страна "Хапе и къса парчета" с ултимативен и краен тон. С настоящия подход БСП ще продължава негативната тенденция, ако ще да се докаже че ГЕРБ са виновни за каквото си помисли човек.Има значение как един лидер предава посланието нататък

40

Шеки

преди 11 години

До До 45 Да те е.....ба ,кух гробар БУДАЛА

39

АНОНИМЕН

преди 11 години

САМО ГОСПОД МОЖЕ ДА СПАСИ БЪЛГАРИЯ ОТ ТИЯ ***.

38

Rummy__

преди 11 години

до 68Плевнелиев може да си е малко мишок, но е по - симпатичен от Първанов. Гоцката е точно като селски хитрец с тия жълти зъбки и чело две детски пръстчета.

37

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 62 Ти четеш новините както Цвъко! Каква бутафорна украса, какви 5 лева ? Та нали истинският ван сега е на топло в гаража на прокуратурата. То бива промити мозъци, но твоето е като за учебник! Не ти ли светна, че Цвъко и сие измислиха бутафорния...за да размажат фекалиите за такива като теб?

36

Слухар

преди 11 години

Подивяха от страх социалистите,че като ги подслушват ще чуят как продават България!Много чевръст е главния прокурор за сигнала на Станишев,а за сигнала на Борисов за откраднатите милиарди от Белене никакъв прокурор не си мърда пръста! Защо? Социалистите искат пак да " народеца,пак искат да крадат от Белене.

35

Анонимен

преди 11 години

КАКВА ОГРОМНА РАЗЛИКА Е ПЪРВАНОВ ОТ ТОЯ НЕЩАСТЕН ***.ДУМИ,МИСЪЛ НА ПОЛИТИК,НА ДЪРЖАВНИК.ТОЯ *** НАТРЕСЕН НИ ОТ ТИКВАТА Е СРАМ ЗА ВСИЧКИ.